0 oy
603 göst.
Diğer kategorisinde (121 puan) tarafından
4 yıllık evliyim ve eş denen adamla hep aile yüzünden kavga ettik durduk. Bir oğlan bir de kız kardeşi var kendi asker. Neyse bunlar çok düşkünler birbirlerine. Babası da vefat edince annesi tek kaldı o yüzden hep annesini düşünüyor eve huzur vermiyordu. Varı yoğu annesi kardeşi.

Ben beni aldattığını da düşünüyorum. Yakalayamadım ama hep telefonu saklıyordu. 

Neyse izne geldik. Benimle konuşmuyor düzgün ailemi sevmiyor falan. Beni gitmiş tüm sülalesine kötü anlatmış işte boşanacam falan diye. 7.5 aylık kızım var tedavi ile oldu. Şimdi kendi kendine korunduğunu halde yine gebelik olmuş o da 3 aylik herkese bosanacagini söylemiş. Neyse ben de tamam dedim sülalesinin yanında ağzımı açmadı annesindeydik beni anneme yakını bıraktı. Yüzüme bile bakmiyordu. Babası olunca anama ne olacak burda tek nasıl yapacak diyordu. Aklı fikri ailesi tüm sulale bosanacagimizi duydu. Herkese beni anlatıyor. Neyse ben annemdeyken çocuklar küçük diye gel toparlanalim dedim o da defol beni arama istemiyorum zerre sevgim yok sana dedi. Aile evimde çok mutlu değil. Napacam bilmiyorum şiddet küfür her şey var. Şimdi ailesiyle gezip tozuyor gülüyor eğleniyor. Bir gün annesinin sesini duymasa olur. Kardeşini de. Günlerdir kizni sormadı. Kızlar ben napicam aile evimde çok karışık napmam lazim 

