0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (91 puan) tarafından

• Oğlum 1 hafta sonra 9 aylık olacak doğduğu günden beri hep kucak istiyo yerde kendini yırtıyo çok ağlıyor.Oturunca oyuncaklarla oynamaya başlayınca düzelir dedim düzelmedi yine sürekli kucakta gezmek istiyo.emeklemeye başlayınca düzelir dedim 1 haftadir emekliyo ama yine aynı yere koyar koymaz başlıyo ağlamaya ta ki kucağıma alana kadar.Otururken de kabul etmiyo illa ayakta gezdirecen.O kadar yoruldum ki artık kriz geçiriyorum.Oturma odasına koydum mutfağa yemek yapmaya geçtim ordan mutfağa kadar ağlaya ağlaya emekleyip gelip ayaklarıma sarıldı kucağıma almami istedi.Ev berbat halde, kendim berbat haldeyim,bir tane daha çocuğum var oğlum doğdu doğalı kızımla ilgilenemiyorum,yetemiyorum.Gucum kalmadı artık ne zaman geçecek bu kucak bağımlılığı,ne zaman normal çocuklar gibi oyuncaklariyla oynayacak kendi kendine vakit geçirecek o sırada da bende normal insanlar gibi kalkıp kahvaltımızi yapıp temizliğimi yapıp oturup adam akıllı bir kahve içecem.Sürekli ağlıyo sürekli sadece kucakta gezince susuyo,delirmeme ramak kaldi artık.

3 Cevaplar

0 oy
(745 puan) tarafından

Benimkide böyleydi ne zaman yürüdü o zaman rahat ettim, gerçi hala gelip gidip anne kucuman al deyip duruyor ama :D yürümeye başlayınca rahatlarsınız biraz 

(6,562 puan) tarafından
aynn allahin emri suan zaten yurumeden mvnur kucak. yuruyuncede dok sac olayi evin azgna scti  mahvetti
(745 puan) tarafından
Bana dokunmasın kendine zarar vermesin de her şeyle oynamasına her yeri dağıtmasına izin verdim ben :D başka türlü ne yemek ne temizlik yapamıyordum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Merak etme birkaç aya yuruyeck bu kez gel kucağıma diye bağıracaksin gelmeyecek benim kızda öyleydi :)
(13,087 puan) tarafından
Benimki yuruyoda ne :D surekli geliyo ah ah diyo al beni yani ellerini yikari kaldirip
tarafından
Ahaha sen benimkini gör nerde kalabalık yere atıyor kendini aaaa düştüm aaahh diye bağırıyor numaraci :D
(13,087 puan) tarafından
Haha ne kadarlik :)
tarafından
O tam 2 oğlus üç buçuk aylık :)
(13,087 puan) tarafından
Masallah canim valla koşa koşa buyuyolar. Benim küçükte 17 aylik olacak 10 gune
0 oy
(13,087 puan) tarafından

Ikisinide ayni buyuttum. Buyuk 4 yasina girecek hala benden ayrilmiyo. Kucuk 17 aylik olacak oda ayni yuruyo hala surekli gelip onumde durup ellerini kaldiriyo ah ah diye al beni yani. Saldim artik evi mevi :D

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 225 göst.
0 oy
1 cevap 161 göst.
4 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Toprak_Hilal (2,363 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 341 göst.
0 oy
7 cevap 243 göst.
2 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,123 soru