0 oy
420 göst.
Diğer kategorisinde (359 puan) tarafından
Arkadaşlar bu aralar sol kolumda ve sırtımda ağrı ve karıncalanma oluyo sırtımda yanma gibi bişey de oluyor kalbimin oraya da ağrı giriyor bunlar neden olur doktora gitmeye korkuyorum bu arada tam klimanın karşısında yatıyorum ondanmi oluyo acaba yada ne bu bilen biri çıkarmı

8 Cevaplar

0 oy
(359 puan) tarafından
Nolur bişey diyin arkadaşlar ya
-Reklam-
0 oy
(20,602 puan) tarafından
Ee tabi ki ondandır. Klimanın karşısında yatma ya da başka tarafa yönlendir. Ya da aparat al . 
(359 puan) tarafından
Klima böyle yapiyodur degilmi yani kalbimde bir sorun yoktur
(20,602 puan) tarafından
Yapar tabi.  Yoktur. Yattigin yeri degistir. Biraz kendine masaj yaptir. Sıcak duşa gir . Birkaç güne duzelirsin
(359 puan) tarafından
Kalp krizi değildir ama dimi
(20,602 puan) tarafından
Dostum nerden bilebilirim ben. Ama bence sen aşırı kaygilisin. Ya doktora git. Ya da bir süre klimanın karsksinda durma
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Açık camın önünde yatınca kamyon çarpmış gibi ağrıyor kemiklerim, sizin de klimadan bence aklınızda hiç soru işareti kalmasın isterseniz gidin yine de bi . Benim doğumdan sonra 1 yıl kemiklerim ağrıdı kötü kötü senaryolar geçiyordu aklımdan. Cesaretimş toplayıp gittim d vitamini eksikmiş ama daha hastaneden çıkar çıkmaz tüm ağrılarım geçmişti 
(359 puan) tarafından
Kalp krizi değildir demi
(1,325 puan) tarafından
Yok bacım kalp krizi olsa çoktan anlardın , streste olabilir klima da çarpıyordur . Panik atak bile olabilir ama kalp değildir
(359 puan) tarafından
Teşekkür ederim bacm Allah senden bin kere razı olsun ya valla ağlıyorum sabahtan beri ölecem diye çocuklarım var iki tane bu aralar piskolojim çok bozuk sürekli eşimle ve ailemle kavga ediyorum evdeki herşeyi krdm
(1,325 puan) tarafından
Stresten o zaman kesin sizin ki . kaynım da öyle 2 gece uyumamış kalbim ağrıyor diye panik atakmış, düşündükçe artmış . Kalp öyle günlerce belirti vermiyor. Biraz kendinize vakit ayırıp sevdiğiniz şeyleri yapın, rahatlayın
0 oy
(1,534 puan) tarafından
Bende bu tarz ağrılar çok olurdu bende ki kas ağrısı ve boyun düzleşme ağrısıymış çarpıntı bile olurdu hemşire bi komşum vardı bana kalp öyle ara ara ağrı yapmaz demişti sen çok kafaya bakıyorsan bi aile hekimine git danış canım bu sağlık ihmale gelmez için rahat eder 
(359 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ama kalp krizi geçirmem degilmi
(1,534 puan) tarafından
İnşallah canım ama sen kendini daha iyi bilirsin yakınında bi sağlık çalışanı varsa sor çok kafaya bakıyorsan 112 acili ara sor onlar zaten biliyorlar seni yönlendirir ler
(359 puan) tarafından
Tamam canm
0 oy
(1,857 puan) tarafından
Aynısı bendede oluyo tam 10 ay çektim o ağrıyi. Aklıma neler geldi en son ortopediye gittim kolumda ödem varmış ilaç verdi bira hafifledi. O kadar ağrıyi o oluşan ödem yapıyormuş. Bence git bi doktora için rahat etsin
0 oy
(8,627 puan) tarafından
Klimadanda olabilir göğüs ağrın varsa bir gorunmebi tavsiye ederim genede
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Kardiyoloji uzmanına git ihmal etme
0 oy
(6,041 puan) tarafından
Anlatigin  şeyler genelde kalp krizi belirtileri  aynısını kaynanam yasadi  sol kolda  ağrı  sırt ağrısı hastaneye gitti doktor kalp krizi dedi ama sen hastaneye gitmişsindir  olsa doktor derdi sen anlaşılan üşütmüş olabilirsin  

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 255 göst.
31 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde 26032020 (826 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 2,189 göst.
7 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yesilim (2,091 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 464 göst.
12 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Ozgen (1,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 267 göst.