0 oy
1,131 göst.
Diğer kategorisinde (1,762 puan) tarafından
Kimseye diyemiyorum  kimsenin bana acimasini istemiyorum Rabbimden başkasına dert yanmak istemiyorum çünkü insanlar bir şekilde onu önüne getiriyorlar Ben güçlü olmaktan yoruldum. Benim iki yıldır bebeğim olmuyor Rabbim nasip etmedi daha ama içimde o kadar çok  boşluk var ki her adet gördüğümde yüreğim yanıyor eşime dahi üzüldüğümü diyemiyorum herkes bana sakın  isyan etme diyor ben isyan etmiyorum şükrediyorum sabrediyorum ama benimde teselliye ihtiyacım var çok bunaldım 

37 Cevaplar

0 oy
tarafından
5sene bebeğim olmadı kayınvalideden kızlarından etraftan okdar çok laf yedimki anlatsam iyi kanser olmamışsın dersin bide çocuk tedavisi ne giderken beynim de kist olduğunu öğrendim üstüne.. Kayın valide ile birlikte oturdum 6sene o arada. Sorun eşim deydi ama hiçbir zaman dile getirmedim kim isteri eşinin üzülme Sini.. Bnm çabalarım la tüp bebeğe gttik doktora kadar Bn buldum tabi bu tüp bebeğe kadar ne baya tedavi ye gttik aşılama da yapıldı tutmadı ne sinir krizleri ne ağlamalar sabahlara kadar.. İlk tüp bebek denemesinde çok şükür tuttu.. Bebeğim şimdi bir yaşında seni o kadar iyi anlıyorum ki bütün vücudu üzüntüden çekiliyor insanın rabbim hayırlı sağlıklı Bi ewlat nasip etsin inşallah canım çok dua et.. 
(1,762 puan) tarafından
Ediyorum canım benim etmezmiyim bir sürü dua ediyorum Rabbim önce sağlıklısını versin
-Reklam-
0 oy
(3,721 puan) tarafından
Canım stres çocuğun olmasını engelliyor öncelikle bunu bil 

Rab'bimin senin için ne güzellikler hazırladığını ve zamanı gelince senin önüne sunacağını bilemezsin çünkü hersey zamanı gelince olur 

Her şerde bi hayır olduğunu unutma isyan etme Allah'in gücüne gider 

Ayrıca abdest al her gün Meryem süresini oku ardına dua et canım hayirlisiyla olsun de

Adak adayabilirsin 

Namaz kilmiyorsan namaza başla her namaz sonrası dua et içten kalpten dua et senden gelene razıyım de hayırlısını bilirsin de Allah'a bırak kesinlikle isyan etme olacağı varsa da olmaz
(1,762 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim elhamdülillah namazımi kılıyorum bu ay da Meryem suresine başlamıştım regl im bittikten sonra devam edeceğim hayırlısı olsun inşallah dediğiniz gibi vardır bunda da bir hayır biz bilemeyiz insanoğlu aceleci işte hele ben :(
(3,721 puan) tarafından
Öyle canım bazen bizim için saklı mujdeyi felaketi göremiyoruz emin ol
Ben eşimle severek evlendim mesela ama ilk kızım oldu çok istedik bütün kavgamizi tartismamizi biliyor hepsine şahit oldu o çocuğun günahına girdik
Yani demem o ki belki geç olsaydı evliligimiz oturduktan sonra olsaydı bi çok şeye şahit olmayacaktı o yüzden sabret şükret dua et
0 oy
tarafından
Ben istemiyorum sen istiyorsun işte hep diyorum Allah isteyene versin valla bak hakkım varsa sana versin ben adet olmayı bekliyorum:( 1 tane var onu sağ selâmet yetiştireyim ben başka birşey istemiyorum 
(1,762 puan) tarafından
Rabbim isteyen ve hakeden herkese nasip etsin ama eğer snaa da verdiyse vardır bir hayır
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Zaman herşeyin ilacı canim . Allah'ım Sanada bu duyguyu yaşatsın inşallah.yüreğimden elimden dua gelir kardeşim sadece ♥️
(1,762 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız :)
0 oy
tarafından
Benim 4 sene boyunca 3 düşüğüm oldu ama asla ne kafaya taktım ne çevreyi dinledim hayırlısını istedim ve sen verdin sen aldın Rabbim bu halime de şükür dedim sende üzülme zamanı gelince Rabbim nasip ediyor demekki biraz daha beklemen lazım stres yapıp kafaya takarsan da olmaz 
(1,762 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim desteğiniz için :)
0 oy
(1,700 puan) tarafından