7 Cevaplar

+2 oy
(6,658 puan) tarafından
Sana yapacak tek şey kalmış çocuklarınla bir yaşam kurmak öyle bir adamın zaten suratına bakma 
(121 puan) tarafından
Çok haklısın
(5,811 puan) tarafından
sana beni arama defil gt diyecek kadar gizunu karartmis baytam bayram baskasinin yaninda ccgunu. karisnin yaninda degil. insan gemileri yakmasa kimsenin duymasini istemez kendi arasinda cozer sorunlarini. gemileri yakmis ki herkese ilan etmis bisayacagini. e adam daha napsinallah bilir adamin hayatinda belki baskasi vardir ama o seninle kendini evli gibi gormedigi icin aldatma olaraj bile saymiyordur bile kendince.ailenin yaninda da kutlu degilsen bi aurw idare et calis ayri eve cik . ikinci hamilelik cok
kotu olmus ya ayak basi olacak o suan senin hir hayat kurmana maleaef
-Reklam-
0 oy
(15,397 puan) tarafından
Kendi yasadiğiniz eve git. Sana bakmasa bile çocuklarina mecburen bakacak. Seninde nafakani ödemek zorunda. Madem bu kadar hevesliymiş boşansin ama sizide mağdur etmesin. 
(121 puan) tarafından
Ne kadar nafaka verecek ki canım mesleği bırakıp gelirse ya asgari ücretle ya da çiftçilik yapacak ne ödeyecek bana
(15,397 puan) tarafından
Az bile olsa ödemek zorunda. Çocuğu yapıp onsan sonrada küstüm oynamıyorum der gibi boşanalim demiş baksana. Devam etseniz bile bu adamdan koca olmaz. Aile içi konuları akrabalara kadar anlatiyorsa hiç aile olamamiş seninle demektir. Üzülmek yerine kurtuldum demelisin.
0 oy
(17,116 puan) tarafından
İşin tek kötü yanı şu aşamada hamile olman. O da şimdi niye dediğin ilerde iyi ki diyeceğin bir durum 
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Ah bacım artı bir. Beni de eşim olacak adi baba evınde bes yasında kızımla ve altı aylık hamile halimle bıraktı gitti. Aynı sekılde beni ablama enişteme kötüledi. Bıkmıs tribimden neyimden burnum sürtecekmiş köpek gibi yalvaracakmışım ona gel al bizi diye. Dünden beri sinir krızlerı geçiriyorum. Ablamla kavga ettik başıma vurdu etti. Cok zor bir gündü. Ama bugun herşey daha farklı geliyor. Zamanı bekle biraz. Hayırlısı Allah o adama merhamet versin 
(121 puan) tarafından
Ben hala ağlıyorum bu hayatta beni gelip almaz bitirmiş kafasında napacam ben
(9,610 puan) tarafından
Aile evin neden karısık istemezler mi seni bebeklerini
(121 puan) tarafından
Daha çok çok küçükler
(9,610 puan) tarafından
Cocuklarını da mi ıstemıyor babalaro
(121 puan) tarafından
Hayır bir kez bile aramadı sormadı kızını
0 oy
(603 puan) tarafından
Seni istemeyen bi adama sakın gel deme . Çocuklar için kendini güçlü tut ayaklarının üzerinde durmanın yollarını ara . Ne annene ne babana tenezzül etme . Çocukları sana atıp kendi sanırım eğlence peşinde koşacak yok öyle dünya. Aile evinde huzur yok senin de durumun yoksa çekişmeli boşanma yap . Ev iste , sana hakaret ve psikolojik şiddet uyguladığını söyle tazminat davası aç, nafakasini versin . Öyle kolay kolay ekmeğine yağ çalma. 
(603 puan) tarafından
Babanın evine gitme . Kendi evinde kal . Şiddet meyilli olacak gibi ise kadese başvur hemen . Onu evden yolla çocuklarına nafaka verip ev kıranı ödeyecek mecbur
(603 puan) tarafından
Uzaklaştırma al . Bu süreçte sakın korkan ve hep bekleyen taraf olma . Hamle yap . Kadının bi lafı ile erkeği kapı dışarı ediyorlar .
(603 puan) tarafından
Gör bak sonra o sana yalvaran taraf olacak
(121 puan) tarafından
İşte evimiz başka ilde gurbetteydik
0 oy
(10,866 puan) tarafından
O iş o kadar kolay değil istediği zaman alıp evlenecek istemediği zaman babanın evine tekrar gonderemez 2 çocukla ben senin yerinde olsam kendi evime gider otururum kilidi değiştiririm o gitsin anasının evine mahkemeyi açarım o süreçte devlet destek programları var oralardan yardım istedim bosanma süreci bitene kadar mahkemelerde de durumumu anlatirim aile evime dönemem çocuklarım var nafakami ödesin evimin kirasını da gecimimi de karşılamak zorunda ken 4 sene ona karilik yaptım bu çocukları babamın evinden getirmedim derim 
0 oy
(3,575 puan) tarafından
Kendinize gelin toparlanın. Evet hormonlar, terk edilmek, iftira vs.... Çok çok zor. Lakin ağlayıp ağlayıp ayağa kalkmalısınız. Siz gel barışalım dedikçe sizi daha beter kovacak. Hiç aramayın. Davanızı açın. Evrak gitain adresine. Dilekçe yazarken çocuklar için her şeyi tek tek yazıdırın. Eğitim, yeni bebeğin doğum masrafı vs gerekli nafakayı isteyin. Nasıl öder diye düşünmeyin. Onu değil kendinizi düşünün. Nasıl öderse ödesin. Sizi o halde kovarken arkanızdan konuşurken düşünseydi. 

Çocuklara anne bakacak siz mutlaka işe gideceksiniz ki hem paranız olsun hem göze batmayın. 

İnanın ilerde çok güçlü çok güzel ve annesi için her şeyi yapan hayırlı evlatlar olacaklar. 

Bilenlerden akıl alın. Her adında profesyonel olun. 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 332 göst.
8 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Melike☺️ (1,697 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 2,003 göst.
8 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Hanifehtc (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 500 göst.
31 Temmuz 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,678 göst.