0 oy
1,065 göst.
Diğer kategorisinde (1,716 puan) tarafından
Kimseye diyemiyorum  kimsenin bana acimasini istemiyorum Rabbimden başkasına dert yanmak istemiyorum çünkü insanlar bir şekilde onu önüne getiriyorlar Ben güçlü olmaktan yoruldum. Benim iki yıldır bebeğim olmuyor Rabbim nasip etmedi daha ama içimde o kadar çok  boşluk var ki her adet gördüğümde yüreğim yanıyor eşime dahi üzüldüğümü diyemiyorum herkes bana sakın  isyan etme diyor ben isyan etmiyorum şükrediyorum sabrediyorum ama benimde teselliye ihtiyacım var çok bunaldım 

37 Cevaplar

0 oy
(2,940 puan) tarafından
Allah büyük canım. Onunda zamanı var demeki nasip kısmet
(6,121 puan) tarafından
aynn vardir illaki bir gunu nasibi zamani. ilk bbek mi yani hic ccgun yokmu yoksa ikinci falan mi?
(7,745 puan) tarafından
Direkt film çeken yerler var oraya gidin hiç beklemeyin bunun için doktor onayına ihtiyacın yok ben de arkadaşim da rahim filmi çekildikten bir adet sonrası gebe kaldık bende tikaniklik falanda çıkmadi ama gebelik ondan sonra olustu
(1,716 puan) tarafından
Hiç çocuğum yok casperiye
(1,716 puan) tarafından
Bu ay ısrar edeceğim zaten yine yapmazsa başka doktora hastaneye gideceğim teşekkür ederim
(1,716 puan) tarafından
Birde adetin kaçıncı günü yapılıyor ilişkiye girmemek gerekiyor mu o güne kadar biraz bilgi verebilir misiniz ben anestezili olmayı düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
(148 puan) tarafından
Hayıt tohumu kullanmanı öneririm canm bende iki yılın sonunda rahim filmi çektiğim ay soğan kürü hayıt tohumu ile gebe kaldm rabim kimsenin kucağını boş birkamasn gözünde yas birakmasn inşallah 
(1,716 puan) tarafından
Bende çektirecegim ama doktorum sürekli erteliyor kimseye kendimi anlatamıyorum ben ya
tarafından
Hayıt tohumu nedir acaba yengeminde olmuyor çocuğu
(1,002 puan) tarafından
Oyle herkese her şeyi tavsiye etmeyin lütfen.. bitkisel tedaviler herkeste aynı etkiyi göstermiyor.. mesela atiyorum sizin lh hormonunuz yüksektir onunki düşüktür..önerdiğiniz bitki ters sonuc yaratabilir
(2,320 puan) tarafından
Aynen öyle 123 e katılıyprum bende burda hayıt soğan vs derken aldandım kullandım 4 ay regl göremedim zamanım gitti çocuk denedim düşük yaptırdı doktor haricibunları sakın kullanmayın
0 oy
(988 puan) tarafından
Cnm olur ins. Zamanı var demekki üzülme hic
(1,716 puan) tarafından
İnşallah bekliyorum o zamanı:)
0 oy
(102 puan) tarafından
Bizimde 3 yıl bebeğimiz olmadi eşimde sorun çıktı ameliyat oldu degerleri iyi olmasına rağmen yine cocuk olmadi artık ümidi kesmiştik eşimi tup bebek için zorla ikna ettim oda bul iyi bir doktor söz diğer Ay gidecegiz dedi ve ben o Ay hamile kaldım oğlum suan 2.5 yaşı nda demem o ki herseyin bir zamanı var önemli olan cocugunuzun olmaması icin sebep olmaması eğer hiç bir sorununuz yoksa zamanını bekliyordur içini ferah tut 
(1,716 puan) tarafından
Önce nasip tabikide ama sorunlarım var tabiki eşimin değerleri gayet normal ama bende pkos ve çikolata kisti var doktor bunlar engel değil diyor demekki engel 24 ayy dilekolay birinde olmazsa birinde tutmazmiydi sorun olmasa doktorum tedaviye yonelmiyor şuan bizde doğal yolla olmasını bekliyoruz
0 oy
(2,014 puan) tarafından
Kaynimin eltisi var 1 yıldır evli kaç doktora gitti için temiz hiç sorunun yok bekle olur dediler benm kaynanam Kürtçe bitki ilaçları var kaynatıp mi ne eziyor kadına vermişti afedersin işte bebek bezinin üstüne koyup altına koymuştu hep enfeksiyon gelmişti 3 yapımından sonra hamile kalmişti şuan yeni hamiledir 2 haftalık 