Allah gönlüne göre versin canım. Zamanı gelince sağlıkla sıhhatle güle oynaya büyüteceğin çok güzel bebeklerin olsun inşallah <3

(1,762 puan) tarafından
Ay amin inşallah:)
0 oy
(2,864 puan) tarafından
Herseyin var bi zamani  esimin dayisinin gelinin 15. Senede oldu benim kuzenimin 9 senesi suan 7 aylik hamile esimin dayisinin kizinin 13 senede oldu 
(1,762 puan) tarafından
Her nasip vaktine esirdir zamanı var biliyorum inşallah hayırlısı olsun kolayı olsun
0 oy
(74 puan) tarafından
Rabbim geç bırakıyorsa güzelleştiriyordur. Herşey de bir hayır vardır sakın unutma zamanı varmış demek ki daha en önemli şey nedir biliyor musun erken bir zamanda doğurup çocuk sahibi olmak değil sağlıkla bir evladın olması için Rabbime her gün el açmak sen içini ferah tut hiç ummadığın bir anda o güzel haberi alırsın inşallah sağlıkla:)
(1,762 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah
0 oy
(555 puan) tarafından
Allahim sana ennkisa zamanda hayirlisiyla saglikli bi evlat nasipmeder insallah bide kafaya ne kadar cok takarsan sana ve dogacak evladina sorun olir kafana takma insallah bi gün olucak allah o gunu sana hayirlisiyla kazasiz belasiz gelmesini nasip etsin inşallah 
(1,762 puan) tarafından
İnşallah çok teşekkür ederim
0 oy
(3,900 puan) tarafından
Canım üzülme ya 7 yıl çocuğu olmuyordu eltimin sonra oldu birden bire zamanı nasibi vardır elbet Allah kısa zamanda kucağını doldursun inşallah 
0 oy
(247 puan) tarafından
Canım bende iki yıldır evliyim bir buçuk yıldır çocuk istiyorum ama nasip olmuyor. Etraftaki herkesin ee çocuk ne zaman baskılarından çok sıkıldım aklıma geldikçe oturup ağlıyorum. Elbet zamanı vardır sabredip bekleyeceğiz. Doktora göründünüz mü? 
(1,762 puan) tarafından
Göründük canım bir buçuk yıldır düzenli olarak gidiyorum en son gittiğim doktorum çok iyi çıktı herşeyimi inceliyor bu ay hsg çekilmek için ısrar edeceğim birde tüplere bakılsın benim pko ve çikolata kisttvar eşimde bir problem yok engel olacak kadar kötü değil kistlerim ama nasip değil demekki daha hsg den sonra çok umutluyum inşallah sen göründun mu
(247 puan) tarafından
Anladım canım inşallah en hayırlı zamanda kucagına alırsın. Biz görüldük ikimizde de bir sorun çıkmadı ama yine de olmuyor işte
0 oy
tarafından
Şükretmek artırır belaya sukredersen bela artar olumsuz bi durumda hamd etmek lazımdır sen çocuğum olmuyo buna da şükür dersen olmaz hamd olsun sağlığımız yerinde rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur demen gerekir yanlış dua yanlışa götürür canım hemde herşeyin vakti vardır belki hayırlı olan budur belki çocuğun olsa hayırsız olacak belki sen daha hazır değilsin belki eşin hazır değil illaki bi sebebi vardır yinede olmuyosa vardır rabbimin bi hikmeti bu da seninin imtihanindir ve bu dünya da ana baba olmayı tadamayanlar cennette tadacak biliyo musun orda hiç kimseye böyle bi nimet yok ve ben 40 kusur yaşından sonra çocuğu olan tanıdığım var hemde tedavisiz herşeyin vakti var üzülme rabbine güven bişey vermiyosa bi bildiği varki vermiyo
(1,762 puan) tarafından
İnanır misiniz hiç bu yönden bakmamıştım o kadar haklısın ki şuan bir aydınlanma yaşadım ben her ay olduğum zaman olsun buna da şükür derdim tam olarak ne demem gerekli hamd etmek de şükür yerike geçmiyor mu konu hakkında bilginiz varsa lütfen
tarafından
