0 oy
579 göst.
Diğer kategorisinde (14,428 puan) tarafından

Hayırlı Akşamlar kızlar 2 saat önce kayınpeder in amcasının kızı baya çocuğumu tokatlaya çimdikleye güya sevmiş eşim g.zekali napiyorsun diye bağırıyor çocuk titriyor korkmuş iç çeke çeke ağlıyor sinir oldum oturdum bende ağladım 

Mutfakta yemek hazırlıyordum geldi şap şap sesler geliyor ama ne bilim cocuga vuruyor bacakları hep kızarmış zıbın vardı sadece üstünde sevmiş nazlamayalimmis çocuğu vs vs bir ton da laf işittik eşim gereken cevabı verdi cahil misiniz elin çocuğuna vurulur mu diyor el miyim ben diyor kadın o kadar moralim bozuldu ki çocuk korkudan titriyor ilk defa böyle görüyorum çocuğumu daha da 5 aylık niye böyle yaptı hiç anlam veremedim eşim dur yapma dedikçe daha hızlı vurmuş ben görmedim görsem heralde bende kadına vururdum o sinirle eşim normalde hiç hakaret küfür etmez kadına etti ilk defa böyle şeyler duyuyorum ağzından kadını da sürekli görüyorum içimde kaldı 2 çift laf söyleyemedim g.zekaliya...:angry:

15 Cevaplar

+5 oy
tarafından

En İyi Cevap

Sen bunu yazinca başımdan geçen bi olay geldi aklıma. 

Bir kere parktayiz çocukları oynatmaya götürdüm. Hiç tanımadığım bi kadın geldi. Kızıma ay sen ne tatlı bir seysin dedi kolunu ısırdı ama naasill isirdi. Dis izleri çıktı yemin ederim kan oturdu. Anında tuttum bende kadının kolunu ısırdım ama 32 disimle ısırdım :D sonrada ay sende çok tatliymissin canım benim dedim dedim. Çocuğumu da aldım çıktım gittim :D

(14,428 puan) tarafından
Ben görsem bende aynı şekilde vururdum eşim diyor iyiki görmedin kadın gidene kadar odadan çıkarmadılar beni çocuğun gözünden nasıl yaş geliyor
(2,085 puan) tarafından
Vallahi bravo çok iyi yapmışsınız
tarafından
Ouhahahah haykirdim kız nasıl yaptın
(1,103 puan) tarafından
Shsgsgsgs harikasınız yaa
tarafından
Vallahi bende inanamadim bir anda oldu :)
-Reklam-
+1 oy
(11,899 puan) tarafından
Ay bide üstüne bi çocuk sizde var derler ağzına tam çarpmalık 
(14,428 puan) tarafından
Kendi torunlarını da öyle seviyormuş eşim bu senin torunun değil kendi torunlarını öyle sev diyor esime ayıp ediyorsun diyip duruyor insan ilk defa gördüğü bebeği öyle sever mi
+1 oy
(4,612 puan) tarafından
Eşimin bir akrabası öyle seviyormuş, ilk yaptı sert bir şekilde uyardım o anlık yapmadı, sonra yine aynısını yaptı. Laftan anlamadığını anlayınca sırtına yapıştırdım naber x abla dedim, kadın şok sonra ağzına yapıştırdım iyi oldu görüştüğümüz dedim gülerek. Kadın napıyosun ya dedi, dedim senin sevgi anlayışın bu değil mi? Neden sana yapmamı istemediğini çocuğuma yapıyorsun? Sustu, bozulup gitti. Herkesin içinde rezil oldu. 
(14,428 puan) tarafından
Ellerine sağlık çok güzel yapmışsın
(4,612 puan) tarafından
Sevgi böyle bir şey değil. Ayrıca bize saygı duymak zorundalar.
tarafından
Ohh ıyı yapmıssın
0 oy
(508 puan) tarafından
Aynısını büyük eltimin kızı da yapmıştı o zaman eşim yoktu tabii annem de ben vardık annem elinden aldı bir güzel kızı patakladı bende çocuğumu sakinleştirdim daha 2 aylıktı. 

