0 oy
1,657 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Kızlar öncelikle hepinizden çok çok Allah razı olsun iyi kötü herkes yardımcı oldu bana kardeşi gibi görenler oldu bazıları yalan hikaye falan yazmış inanın bayram gününde bunun yalanını yapacak kadar boş vakti olan birisi değilim ben sabah uyandı yanımdaki şahıs ben zaten uyuyamadım gibi bir şey ben sana güvenemiyorum içim kafam hiç rahat değil dedi ben de ne demek istiyorsun ayrılalım mı dedim öyle olacak gibi duruyor kimseye bir şey söylemem 1 ay sonra anlaşamadık diye gidersen iyi olur dedi size ne hissettiğimi anlatamam o an sanki sevdiğim adam değil de başka biri konuşuyor gibiydi bunun için miydi bu kadar emek dedim sustu kalktı gitti sonra annemi aradım ben de annem de çok kötü oldu daha kimseye söylemedi ama diyeceğim üyeliğimi siliyorum burdan da benim yaşadığımı yaşayan kadınlar var mı diye merak ederek yazmıştım çoğu yaşamış ama eşleri güvenmiş bizim de böyle oldu hayırlısı olsun hepinize çok teşekkür ederim evliliklerinizde sonsuz mutluluklar diliyorum nolur erkek çocuklarınızı ve kız çocuklarınızı bilinçli yetiştirin eğer bana da nasip olursa bir gün evlat ona her şeyi anlatacağım Allah’a emanetsiniz

32 Cevaplar

+3 oy
(135,244 puan) tarafından
ya su adamdan aurildigina uzulme inanki sevin bunla sonun yoktu zaten biraz toparlan bi kurban kes erkenden gercek yuzunu gordum kurtuldum diye
(6,191 puan) tarafından
bencede . ama senin korkacak cekinecek bir sucun yokbir ay bekleyip anlasamadik ayrildik diye bahane uydurmaya ihtiyacin da yok. ben olsam annemi yollarim annesine . annen gtsin dunurunun kapisina dayansin acsin agzini yumsun gozunu . kizima bu muameleyi yaptiginiz icin geldim ben eminim ve dag gibi arkasindayim bu satten sonra yalvarsaniz bile barismalarina musade etmem. desin. kimseye bahane uydurup
kimse duymasin diye saklanacak bir durum yok isterse cumle aleme duyurun desin. cok sukur ki erkenden oglunun ne mal
oldugunu gorduk de kurtulduk desin devam etseydin.
ccgun falan olsaydi bu adam
ondan da suphe ederdi ileride. sokaga markete bile salmazdi seni . cunku onun nazarinda ne oldugunu sabah soylemis zaten
(6,191 puan) tarafından
ve yeni karsina cikacak
kisiden gercekten evlenecegin  guvendigin kisiye basindan ne gectigini anlat nasil muamele gordugunu senin gururunu nasil
kirdigini sucun olmadigi halde sana nasil iftra attigini. gizleme. soyle ki yeni karsina cikan kisi senin icin grurunu kiran  adamia sucu olmasa bile kendini ispatlamaya calismis karakterinden odun vermis  ama kendisine guvenemeyen bir adami arkasinda birakabilmis helal olsun diye dusunebilsin.
(6,191 puan) tarafından
bence hesabini da silme burda biseyler oku ogren illaki mevzu gecer. bilgisiz de kalma. kimse susdurup pistirrtamasin seni haksiz yere bil ve ne munasebetmis diye savunabil
kendini dogrusunu bildigin seylerle
(44 puan) tarafından
Bide şey diycem ben sessiz sedasız 1 ay sonra anlaşamadık demen sanki seni suçlu gibi hissettirmezmi
(6,191 puan) tarafından
dimi bencede. buseder dngalak adam diyecekki ben hakliydim enayi gibi ulyutmadim uyaniklik ettim farkettim. beni kandiramadi anlasamadik ayrildik diyecez artik bundan sonra karissina kim cikarsa kendini yutturabilirse yuttursun diye dusunup kendi kendini akilli uyanik ilan edecek . bir cekincesi varmis gibi kizda tamm haklisin ben kusurluyum ama seni kandiramadim sen akillilik ettin kimseye soyleme baskasini kandirmaya calisacam
seklinde bir pozisyona dusecek
-Reklam-
+1 oy
(5,456 puan) tarafından
Yavrum anlaşamadık falan deme sakın. Herkese herşeyi olduğu gibi anlat. Rezil olsun k.öpek. yolun açık olsun
(5,456 puan) tarafından
Sevgi sana birşey diyeyim mi sen hiç üzülme inan bana Allah'ın sevgili kuluymuşun. Bu herif çok manipülasyoncu bi tip. İnan bana senin evlilik hayatın zaten zehir olacaktı. Rabbim yüzüne güldü de şimdiden bitti. Çok samimi söylüyorum ablacım bak.
(4,548 puan) tarafından
Gider ayak bile manipülasyon yapmış ş.refsiz. Senin yerinde olsam üzülmem aksine böyle birinden kurtulduğuma sevinirim. Kimseden de saklayacak bir durumun olmadığına göre herkese de sebebi anlat derim, uyanığa bak bir de kendi kişiliksizliği ortaya çıkmasın diye anlaşamadık dersin diyor.
tarafından
Kendinden eminsen ki eminsin anladığım kadarıyla o adamın seni manipüle etmesine izin verme
(6,191 puan) tarafından
aynn sanki kizin saklayacak bi durumu varda lutfedip
iyilik yapio.  ben olsam dedigim gibi ele gune anlatirip cahil cuheyla. magara adaminsana yaptigi muameleyi. oyle deyince sana yooo niye anlasamadik ayrildik diye bahane uyduralim ki olani biteni anltiriz hatta aksama tum aile buyuklerini toplayip en basindan anlatalim. benim
kimseden cekincem yok kendimden kuskum da yok deseydin apisip kalsaydi.