Hatta çok rahatladogini son yapımda hissetmiş diyordu sanki içimde birşey var doktora gitmişti hamilesin değiştiler oda Erzurum'a gitcem.tedavi olmadı olacam çocuk için demişti 

Bitkiler tolık falan gibi birşey diğerlerinin adını bilmiyorum öğrenim derim sana burda çocuğu olmayanlar yapıyor 
(1,716 puan) tarafından
Sen araştırıp bana söyler misin araştırayım bı merak ettim
(2,014 puan) tarafından
Tamam olur çünkü benm de enfeksiyonun var kaynanama söyledim gel sana yaparım dedi gideyim fotolarına çekip sana atarım iç temizliyormuş gebe kalinyormiş tabi ben istemiyorum gebelik Rabbim isteyene nasip etsin sanada inşallah
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Bak tatildeyim asla girmem kızı uyuturken bak dedi içimden bi ses seni gördüm tesadüf diye bişey yoktur canım benimde olmadı dört sene aylarca tedavi gördüm neler denedim hem doktor ilaçları hem bitkisel en sonunda tüp bebek dendi hayıt tohumu kullandım o ay hamile kaldım.utlaka dene araştır doğurganlığı arttırıyor zararı yok ben test yapana kadar içtim adetle başla diğer adet gelmeye yakın zamana kadar sabah akşam iç aç karna detayli anlatırım kulkancak olursan rabbim yardımcı olsun inşallah 
(1,716 puan) tarafından
Yaa teşekkür ederim Bende pkos var ama hayıt tohumu bir ara kullandım biri dediki pkos varsa kullanma biraz kullanıp bırakmıştim korktum açıkçası en iyisi doktoruma sorayım sen yinede detaylı anlatabilir misin
(1,635 puan) tarafından
Bendede ileri seviyede pikos var
(1,635 puan) tarafından
Adetle başlıyorsun aç karna sabah akşam bir tatlı kaşığı hayıt tohumu bir bardak kaynar suya demle ılıyınca süz iç bu kadar canım
(1,716 puan) tarafından
Hayıt tohumunu ezmek gerekiyormu
(1,635 puan) tarafından
Ben ezmedim çalışıyordum o zaman uğraşma fırsatım olmadı iki kez hamile kaldım bununla ikincisinde de aynı şekilde ama ezerek kullandım çok şükür oldu o ay kızım iki yaşında inşallah sanada yarar
0 oy
tarafından
Kendinizi üzmeyi. Üzdukce stresten de olmama ihtimali yükseliyor rabbim en kısa zamanda sizi o konuda hayırlısıyla mutlu etsin inşallah 
(1,716 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim üzmemeye çalışıyorum memlekete gelince herkes sormaya başladı benimle beraber evlenenelrin kucağında bebesi onlar adına mutlu oluyorum ama işte
tarafından
Rabbimin vardır bir bildigi dogru zamanda en güzel sekilde mükafatlandıracaktır  soranlarıda takmayın kafaya millete ne oluyorsa cok merak ediyorum burunlarını sokmasalar olmaz zaten ve olmadigindan bahsetmeyin cevrenizdeki kisilere laflariyla daha cok üzerler sizi
0 oy
(361 puan) tarafından
Doktor a gittin mi 
(1,716 puan) tarafından
Düzenli olarak gidiyorum her ay pcos çikolata kisti var canım doktorum engel olmadığını söylüyor hsg için de direniyor
0 oy
(13,127 puan) tarafından
senin doktora gittiğin gibi eşinin de doktora gitmesi lazım önce. ikinizde de sorun yoksa olmamasının tek sebebi stres. stres vücudu koruma mekanizmasına sokar ve dur der vücuda bebek memek ypk, uğraşamam onunla der. olacağı varsa da olmaz. 2 sene ne, 20 sene sonunda çocuğu olan akrabam var, artık menepoza giriyorum sanmış. sakinleşmen lazım. ha soran eden çok oluyordur, onlar bıktırır insanı. 
(1,716 puan) tarafından
Eşimde gidiyor sperm kalitesi ve sayısı çok güzel bende elle tutulur olarak çikolata kisti ve pkos var düzenli yumurtlayamiyorum sakinleşmeyi beceremiyorum bunu. Bir yolu varmı
