Ay bu adamın düşünceleri beni deli ediyor. Söyleyiş tarzı hep bir berbat. Konu şu. Yaylaya gittik, kızım 22 aylık. Alta fotoğraf koyucam. Etek t shirt var. Hava sıcaktı napsaydım kot uzun badi mi giydirseydim. Neyse gittik yaylaya daha içeri girmeden kaynanam kızımın bacaklarına dokundu eteği aşağıya çekmeye çalışıyor güya. Neyse güneş gitti akşam oldu normal pijama kazak falan giydirdim. Kaynatam hemen hah şöyle giydir çocuğu o neydi öyle her yeri ortada. Nesi vardı dedim. Bir daha kısa giydirme, t shirt giydirme. Alışır öyle gider zor bıraktırırsın falan dedi. Bi de nasıl söylüyor bana cevap vermeye fırsat vermeden. Kapalı giymeye alıştırcakmışım. Soytarı gibi gezermiş ortada. Diyor ki sen hiç öyle gezdin mi bak kapalısın diyor. Ben de evet gezdim hevesimi aldım ama bak yine de kapalıyım dedim. Ve pantolon dahi giymem bol şeyler giyerim. Buna rağmen hâlâ diretiyor nasıl alıştırırsan öyle gider diye. Bizim köyde Bi kız var 12 - 13 yaşlarında. Annesi bugüne kadar hiç açık giydirmedi. Pantolon üzerine bile uzun şeyler giydiirirdi. Düşünün bebeklikten bu yana. Kız şimdi kapalı ama diyor ki keşke giydirmeselerdi. Şimdi açılmak istiyorum ben hiç t shirt giymedim merak ediyorum falan diyor. E sonradan açık olacağına başta hevesini alsın sonra yine kapanır. Heves almaktan kastım tabii ki ben de kızımı kısacık şeylerle gezdirmiyorum ama t shirt etek de giysin yani ne var bunda. Bunu diyen kaynatam milletin karısına kızına laf atan biri düşünün yani.
1,493,002 soru
24,394,695 cevap
349,629 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın