0 oy
903 göst.
Diğer kategorisinde (122 puan) tarafından
Ya kızlar bir kadın var evlenmiş boşanmış 2 çocuğu var ve onun adı eşimle çıktı eski komşumuz ordan taşındık 3 ay sonra sevgilis aradı eşimi gece gece saat 4 de ve eşim telefonu alıp dışarıya çıktı benim duymam için sonra dinledim ve karı dan bahsediyordu ve bende dayanamadım gittim hayırdır ne işler çeviriyorsun dedim bisi yok dedi zorladım adamla konuştum işte senin eşin benim sevgilimle birlikte olmuş dedi hata günlük ev tutmuş dedi neyse tartıştık eşimin telefonunu alıp kırdım kadını aradım yemin etti öyle bisi yok sevgilim sarhoş senin eşinin telefonu bende kayıtlı diye öyle yapıyor eşim de yemin etti yalan söylüyorlar dedi kadın eşimden 8 9 yaş büyük ve bilmiyorum kadına ve eşime mi inanim o adama mı bilmiyorum şaşırdım kaldım hamileyim bisi de yapamadım bunu nasıl çözebilirim öğrenmek istiyorum gerçek mi yalan mı diye ne yaptım ettim çıkaramadım kadın öyle bisi yok diyor eşim öyle bisi yok diyor ne yapacam 

14 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Her şeyi öğrendim eşim anlattı, sen ne haysiyetsiz kadınsın diye ara zarf at, böylece biliyorsun diye kendini savunmaya geçecektir.

Israrla böyle söylemeye devam et sanki varmış gibi. Yoksa kadın kendini parçalar zaten iftira diye. Varsa da eninde sonunda itiraf eder ama dikkat edin, söylenilenden çok söylenmeyen şeyler önemlidir.

Ses kaydı almayı unutma, varsa eşine hesap sorarken kanıtın olur. Ayrıca mutlaka kopyasını al

(739 puan) tarafından
Aaaa evet bak bu aşırı mantıklı ben olsam yaparım
tarafından
Öyle çok şey gördük ki artık insanın mantığı buna sürüklüyor.
-Reklam-
+1 oy
(1,934 puan) tarafından
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz maalesef 
0 oy
(6,941 puan) tarafından
Ateş olmayan bacadan duman tütmez demişler ayrıca kadında kocanın telefonu neden var 
(122 puan) tarafından
Ya kadının hati kapanmıştı herhalde eve getirdi Bi bakın dedi eşimin babası yoktu diye eşime bak dedi eşim baktı neyse olmuş mu olmamış mı bilmiyorum dedi hele ara beni dedi eşim aradı ordan öyle kayıtlı işte
(6,941 puan) tarafından
İki sn de numarayı kaydetmesi bana çok saçma geldi bunun altı boş değil bence canım fırın var burda haftada iki üç ararım ekmek vs için kaydetmek aklıma bile gelmedi elin adamını
(122 puan) tarafından
Bilmiyorum acaba kadına yine mi yazsam
(6,941 puan) tarafından
Muhtemelen yine inkar edecekler unutmuş gibi yapıp delil toplamaya çalış bu arada alttaki yorumda yazdığına cevap vereyim günlük evde 1 gün kalma şartı yok 1 saat kalıp çıkabilir
(122 puan) tarafından
Ama delil yok işte hiç bisi çıkaramıyorum hata eşim onun yüzünden hatini degistirdi
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Günlük ev tutmuş ddiya o günlük eve bak tutulmuşmu dıe 
(122 puan) tarafından
Nerden bakacam ki ya bide günlük ev bir günlük kalacak yer mi çünkü eşim evden işe işten eve geliyor hiç bir gün falan kalmamış bir yerde
(4,606 puan) tarafından
Gecelemesine gerek yok onun icin.saatlikte kalmis olabilir
(122 puan) tarafından
Bilmiyorum gerçekten çıkarmaya çalışıyorum ama çıkaramıyorum nasıl yapacam bilmiyorum
(1,263 puan) tarafından
Saatlik tutmuş olabilir kredi kartı hareketlerine bak, yada kim sana dediyse günlük ev tutulmus dıe ona sor o günlük evi bul ve sor
(122 puan) tarafından
Bilmiyorum canım ya kadının sevgilisi eşimi aradı o bana söyledi ama numarasını bulamam daha çünkü eşimin o telefonunu kırdım sinirden
0 oy
(1,079 puan) tarafından
En başında neden adları çıkmıştıki? Bana da pek güven vermedi ama eşinizin yalan söyleyip söylemediğini en iyi siz anlarsınız ev tutulan dönemdeki banka hateketlerini falan inceleyin mobil bankacılıktan
(122 puan) tarafından
Bilmiyorum işte bende şaşırdım kaldım banka hareketleri nasil oluyor ki ordan gözükür mu
(1,079 puan) tarafından
Ödemeyi kredi kartıyla veya havale/eft ile yaptıysa gözükür. Hesap hareketleri ve kart hareketlerine bakın üç aşağı beş yukarı bi zaman aralığı varsa
0 oy
(239 puan) tarafından
Canım eşinin arama gecmişini çıkar. Hatta faturalıysa bazı hatlarda direkt uygulamadan görüntüleyebiliyorsun. Giriş çıkışlarını takip et hatta gerekirse peşine düş bak nerelerde ne yapıyor. Günlük kiralık ev nerediymiş onu öğrenmeye çalış. İllaki bir yerden açık verecektir. 