(13,127 puan) tarafından
psikolojik destek alabilirsin
0 oy
tarafından
Allah kimsenin kaçağını boş bırakmasın bi tanıdığımın tam bilmiyorum ama 10 seneyi geçkindir çocuğu olmuyor her tedavi yapıldı olmadı en son bi hocaya gitmiş galiba ondan sonra çocuğu oldu şuan 4 yada 5 yaşında bir oğlu var sabredin Allah inşallah dizede nasip eder
(1,716 puan) tarafından
Teşekkür ederim amin inşallah
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Canım Allah seni de böyle imtihan ediyor işte. Benimde yanımda bes yasında karnımda 6 aylık bebekle kocamın baba evınde bırakıp gitmesi gibi bir imtihanım var şimdi. Rabbim gönlüne göre versin saglıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin eşin de hak ediyorsa eğer
(1,716 puan) tarafından
Rabbim sana güç kuvvet versin inşallah herkesin imtihanı farklı tabiki önemli olan sabretmek
(9,718 puan) tarafından
Amin canım içim boşaltılmış gibi ne hissedeceğimi düşüneceğimi bilemiyorum
0 oy
(11,514 puan) tarafından
Tek çare zaman canım kuzenimin 6 yıl sonra oldu bir sürü tedaviye rağmen hemde doğal olarak 
(1,716 puan) tarafından
Öyle tabiki nasip
0 oy
(219 puan) tarafından
Allah' hayırlı evlat versin 4 .yıl oldu bekliyorum nasip olmadı senin neyin var sabret 
(1,716 puan) tarafından
Önce sağlıklı olsun Rabbim sana da bana da isteyen ve hakeden herkese nasip etsin inşallah
0 oy
(310 puan) tarafından
Bekarken adet düzensizliğim vardi ve yumurtaların yavas çalışıyordu evlenmeden doktora gittim doktor ilaç veririz hamile kalırsın dedi evlendim ve hemen hamile kaldim kısmet nasip hamile kalamicam diye dusundum kac kez ama kaldim 
(1,716 puan) tarafından
Nasip işte canım Rabbim ne zaman nasip edeceğini bilmiyoruz
(310 puan) tarafından
Hamilelik zor gecti kanam oldu doğumun oyle kalbi az çalışıyormuş kısmet hersey ama şimdi 2 yasinda
0 oy
(219 puan) tarafından
Aşağıda postunu gördüğüm benim de polikistik over 4. Yıldır olmuyor rahim filimi çektim temiz ama yumurtalar tembel iki defa asılma yapıldı yine olmadı bu ay çatlatma iğnesi vurdum günde bir defa hayıt tohumu havanda iki citlatiyorum bir su bardağı ile kaynatıp içiyorum yaşım 22 rabbim inşallah bizlere nasip edicek sen hayıt tohumu iç  iyi bir doktor git memleket neresi adana da çok iyi kadın doktorum var yeni başladım çok ilgili 
(1,716 puan) tarafından
Bende 23 yaşındayım canım Konya da yaşıyorum burdaki doktorum da çok iyi ama hep doğal şekilde olması taraftarı o yüzden sabırla bekliyorum bazen bunlaiyorum işte
0 oy
(222 puan) tarafından
2 yıl uzun bir süre değil .Yumurtlama testi denediniz mi ? 
(1,716 puan) tarafından
iki yılı ben bilirim maalesef tabiki de daha uzun süre olmayanlar da var belki daha sürecek Allah bilir .
Yumurtlama testi bir cok kez denedim belki bir yıl.olmustur
(222 puan) tarafından
Her anneye lazım adlı bir kitap var orda faydalı bilgiler var hamile kalmak için öneririm.Rabbim hayırlısıyla sağlıkli bir evlatla yuvanizi şenlendirsin
0 oy
(304 puan) tarafından
Ayetel kürsi oku canım inanarak oku inşallah duan kabul olur kısa zamanda sende Anne olursun kuzum ❤️
(1,716 puan) tarafından
İnşallah canım bir sayısı varmı
(304 puan) tarafından
Tek sayılarla okuyabilirsin 1 3 5 7 gibi canım Allah kabul etsin hayırlısıyla duanı yaşa inşallah