Şimdi de aynı şeyi babaannem yapmaya kalktı gittim babaanneme ben vurdum.
(14,428 puan) tarafından
Öyle bir sevme şeklimi var ya biz kıyamıyoruz millet sevme ayağına çocuklarımızı patakliyor
(508 puan) tarafından
Hayatta yapamazlar ben de eşim de kendi ailem de müsade etmez.
Eşimin ailesi kabullenmek istemiyor kızımı ama artık hiç bir şekilde canlı canlı göremezler eşim bazen foto atar o da nadir...
(508 puan) tarafından
Elbette herkesin evladı kendine özeldir ama ben onu ne zorluklarla doğurdum ölümü göze aldım kaç kez
(14,428 puan) tarafından
Aynen öyle eşimin ailesi de böyle ama benden çekindikleri için dokunamiyorlar
(508 puan) tarafından
Ne eşimin ailesi ne benim akrabalar hiç biri dokunamiyor bazen dedesi ve babası veriyor kucaklarına ama hemen kızım çığlık basıyor. Çocuğu yabani yetiştirme sana birşey olursa kim bakacak diyorlar bende dedim bana birşey olmaz Allah'ın izniyle sizin gibi domuzların eline bırakmam kızımı dedim. Hele bir akraba var sinsi yılan geldiği gibi kendi kızına öğretmiş mi ne yapmış çocuğumu disliyo güya seviyor bende hiç çocuğa kızmadım kızımı aldım anama verdim. Gittim çocuğun anasının kolunu disledim bir daha da bize gelmedi gelmesin de domuz suratli öküz
0 oy
(2,085 puan) tarafından
Kadın tam dövmelik, ne münasebet ya küçük bebeğe yapılır mı? Böyle insan yok çok şükür çevremde. Dayısı bazen sert yapar ben derim nazik davranın benim çocuklarıma tepki gösteririm 
(14,428 puan) tarafından
Normalde eşimin ailesi öyle seviyo ama ben istemediğim için yapmıyorlar bu kadın hiç sormadan şap şap dalmış çocuğa
0 oy
tarafından

Başlığı görüp "Vuruş şekline bağlı" cevabını verecektim :D

İçeriği görünce anam dedim :D Ben bekarken böyle mıncıra mıncıra seviyordum bebekleri , benimkini mıncıramıyorlar kızım yabani :D

(14,428 puan) tarafından
Bende oyle severim ama ağlatma derecesinde de değil
tarafından
Evet evet bebek gülmüyorsa canı acıyordur yani saçmalamışlar
0 oy
(1,234 puan) tarafından
Çocuğu elinden çekip alıp bir tokat da ben ona atardım kim olursa olsun tanımam ciddiyim babam anam olsa çocuğuma vurup aglatamaz .esinizde seyretmiş ne güzel çekip almamış çocuğu.neden terketmediniz o ortamı çok mu önemli akraba hatri
(14,428 puan) tarafından
Kadin geldi eve nereye gideyim terkedip sonuna kadar okumadın heralde yerde yatan çocuğa yapmış kadın eşim de yanında almış elinden seyretmemis çocuğumuzu sizden daha çok düşünüyoruz.
(1,234 puan) tarafından
Yani çocuğu direk kapıp başka odaya görürseniz peşinden gelip vurmaya devam etmez heralde  kendi evinizdesiniz madem.Birisi çocuğuma o şekilde hirpalarken benim tepkim vurma etme yapma demek veya hakaret etmek olmazdı aynısını yapardim karşıdakine .
(14,428 puan) tarafından
Kaynanamın evi ben mutfakta yemek hazırlıyordum çocuk balkonda yerde yatıyordu eşimde yanında direk içeri dalıp çocuğu sevcek gibi alıp vurmaya başlamış eşim almış kucağından ama o hengamede korkmuş çocuk vurmuş 2 3 defada orsp...
0 oy
(158,136 puan) tarafından

bende oyle seviyorum :woot:

