Elimde tarakla bakkala gitmistim ve aynı taraktan bakkalda da satiliyormus bakkalci ordan aldığımı sanıp parasini aldı ben bunu evden getirmisim diyemedigim için ödedim bide bunun kumanda versiyonu var Allah'tan bakkalda kumanda satılmıyor
benimkiler hep unutkanlıktan,B12 yerlerde. Çocuklar tarhana çorbası mı çok sever bende öğünlük yaparım. 1 kepçeye yakın artmış dedim ısıtayım,taze çorba yaparım durmasın tezgahta. Altını açtım ve unuttum. Diyorum ki biride tarhana çorbası yapıyor ne güzel koktu :))) farkettiğimde tencere rahmetli olmuştu
Dur en komiği benki yine)))) yeni evliyiz alışverişe tek çıktım aynı mağazada gorumcemi gördüm kayınvalidemlerinde evi yakın bana onlara gitsem onlar gelse birbirimize sarılıp opmeyiz. Görumcemle göz göze geldik simos nasılsın dedi bende bu beni tanıyor ayıp olmasın diye öptüm yanaktan iyiyim canım benim sen nasılsın sordum konuştuk biraz halen kim olduğunu çıkaramitirum sonra jeton düştü bende kız Z..... Allah canın almasın senmisin bende diyorum ki bu kim tanıdık geliyor ama çıkarmıyorum oda takıntı etmiş çok mu cirkindim ogun beni tanımadım diye))))) yine yeni evliyiz oturma odasında yerde uyumak daha rahat geliyordu TV karşısında sabah uyandım dosekleri alıp mutfağa gitmişim dosekleri yerleştirecek yer arıyorum bulamıyorum Allah'ım bunları nereye koyacam diye dönüp dolanırken mutfakta olduğumu anladım
409,615 soru
12,314,251 cevap
38,795 kullanıcı