gercekten allahin sevdigi kuluymussun ki. kan olmamis iliskide ve  biylece aciga cikmis adamin karakteri.
(6,191 puan) tarafından
bu arada ben olsam dumduz bosanmazdim. yerinde olsam. bir avukata danis . bisanma davasinin yaninda manevi tazminat davasi da ac 1tl bile olsa kişilik haklarina saygisizlik   senin gururunu kirici namuzina izzetine laf getirdigigi icin avukat falan varsa aramizda yada arastirip bilgi edinebilirsin.  en azindan bosanma davasi ve aonrasinda boyle bir adam oldugu boyle bir sucla dava acildigi belli olsun tc kayitlarinda bu dama su su nedenlerle dava acilmis diye muhur olsun anlinla kara lekesi olarak kalsin. dugun yapmak yetiz yapmak basit bisey degil su ekonomik durumda anan baban neladar borca girdi kombilir maddi manevi onlari. zararini tazmini icin vs  oyle dumduz anlasamadik ayrildik diye bosanma dabasi acmazdim ben
+1 oy
(615 puan) tarafından

Nedir bu kadınların çektiği rabbim yardimcin olsun hepimiz biyerlerden imtihan içindeyiz keşke benimkide seninki gibi en başta hiç çocuk yokken bitseydi :'(

0 oy
(869 puan) tarafından
İnşaallah bundan sonra kadrini kıymetini bilen birine denk gelirsin. Böylesi şimdi canını acıtıyor ama zamanla anlayacaksın daha iyi olduğunu benim nişanım bozulmuştu dünya durmuştu sanki çok seviyordum şimdi iyiki bitmiş diyorum 
0 oy
(20,073 puan) tarafından
Elinde peceteyle ilk gece yatağa gelen adamdan ne beklenir. Allah kurtarmış seni. İlerde daha çok sıkıntı yasardin. Neler yapardı sana o kinle. Çok iyi olmuş. 3 gün üzülürsün. Ama ona bile değmez ya. 
0 oy
(722 puan) tarafından
Öyle bir dönemde yaşıyoruz ki aman kızlığım bozulmasın deyip arkadan her haltı yiyenleri. Yapıp yapıp diktirenler. Senin kocanada böylesi lazımmış. Boşver hiç üzülme. Benden de zerre kan gelmedi. Herkesin yapısı vücudu bir degil. Emin ol seni sevecek saygı gösterecek seni sen olduğun için sevecek birine denk gelirsin umarım. 
0 oy
(13,399 puan) tarafından
inan hiç üzülme, sevdiğin adam namusu sadece bacak arasında arayan, sevdiği kişiye bile güvenemeyen zavallı biri. sakın ha sakın kendini eksik, ezik, namussuz biri olarak görme. bu tarz şeyler herkesin başına gelebilir. öyle bisikletle sporla falan bozulacak şey değil kaldı ki doğuştan zarı olmayan kadınlar bile var. böyle adamdan kurtulduğuna dua et. inşallah ileride sadece sana inanan bir adam bulursun, inan öyleleri de çok. yaşın daha çok genç. 

