+4 oy
1,098 göst.
Diğer kategorisinde (12,209 puan) tarafından

Elimde tarakla bakkala gitmistim ve aynı taraktan bakkalda da satiliyormus bakkalci ordan aldığımı sanıp parasini aldı ben bunu evden getirmisim diyemedigim için ödedim :woot: bide bunun kumanda versiyonu var Allah'tan bakkalda kumanda satılmıyor :D

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Okul bahçesinde kulağımda telefon konuşuyordum ve deli gibi telefonum kayboldu diye etrafa bakmıştım ordakilar bana epeyce gülmüştü pujajaja bunu 3 çocuklu ana kafasıyla yaptım 
(12,209 puan) tarafından
Bunu herkes yaşamış ya kız :D
tarafından
Demekki analar bi yerden sonra geriz. ekali oluyor pajsjsjdjdjd
(12,209 puan) tarafından
Akıl birakmiyor ki uşaklar :D
-Reklam-
0 oy
(51,542 puan) tarafından
elinde tarak niye geziyosun onu anlamadim ☺️
(12,209 puan) tarafından
Duştan çıktım saçımı taradım annem ekmeğe gönderdi elimde kalmış ne bilim bakkal yakındı farkettim ama bakkalci kaç ekmek bide tarak demişti öyle diyince baktım ki elimde :D
0 oy
(12,209 puan) tarafından
Post yukarı...
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Yerlere yattım gülmekten kdlsldlsm kafan nerde bacım senin yaaa ldldpdlslsösş uff Allah da seni güldürsün ha 
(12,209 puan) tarafından
Benim hayatım böyle saçma sapan evlendikten sonra duruldu biraz :D tek ekşınn kaynanam şuan :D
(2,386 puan) tarafından
Biraz ekşın gerek fenkşın ama değilsin maykıl jeksın dkdöslsmmd
0 oy
(2,257 puan) tarafından

:) benimkiler hep unutkanlıktan,B12 yerlerde. Çocuklar tarhana çorbası mı çok sever bende öğünlük yaparım. 1 kepçeye yakın artmış dedim ısıtayım,taze çorba yaparım durmasın tezgahta. Altını açtım ve unuttum. Diyorum ki biride tarhana çorbası yapıyor ne güzel koktu :))) farkettiğimde tencere rahmetli olmuştu

0 oy
(957 puan) tarafından

Dur en komiği benki yine:))))) yeni evliyiz alışverişe tek çıktım aynı mağazada gorumcemi gördüm kayınvalidemlerinde evi yakın bana onlara gitsem onlar gelse birbirimize sarılıp opmeyiz. Görumcemle göz göze geldik simos nasılsın dedi bende bu beni tanıyor ayıp olmasın diye öptüm yanaktan iyiyim canım benim sen nasılsın sordum konuştuk biraz halen kim olduğunu çıkaramitirum sonra jeton düştü bende kız Z..... Allah canın almasın senmisin bende diyorum ki bu kim tanıdık geliyor ama çıkarmıyorum oda takıntı etmiş çok mu cirkindim ogun beni tanımadım diye:)))))) yine yeni evliyiz oturma odasında yerde uyumak daha rahat geliyordu TV karşısında sabah uyandım dosekleri alıp mutfağa gitmişim dosekleri yerleştirecek yer arıyorum bulamıyorum Allah'ım bunları nereye koyacam diye dönüp dolanırken mutfakta olduğumu anladım :woot:

İlgili sorular

+2 oy
37 cevap 1,474 göst.
+2 oy
20 cevap 601 göst.
0 oy
12 cevap 266 göst.
+1 oy
17 cevap 332 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde -.-MickeyMouse-.- (12,209 puan) tarafından soruldu

409,604 soru

12,313,670 cevap

38,782 kullanıcı

Kategoriler

...