0 oy
999 göst.
Diğer kategorisinde (745 puan) tarafından

Ay bu adamın düşünceleri beni deli ediyor. Söyleyiş tarzı hep bir berbat. Konu şu. Yaylaya gittik, kızım 22 aylık. Alta fotoğraf koyucam. Etek t shirt var. Hava sıcaktı napsaydım kot uzun badi mi giydirseydim. Neyse gittik yaylaya daha içeri girmeden kaynanam kızımın bacaklarına dokundu eteği aşağıya çekmeye çalışıyor güya. Neyse güneş gitti akşam oldu normal pijama kazak falan giydirdim. Kaynatam hemen hah şöyle giydir çocuğu o neydi öyle her yeri ortada. Nesi vardı dedim. Bir daha kısa giydirme, t shirt giydirme. Alışır öyle gider zor bıraktırırsın falan dedi. Bi de nasıl söylüyor bana cevap vermeye fırsat vermeden. Kapalı giymeye alıştırcakmışım. Soytarı gibi gezermiş ortada. Diyor ki sen hiç öyle gezdin mi bak kapalısın diyor. Ben de evet gezdim hevesimi aldım ama bak yine de kapalıyım dedim. Ve pantolon dahi giymem bol şeyler giyerim. Buna rağmen hâlâ diretiyor nasıl alıştırırsan öyle gider diye. Bizim köyde Bi kız var 12 - 13 yaşlarında. Annesi bugüne kadar hiç açık giydirmedi. Pantolon üzerine bile uzun şeyler giydiirirdi. Düşünün bebeklikten bu yana. Kız şimdi kapalı ama diyor ki keşke giydirmeselerdi. Şimdi açılmak istiyorum ben hiç t shirt giymedim merak ediyorum falan diyor. E sonradan açık olacağına başta hevesini alsın sonra yine kapanır. Heves almaktan kastım tabii ki ben de kızımı kısacık şeylerle gezdirmiyorum ama t shirt etek de giysin yani ne var bunda. Bunu diyen kaynatam milletin karısına kızına laf atan biri düşünün yani.