kimbilir neler yaşayacaksın. 

kimseye ezdirme kendini
0 oy
(7,832 puan) tarafından
İnan o kadar doğru bir karar ki... Asla üzülme pişman olma. Bu adam seni sevmemiş. Yolun bahtın açık olsun. 
(6 puan) tarafından
Çevremdeki herkes dul gözüyle bakacak şimdi bana
(7,832 puan) tarafından
Dul kocası ölene derler tatlım. Ayrıca lütfen önce kendini düşün elalemi değil.
(6,191 puan) tarafından
cevrendeki herkes sana helal olsun kiza kocasinin kendine attigi iftiraya sinip  omur boyunhaksiz yere cile cekmedi kendini akladi cekti arkasini dondu cikti gozuyle bakacak bundan emin ol.
(3,608 puan) tarafından
Milletin ne dediği umrumda olmasın herkes kendine baksın o laf yapanların emin ol ne hatları vardır gizli saklı canım ben 16 yıllık evliyim eşimle aramızda hiö güven sorunu olmadı çok şükür senin bu adamdan koca olmaz zaten bu durum olmasa bile sana hiç güvenmeyecekti bir yere gitsen senden şüphe edecekti yapı olarak hasta şüpheci kendine güveni olmayan bir erkek Rabbim sana hayırlı eş nasip etsin şükür et çocuğun olmadan ayrıldın yoksa ömür boyu onunla konuşmak zorunda kalacaktın
0 oy
(842 puan) tarafından
Senin adına çok üzüldüm böyle bir durum içerinde kaldığın için. Ama bosanmana sevındım sana güvenmiyor inanmıyor bu şekilde bir ömür geçmez ki. Bundan sonra ki hayatında inşallah herşey gonlunce olur 
0 oy
(838 puan) tarafından
Adına çok sevındım kardesım hıc üzülme sen kendınden emınsen kafan dık gezebılırsın 
0 oy
(745 puan) tarafından
Hiç üzülme bence böyle biri için ki dua et baştan ne olduğunu anladın kıymetini bilen birisi ile Rabbim karşılaştırsin seni
0 oy
(4,300 puan) tarafından
Hiç üzülme senin için en doğrusu da bu canım. El alemi de boşver kendi hayatina bak bir işe gir çalış inan daha mutlu ve huzurlu olursun
0 oy
(93 puan) tarafından
Ilk defa postunu gördüm, ve ilk gece benden de kan gelmedi, evliliğimizin 2. veya 3.ayında ilişkiye girince gelmişti. Şaşırmıştım heralde şimdi kan geldi diye düşündüm hic arastirmadikta neden önce gelmedi sonra geldi diye. Demekki bunlar olabiliyor

Allah gönlüne göre versin

İçini ferahlatsın
(6 puan) tarafından
Eşiniz tepki göstermemiş miydi ya gelmeyince benimki sordu sorunca ben de kötü oldum olay buraya kadar geldi
(93 puan) tarafından
Hayır göstermedi.. Bilmiyorum bende aslında bende korkardım diye gelmedi diye ama pek hatırlamıyorum üstüne düşmedik, sonradqn gelince galiba bu kan o kan demiştik gülmüştük :D
0 oy
(731 puan) tarafından
Ah canm ya çok üzüldüm. Allah belasını versin.  
0 oy
tarafından
******** ya mikrop pislik gün yüzü görmesin 
0 oy
(4,548 puan) tarafından
Senin için üzülmedim aksine sevindim. Genceciksin, bu yaratıkla hayatını karartmıyor olman inan bana çoook hayırlı olmuş. Erkenden yüzünü gördün, 2 gün üzülmene bile değmez ama illaki üzülürsün, sonrasında gerçekten sana güvenen, değer veren biri çıkınca karşına anlayacaksın ve iyi ki kurtulmuşum diyeceksin. Gerçekleri de kimseden saklama, seni manipüle etmesine izin verme. 
0 oy
(2,066 puan) tarafından
Senin adına bir sevindim birde üzüldüm böyle başta guvenmeyip şüpheyle bakan adamla yaşamak ilerde çocuk olsa daha sıkıntı yaşardım diye sevindim iiyoki kurtuldun diye 

Vede severek evlendigin adamdan böyle birşey beklemiyordun kimin başına ne gelir bilinmez üzüldüm doktorada gitmişsin sana guvenseydi gerek duymazdi 

Sağlık olsun asla üzülme sen biliyorsun Allah biliyor vardır herşeyde bir hayır asla üzülme Allah yolunu açık etsin
0 oy
(13,375 puan) tarafından
Kurtulduğunu sevin canım. Boşver. Gerzek herif
(6,191 puan) tarafından
gercekten kirsalda falan hic bilmeyen bastirilan kizlar varmi hala nagis iyi kotu duyar farkedersin ccklarla oldugu için isin. ya keske boyle kizlara kadinlara erkeklere nebilim bu tarz konular hakkinda hilgilendirme yapilsa asm lerde. normal
oldugu olabilecegi. yada nebilim yeni evlenecek bir kiza bilgilendirme yapmak gibi. eskiden buyukler anlatirmis ya cekip bi koseye kizi. buyuk
sehirlerde herturlu ogreniliyor gerci bilmeyen gene vardir da nebilim keske yada okullarda . bizim zamanimizda regl olmakla ilgili egitim verilmisti ortaokulda. erkkelere ne anlattilar bilmiyorum ayri siniflarda bilgilendirilme gbi bisey yapilmisti:) suan yokmu o tarz uygulamalar.
internet elimizin altinda olmasina ramen kiz bilmiyorki ne nedir nasildir diye arastirip ogrensin. biri gelip anlatmali kendi arastirmak aklina gelmio demekki kizlarin
(6,191 puan) tarafından
tiktok gibi sacma sala.k uygulamalar yerine keske populer uygulamalar falan olza kizlara zorunlu hirilip
ogrenilse. nebilim online egitim falan yuklense meb tarafindan yada aile sosyal
plit bakanligi nebilim saglik bakanligi falan herbiri yuklese keske sanal online egitim tamamlamayan evlenemese falan.
vokmu utopik dusunuyorum acava
(13,375 puan) tarafından
Regl için en son beş sene önce gelindi canım okula yakın zamanda gelen giden olmadı. Kırsalda kızlar kandırılmaya müsait açıkçası çok saçma sapan şeyler oluyor çıplak fotoğraflar şantajlar vs. Ama çoğu genç artık bilinçli. Bu hödüklük bu arkadaşın kocasında kalmış namusu aradığı yer bacakarası kendisi acaba el değmemiş gül goncası mı nasılsa kadınlar anlamıyor diye yükleniyorlar
Yanlış anlaşılmasın ben arkadaş bir şey yaşadı demiyorum ama yaşadıysa da kendini ilgilendirir bu durum. En başından bitmesi çok çok iyi olmuş. Ve balım inan ütopik değil fikrin tabu olmaktan çıkmalı bazı şeyler. Birçok kadın hala korku ile eşlemiş durumda cinselliği
0 oy
(724 puan) tarafından
Böyle bir karar aldıysanız bir ay filan bekleme.Hemen eşyalarını tolla git annenin evine anlat ne olduysa.Diğer türlü seni suçlacaklar asıl elalem o zaman farklı gözle bakar.
0 oy
(1,240 puan) tarafından
Boyle aklı s.kinde atan ş.refsiz erkeklerden nefret ediyorum. Çok mu önemli kizlik zari denen şey? Seni aldatıyor mu , sana kötü mü davranıyor,  seni kullanıyor mu ? Bunlar önemli asıl. Neymiş efendim benden önce birisi onu becermiş (paylasimi yapani tenzih ederek konusuyorum) . O iğrenç egosuna yediremiyorlar. Peki erkeklerin bakir olup olmaması neden önemli değil? Kendilerine bacak açana koşa koşa giderler ama evleneceği kişiye erkek eli değmemiş olsun isterler. Kendilerinin günahına girdiği kızları düşünüyor mu acaba ?

Sende git bir doktora diktir. Erkekliği yoktu boşandık dersin. Bekar biriyle evlenirsin. 
tarafından
Dr diktirmesine gerek yok ki kız hâlâ. Senin de dediğin gibi erkekliği yok becerememiş. Ne demek eline al peceteyi iki dkda olcak hiç acimiycak demek

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,226 göst.
27 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Minnoooooss (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 886 göst.
27 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yusuf Eymenin annesi (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,634 göst.
23 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 915 göst.
20 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Turkiye1234 (51 puan) tarafından soruldu

410,921 soru

12,365,710 cevap

41,990 kullanıcı

Kategoriler

...