(14,428 puan) tarafından
Ağlayıp korkudan titretecek kadar da değildir heralde
(158,136 puan) tarafından
yok o dereceden bi tik az
0 oy
(600 puan) tarafından
Ben ve ailem de biraz böyle iştahlı severiz hırpalayarak ama can acıtacak ağlatacak morartacak kızartacak kadar değil tabiki . Üstelik biraz büyünce iştahlı sevilir 5 aylık çocuğun eti budu ne ki öyle yapmış terbiyesiz . Aile ferdi bile öyle sevemez o üstelik yabancı biri :/ Biz iştahlı hirpalayarak öperek sevdikçe bebeğim gidiklanir güler eğlenceye dönüşür kahkahalar uçar ama senin anlattığını düşününce çok üzüldüm . Çocuk neye uğradığını şaşırmış. 
(14,428 puan) tarafından
Bende öyle seviyorum amaa bacağı çıplak vurmuş baya kadın eşim kucağından alırken de canı yanmış çocuğun nasıl ağlıyor zor sakinleştirdim meme için deli olan çocuk memeyi bile zar zor aldı
(600 puan) tarafından
Valla millet çok acayip . Başkasının çocuğunu öpmek , temas kurarak sevmek falan bana göre doğru değil . Uzaktan seviyor , laf veriyorsa amenna ama benim de bebeğimi dışarıdan gören tanıyan tanımayanlar kucağına alıp sevmek istiyor . Hatta bazen pat diye öpenler de olmuştu . Hiç hoşuma gitmiyor temas kurarak sevmeye çalışmaları
(14,428 puan) tarafından
Kadın kıskanç fesat bilerek yaptı
0 oy
(32 puan) tarafından
Degil aynısını yapmak en ufak sesini yukselteni mahvederim valla kim oldugu umurumda olmaz siz iyi dayanmissiniz.
(14,428 puan) tarafından
Eşim tepkisini fazlasıyla verdi tutupta 60 yaşındaki kadını dovcek halim yok olay anında orda olsam o an ki refleksle belki olabilirdi ama kaynanamın evine gelmiş kendi evim değil ki kovayim
0 oy
(4,343 puan) tarafından
Görümcemde aynı b.ku yiyodu kaynima söyledim uyar dedim yoksa ben uyarirsam hatır falan kalmaz ağzımi actirmasin kaynim ayarı çekti daha da elini suremiyo geri zekalı 
(14,428 puan) tarafından
Kendi çocuğu olsa kıyamaz öyle sevmeye başkasının çocuğunu da hirpalarlar
(4,343 puan) tarafından
Bana vurarak sevmek çok saçma geliyo bildiğin şiddet sevgi bunun neresinde
0 oy
tarafından
Ben o şekilde kıyıpta sevmiyorsam kusura bakmasın da kimse sevemez. Sevmeye çalışanı da yolarım net. 
(14,428 puan) tarafından
Bende hor severim ama canını o denli yakmadan bide tanımıyor kadını tanıdığı biri olsa öyle korkup aglamazdi
0 oy
(2,840 puan) tarafından
N sinir oldum ya, zır deli
(14,428 puan) tarafından
Zaten hiç sevmem kadını onu en son gördüğüm günün bir sonraki günü hastanelik olup erken dogurmustum o gün bana sen at mi doguruyorsun dogursana artık demişti 33 haftaliktim daha 34 de doğum oldu 1 hafta hastanede yattım nazarı değer fesat bir kadın
0 oy
(33 puan) tarafından
Terbiyesiz kendiliksiz yaratık. Elletmeyin cocugunuza ya yanindan da ayrilmayin dengesiz dolu işte 
(14,428 puan) tarafından
Kendi evim değil kaynananın yemek hazırlığı yapıyordum burnumuzdan geldi
0 oy
(2,377 puan) tarafından
Ben de onu döverim sonra da ay acıdı mı sevmek istemiştim derim. Apzına mıçar bırakırım. Eşimin danglk sülalesinden bıktım bana sakınıyosun vs diyolar kendileri yaptıklarından bihaber. Ne kayınbaba ne hala biri hariç oğlumu asla göstermiyorum gördüklerinde de dokundurtmuyorum. Kudursunlar pslikler bak yine sinirlendim 
(14,428 puan) tarafından
Bunu bende istiyorum koca tarafına komple mesafe de bakalım
(2,377 puan) tarafından
Ben cidden iyi bir insanım onlara çok bile tahammül ettim. Yaptıkları o kadar şey var ki özellikle kayınbabanın. Gören gariban sanır. Kayınvalidem boşanmış da kurtarmış kendini. Psikolojik rahatsız zaten. Diğer kardeşleri de ondan hallice. Dedikoducu falan. Birisi hariç diğerleri yetişememiş ya

İlgili sorular

+1 oy
62 cevap 1,156 göst.
11 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Guldennur (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 561 göst.
0 oy
46 cevap 827 göst.
19 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gammmze (1,326 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 785 göst.
14 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,514 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,112 soru

23,771,656 cevap

315,976 kullanıcı

...