image

Fotoğraf da bu. Başka yok doğru düzgün çekemedim vaktim yoktu 

40 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Hiçbişey diyemiyorum benim kızım evde de bazen dışarda da zibinla durur yani hadi benimki 9 aylık seninki çok mu büyük ne demek söyle giydir ya bunda hiçbişey yok o kayınpederine dikkat et valla
(745 puan) tarafından
Evet bir şey yok ki ben bunları eşime sorarak giydirdim ona ne oluyorsa
-Reklam-
+3 oy
(3,147 puan) tarafından
Valla cnm kusura bakma bn oğluma bile uzun diz de şort giydiyirm donla bile kalmasını istemiyorm ortam nefis pis pisliğin nerden gelecegi hiç belli olmuyor işte inan ki kendinde diyon kayanan bile bacağına elini surtmus kızın ne bilim ortam cidden kötü kiyafetlede olacak iş degil tabi ama 
(992 puan) tarafından
Ayni seyi yazmisiz benim de oglum var sort giydirmiyorum vallaha
0 oy
(4,128 puan) tarafından
Kisi kendi gibi bilir herksesi. Kaynatan da tovbe estafurullah bisey diycem de. 
(745 puan) tarafından
Aynen öyle kendi de öyle düşünüyor ki bana öyle söylüyor
0 oy
(146 puan) tarafından
Oldu olacak direk çoçuğun saçlarını kapa ,yerimde olsam açıklama bile yapmam he he der geçerim
(745 puan) tarafından
Uzatmadım zaten fırsat da vermiyor haksız ya illa o konuşacak boş boş.
0 oy
(7,244 puan) tarafından
Çocukluğumda hepsine doydum şuan 29 yaşında feraceliyim açıklık aklımın ucundan bile geçmiyor elhamdülillah kızım 4 yaş olacak şortta giyiyor askılıda elbisede ha crop vs karşıyım ama 
(745 puan) tarafından
Crop tarzı şeyler ben de giydirmem ama yani ne var bunda. T shirt tabii ki giyecek. Anlamıyorlar asla
0 oy
(2,362 puan) tarafından
El kadar bebeğe fereca mi giydireyim istersen deseydin
(745 puan) tarafından
Onu istiyor herhalde
0 oy
(2,247 puan) tarafından
Sapık zihniyetli başka birşey değil. Annesi varken kimse karışamaz de geç. Ve ben olsam kayınpederimi kızımla  asla yalnız bırakmazdım. Taciz edebilir. 2 yaşındaki bebeğe bu şekilde düşünen neler neler yapmaz. Açık olsa ne olacak kapalı olsa ne olacak. Cevabını ver altta kalma. 
(745 puan) tarafından
Hiç yalnız bırakmıyorum. Eşim bile diyor babama bile güvenmiyorum diye ben nasıl güveneyim. O yüzden kale almıyorum ama aşırı boş konuşuyor her şeye muhalefet
0 oy
(7,887 puan) tarafından
Yetiştirme tarzı elbette önemli ama belki senin kızın kapalı olmayı tercih etmeyecek ne alaka yani istediği gibi giyinmeli isteyen. Çok istiyorsa dinden önce ahlak ve insanlık egitimini versin. Toplumda eksik olan bunlar.
(745 puan) tarafından
E tabi istediği gibi giyinsin. Dediğin gibi yetiştirme tarzı önemli ama şimdi sıkıp ilerde başıma çıksın istemem. İstediği zaman kapanır. Ben de öyleydim annem babam zorluyordu ama yine de istediğim zaman kapandım.
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Yuh artık bebek daha o ya bebeğin giyimine de karışmasınlar bi zahmet
(745 puan) tarafından
Yok kız onlara göre 18 yaşından büyük
0 oy
(748 puan) tarafından
Bebek o daha ya nasıl geri kafalılık bu ben kızıma istediğimi giydiririm kimsede çenesini acamaz
0 oy
(13,397 puan) tarafından
Ne kadar sapık varmış onu görüyorum bu postla. Allahım sabır ver ya. 
0 oy
(2,700 puan) tarafından
Zorla kapatilan biriyim annem beni cok sıkarsi 5.sinifa giderken basimi ortmemj istedi gerisini siz dusunun.suqn kapaliym ama hep hevesim kalmistr ve ole panyoln tunik seklimde kapalilik.kizlarim var 7 ve 9yasinda kropta giydiriyorm mini sortta etekte kim ne derse desin ben onalra terbiyeyi ogrettikten sonra kimse karisamaz.suan giysnler ilerde acik olmak isterlerse yine kendi kararlarj ama ole ginil ciplaklik seklinde bende ustemem amac hevesini alsn sonradan heveslenmwsin.zaten kizlarimda buyidgmde kapancam diyorlar yanj onlarjn kalbine bu isliyor zatwn.ama insanlar neden bukadr bos konusyor anlayamiyormki sikir oluyorm kimsede benm kizlarimin ne giydgine karisamaz arkads yirtarim o agzi 
0 oy
(2,859 puan) tarafından
Kaynatan sapik mi ne yani bu dusunceler benimki boyle dese konusmam kizimlada yanliz birakmam
0 oy
(243 puan) tarafından
İnsanların zihniyetinden kaynaklı canım bu çocuk bile değil bebek. Kızın için üzüldüm daha minicikken böylelerse ergenliğinde genç kızlıgında hiç düşünemiyorum.  
0 oy
(5,200 puan) tarafından
Benim gördüğüm cok tatlı bi kız bunkar nası göruyor açıklıgı. Bebek daha o ya nerden gelıyor akıllarına
0 oy
(571 puan) tarafından
Benim kayinpederimde kızım 3 yaşına gelmemişti sanırım şort giydirmistim ona benzer bişey ima etti dedim çocuk bu ne zaman giyecek başka.Zaten büyüdükce daha dikkat ederiz.Minnacik çocuğa başka gözle bakan gözlerde varsa gebersinler,yada tayt giydir kapalı olur demek aynı saçmalık.Kucucukler daha.İnsallah imanli olsun devamı gelir tabiki
0 oy
(1,513 puan) tarafından
Bu zihniyetteki insanlardan nefret ediyorum. Daha bebek o ya bebek nasl bakarsan öyle görürsn .16 veya 17 yaşındaydm halamın kızının düğünde köyde Bi elbise giymistm.  Uzun ve kolları acıktı sadece. Babam normalde Asla bisey demez annem yine derdi hep. Babamin amcası babama o elbse ne öyle demiş. Sadece kolları açık yani . Ve bende o kadr açık giyinen Bi insan degildm. Sonra anneme. Babama dedm ki bakın bana asla Bi daha kapan veya su şunu dedi demeyn dedm bırakın ne zaman istersem kapanacağım  dedim. Liseyi bitirdm 2013 de kapandm. Kendi istegmle tamamen. Çünkü zorla yaptırsalar yapmayacaktm biliyolardi. O yüzden lütfen kızına hiç Bi zaman baskı yapma. Benmde bi kızım var 2 yaşında suan kendim yaşadığım için kızıma millet ne derse desin asla onların istediği gibi davranmayacagm
0 oy
(866 puan) tarafından
Başlığı okudum sadece şimdi eşimle o pislik yüzünden kavga ettik büyük oğluma sürekli ima ediyor bizde kal diye bayütene kadar ortalıkta kimse yoktu deli oluyorum pisliklere
0 oy
(2,229 puan) tarafından
Benim kaynanamda karışır kaynatam hiç bişey demez kaynanam kendi kızına daha söz geciremiyor benim kızıma.mudahele etmeye çalışıyor 2 yaşında bebek neyden muaf şuan işin saçma yanı günah olan bişey değil bir yaşa kadar ne bana ne kızıma ben giydiririm dedim düşün kaynanam uzun dahi olsa pantolon tayt yok giydirme diyor hep uzun etek alıyor uzun elbise bilmem.ne 
0 oy
(3,591 puan) tarafından
Küçücük çocuk için neyin günahı sevabı. Karıştırma bacım iyi yapıyorsun 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 361 göst.
9 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,527 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 190 göst.
28 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde halidee (178 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 469 göst.