0 oy
(6,625 puan) tarafından
Cnm bende 2. Çocuğumu istediğim halde olmuyordu hayıt macunu kullandım adetimin bittiği 5. Günü snr kullandım hiç adet olmadım cnk hamile kalmıştım 
(1,716 puan) tarafından
Hayıt çok etkili bir ot deneyeceğim bakalım
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Hepimiz yada çoğumuz o yollardan geçtik sana hikayemi yazacağım belki umut olur. AMA hep ALLAH a sığındım. Ağladığım günler olmadımi oldu eşimden hep gizledim. Biz evlendik 6. ayımız da artık Bi çocuk istediğimizi söyledik ya bende 15 gün adetim geçti işte hamileyim kafasndayim amman ne test yapacam diyordum ya yaptım test negatif 10 tane yaptım sonra gittim hastaneye 0 değer orda kadın doğuma göründüm beni dahiliyeye gönderdi. Pat hasimato triodi varmış bende neyse 6  ayda bir kontrol dedi. Sonra işte 2 ay geçti olmuyor eşim gitti ve en büyük yıkılmamz orda oldu eşime kısır denildi, tıbbi adını unuttum şuan araştırdım sonra Bi üni et hastanesine gitmeye karar verdik ilk eşim gitti eşim E 3 yıl sonra mikrotede ameliyatı yaptılar 5 tup sperm çıkardılar. (normalde sperm çıkışı var ama 5,6tane canlı hareketli küçükken ateşli hastalık sonucu böyle olmuş.) sonra bana başladılar tedaviye iğneler ilaçlar tüp bebek tedavisi görüyorduk. İğnelerle filan 5 tane yumurtam oldu dollediler 4 tane dillendi 3.gune sadece bir tanesi geldi. Gittik transfer edildi tutacağına dair en ufak bir umudum yokken tuttu, be oğlum şuan 2 yaşında 2.cicugu düşünüyorum oda tup bebekle olacak nasip olursa. İnanki bu tedavi de çok şey yaşadım sel mi gelmedi başladık depremmi olmadı annemi kaybettim neler neler çok şey yaşadık. Ama etrafın so sözü doğru kafandan sildiğin an olacak dıe ben tup bebek yaptım ama tutmamış zaten benden bu kadar diyordum en azından denedim diyordum. Eğer bu sorun yoksa ovulasyon testleri al canım sen onla dene Bi ay, takviye edici şeyler yiyin. Erkek de havuç suyu sperm kalite ve hızını arttırıyor kadında incir. 
(1,716 puan) tarafından
Maşallah canım Rabbim bağışlasın ikinciyi de istiyorsanız nasip etsin
Eşimin değerleri gayet güzel bende pkos ve çikolata kisti olduğunu söylediler yumurta tembelliği birde Rabbim büyük tedaviye başlayacağız bizde teşekkür ederim yorumunuz için :) Allah'tan umut kesilmez
(1,263 puan) tarafından
Pco varsa kesinlikle diyet şart, yumurta tembelliği için bitki çayları filan var ama kesinlikle sağlıklı beslenmen lazım. Bize imkansiz demişlerdi nasip. Bence vakit kaybetme tup bebek dene
0 oy
tarafından
Benim çok sevdiğim eşimin amca gelini de böyle Polikistik overi var 3 senedir olmuyor olmadıgınamı yansın sürekli elalemin bilmeden anlamadan çocuk yapın demesine mi üzülsün Allahım sizlere tez vakitte nasip eder inşallah böyle duyunca çok üzülüyorum
(1,716 puan) tarafından
Çok zor bir durum Rabbim isteeyen ve hakeden hekrese bir an evvel nasip etsin önce sağlıklısını tabiki

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 254 göst.
9 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,618 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 332 göst.
16 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sahan01 (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 260 göst.
9 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,070 soru

12,329,632 cevap

39,187 kullanıcı

Kategoriler

...