0 oy
503 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (888 puan) tarafından
Gorumceler ve eltiler birbirine giricek galiba artik kadinlar calismak istiyor cocuga baktirma konusunda kaynanayı paylaşamayanlar oldumu aranızda yada böyle olay tanıdık geliyomu

14 Cevaplar

0 oy
(4,506 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bence öncelik kendi kızının çocuğu olmalıdır. İmkan varsa bir kadının bu süreçte yanında kaynanasının değil annesinin olması gerekir. İnsanın annesine nazı geçer kırılma gücenme olmaz tabi istisnalar hariç 
-Reklam-
0 oy
(707 puan) tarafından
Paylaşamamak olmuyor canm çünkü kaynanam asla benim cocuma bakmadı bakmaz da  altımın gorumcemin kine bakıyor artık takmıyorum bile ben
0 oy
(2,347 puan) tarafından
Kaynanam bakmadığı için sorun yok çalışmıyorum zaten 
0 oy
tarafından
her kaynana böyle bir seçim yapacaksa kendi kızının çocuğuna bakar önce
(867 puan) tarafından
Niye oğlunun ki çocuk değil mi
tarafından
çocuk ama birinde kızı sıkıntı çekecek diğerinde gelin sıkıntı çekecek. kim sıkıntı çeksin tabii ki gelin.
ha insan olan o ayrımı yapmaz orası ayrı
(867 puan) tarafından
O zaman kendi düşünce de kızı bakar öylesine
tarafından
böyle ayrım yaparsa olması gereken de o olur zaten
(888 puan) tarafından
Yok nedeni başka.Çünkü gelinle kaynana arasinda hep bir mesafe gerektiği için hic bir işe beraber kalkışamazlar
0 oy
(867 puan) tarafından
Ben istese de bırakmam çocuklarımı bana düşman Eder beni hiç sevmez
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Eşim tek cocuk. Biz 2 yiz. Ben işe girince annemle o bakacak dönüşümlü. Ablamlar ihtiyacı duyunca annem onlara gidecek. 
(2,941 puan) tarafından
Birbirine giremezler. Bizde sınır belli. Aksilik çikaran torunundan olur. Benim icin sorun yok.
(888 puan) tarafından
Sende yaşlanınca anlarsın torun bakmak nekadar güç olduğu günde bir iki saat baktırabilirsin ama bütün gün baktıramazsın
(2,941 puan) tarafından
Valla dört gözle bakmak için bekliyorlar :) ki asla bakmak zorunda değiller teklif etmedim onlardan beklemedim. Her ikisi de bekliyor. İnsandan insana değişir o.
(888 puan) tarafından
Aksilik cikaran torurnundan olur dedinizbhiç karşı tarafta acaba kendine göre haklı olurmu demeden
(2,941 puan) tarafından
Sen ne yazdığını anla sonra yaz bence bana. İki dünür arasında sıkıntı olmasından bahsettin. Bu durumda evet o kişi cocuğuma bakamaz. Onların zıtlaşmasını mı çekmek zorundayım.
0 oy
(8,491 puan) tarafından
Benim kaynanamın tek torunu var yani kızım ona bile bakmıyor 
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Bebeğim 2 aylıkken bıraktım şuan 3 yaşında kaymanam bakıyor sağolsun. Tek oğlan var. Kızı çalışmadığı için kendi bakıyor çocuklara. Küçük görümce de bakalım evlenince ne olur 
(888 puan) tarafından
Calisam elti veya calisan gorumce olunca ve sizde calisiyorsaniz sorun oluyor
0 oy
(5,421 puan) tarafından
Ben olsam ben de kızımınkıne bakarm annem de benım değil de gelınınkıne bakarsa tavır koyarım. Hos gelinin cocuguna bakmak tam annemlık hareket ama olsn
0 oy
(508 puan) tarafından
Kaynanaya hayatta kızımı emanet etmem...
(888 puan) tarafından
Niye buyuk laf soyluyorsunuz
(508 puan) tarafından
Canım ben kaynanam yüzünden bebeğimden oluyordum anne karnında ölüyordu. Çok şükür iyi şimdi kızım 6 aylık ama asla vermem nefes aldığım sürece kestiğim tırnağına dokunamazlar ölürsem de ailem müsade etmez zaten
0 oy
(780 puan) tarafından
Görümcenin kaynanası eltinin de kendi annesi yok mu ki dönüşümlü baksınlar. Kadına da yazık evlat büyüt onca sıkıntı bide torun veriyoruz üstüne bak diye. Ben çalışmıyorum ama çalışsam heralde annemle kayınvalidem dönüşümlü bakardı 
(888 puan) tarafından
Ozamanda dunurler birbirine giriyo donusumlu olunca
(780 puan) tarafından
Var öyle dönüşümlü bakan bir akrabamız sıkıntı olmuyor ama tabi belli olmaz
0 oy
(7,365 puan) tarafından
Doğurdukları çocuklara baksınlar bi zahmet. 

Normaldr olsa kadının yüzüne bakmayan insanlar bakıcılık etsin diye paylaşamıyorlar

Ben olsam tek birine bile bakmam

Zaten anne babalarının cefalarını çekip büyütmüşüm bide çocuklarınamı bakacam
0 oy
(888 puan) tarafından
 Allahtan kimseye muhtac degilim
0 oy
(9,586 puan) tarafından
Benim kaynana bakmaz o kendi çocuklarına bile bakmamış annem var bı o bakıyo benim çocuklara kardeşim şuan evli diğil okuyo baksada bişey demezdim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 155 göst.
0 oy
11 cevap 909 göst.
22 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 179 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,530 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 153 göst.

Kategoriler