Hamd etmek olana razı olmak Allah'tan ne gelirse o en iyisini bilir onu nasip eder olana da biz hamd ederiz ama şükür şükran kelimesinden geliyo teşekkür etmek demektir ne oluyo düşün Allah bu ay da çocuk nasip etmedin teşekkür ederim düşünsene anlamını dua etmekten bende çok korkarım mesela dua ederken çok ince hesap yapmak lazım mesela ben hep dua ederdim eşime hayırlı bi iş diye ama belki o benim için hayırlı değil sadece eşim için hayırlı yani dua çok dikkat edilmesi gereken bişey dua kaderi bil degistiriyo ağzımızdan çıkana dikkat etmemiz gerekiyo gercekten çok hassas bi konu ben hoca değilim ama hocalarimdan ne gördüm duyduysam onu soyluyorum yanlış anlaşılma olmasın rabbim hayırlı hazanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sana da
(1,762 puan) tarafından
Gerçekten çok teşekkür ederim benim için çok iyi oldu bunu yazmanız Allah razı olsun
tarafından
Estağfurullah bak bu da bi vesile demekki Allah senin böyle dua etmeni istiyo ben elciyim benlik bişey yok başına ne gelirse Allah'tan bilmeliyiz unutma Allah istemezse yaprak kipirdamaz
0 oy
(2,396 puan) tarafından
Okadar iyi anlıyorum ki seni benimde 3 senedir böyle bir sorunum var hatta 4 e giriyorum bunun hakkında post paylaştım istersen oku orda çok güzel destek oldu burdaki arkadaşlar Allah'ım isteyen herkese nasip etsin zor bir imtihan
(1,762 puan) tarafından
Bakacağım şimdi
(1,762 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(771 puan) tarafından
Kuzum eşin baktırdı mı tüm sonuçlarına ?
(1,762 puan) tarafından
Evet baktırdı gayet normal bütün değerleri
0 oy
(84 puan) tarafından
Kaç yıllık evlisin canım tadını çıkar olur allah vermiyorsa vardır bir bildiği 
(1,762 puan) tarafından
Yeni evliyim aslında ama gurbetteyim kimsem yok eşim nöbetli çalışıyor çok yalnız kalıyorum canıma can istiyorum ama nasıl olmuyor
0 oy
(4,310 puan) tarafından
Çikolata kisti mi ne varmıştı yanlış tedavi büyümesine sebep olur 2 sene olmadı cocuklari şimdi doktor değişikliğinden 6 aylık hamile umudunu kesme olur inşallah ♥️ 
(1,762 puan) tarafından
İnşallah çok teşekkür ederim
(4,310 puan) tarafından
☺️☺️☺️
0 oy
(638 puan) tarafından
Canım 6 yıl bizimde olmadı. Ben istemiyorum diye millete söyledim.  Evim yok isim yok durumumu düzeltmem lazım dedim . Ki Allah biliyor en başından beri fikrim de o yönde idi . Evlendiğimde 2 sene sonra ev alcaz isim hazır diye düşündüm.  Patronum Evlendiğimde çocuğun olur diyerek direk çıkarttı.  Tek maaşla 4 sene de biriktirdim . Bu arada deniyoruz olmuyordu . Vardır hayır diyordum. tedaviye de başladık.  Gene olmuyor . Ara verelim dedik . Çok yıpratıcı donem . Her ay kan görmek çok zordu . 5 ay sonra kendiliğinden oldu ve 3 aylık olana kadar fark etmedim bile..şimdi 15 aylık oğlum.  Üzme kendini vakti vardır gelmek için  . Allah kucağını boş bırakmaz inşallah 
(1,762 puan) tarafından
Amin canım inşallah teşekkür ederim Rabbim evladına uzun ömürler versin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 263 göst.
9 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,632 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 339 göst.
16 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sahan01 (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 272 göst.
9 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,088 soru

12,405,536 cevap

44,589 kullanıcı

Kategoriler

...