Ha birde Google geçmişine bak kiralık eve ordan bakmıs olabilir. 
(122 puan) tarafından
Arama geçmişini nasıl çıkarayım ki bilmiyorum ki ben faturalı değil gogle gecimisi nerden oluyor varsa bile siler o bırakmaz
(489 puan) tarafından
Sende hiccc bisey bilmiyorsunnn onu bilmiyorsun bunu bilmiyorsun öğren Bi zahmet
(122 puan) tarafından
Sana soran olmadı kardeş kadına soruyorum senin niye zoruna gidiyor
0 oy
(739 puan) tarafından
Unutmuş gibi yap. Olayı kapat ama peşini bırakma. Eşinin haberi olmadan whatsappını kendine de yükle eğer telefonu eline geçiyorsa. Hatta bu nereye gittiğine kadar gösteren uygulamalar var onları da yapabilirsen çok iyi olur. Ama bunları yaparken kesinlikle belli etmemelisin ki işkillenmesin. Bilmiyorum durduk yere kimse böyle bir iftira atamaz. Sarhoş olabilir ama durup durup senin kocanı mı bulur bu kelimeler
(122 puan) tarafından
Öyle de bilmiyorum ya öylece kaldım şimdi
(739 puan) tarafından
Bence yapmalısın bu şüpheyle yaşanmaz
(122 puan) tarafından
Kadına mi yazayım ya gerçekleri söylemese
(739 puan) tarafından
Yazma ara . Ama ses kaydın açık olsun
(739 puan) tarafından
İlk başta kabul etmez zaten ama sıkıştır üstüne üstüne biliyormuş gibi sıkıştır elbet varsa itiraf edecek
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Esinin nuamrqsi kimin ustune canm onu ustuneyse yaninda arattirip arama kayitlarini istet.nuamranjn son rakami cikmiyor ama kadinla konustysa zaten numaradan belli olur.gecmisine bak banka kayitlarinada bak hatta nerelwre harcama yapmjs.is yeri nasil bilmem ama gidip son zamanlarda izin almismj diye bi arastr.belkide ise gidiyorm doye cikti ise gitmedi.aklima bunlar geldikj esin bisi yapmadysq bunlari yapmana her sekilde izin vericektir emin ol
(122 puan) tarafından
Babasının üzerinde canın o işten çıktı cane başka ise başladı bilmiyorum ne yapacağımı
(2,481 puan) tarafından
Allah yardimcn olsn canm cok zor omur boyu bu suphe bu kafa karisikligiyla cok zor.ama yukarda biri sey yazmis bak yem at kadin esim bana ablatti herseyi vesaire falan diye kadinin bi nabzini olc bakalim yada esine yap kadin itiraf etti herseyi diye bakalim ne dicekler
(122 puan) tarafından
Kadına yazsam sonra kötü bisi olmazsın mi acaba ama ne ditecem kadina
0 oy
tarafından

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum bende.

Neden onunla bununla değilde eşinle adı çıkıyor? Hadi diyelim bir yalan, bir iftira olsun. O zaman neden aylar sonra yine eşin aranıyor? 
Yemin olayına hiç takılmayın. Zor durumda kalan birçok kişi yalan yere yemin edebilir. 

Yalnız boşanmayacaksanız hiç kurcalamayın.
0 oy
(13,095 puan) tarafından
Tabi ki yalan. Bunu yeme sakın
(122 puan) tarafından
Ama ogrenemiyom
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Var demeyecekler kesin zaten. Kim itiraf eder ki. 
(122 puan) tarafından
Nasil ogrenirim peki ya
(19,483 puan) tarafından
Yukarda arkadaşlar söylemişler zaten. Senin biraz daha uyanık olman gerek. Arkadaşların dediklerini yapabilirsin
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Aldatan insan aldattım demez. Hadi diyelim esin haklı gecenin 4 ünde ne alaka adam arıyor, bu kadar detay veriyor. Keşke şansın olsa 3 ü yüzleşse bütün gerçekler ortaya çıkardı. Adları çıktığına göre de vardır bir şey. Kimse kimseyle daha önce boşanmış kadınla evli adamı pat diye yakıştırdı diye iftira atıp isim çıkarmaz. He aralarında bir şey olmamışsa da bir samimiyet görülmüş ki insanlar fitne fesata başvurmuş. Ne diyim Allah yardimcin olsun bacım eğer doğruysa karşına çıkarsın 
0 oy
(5,470 puan) tarafından
İlk adı çıktıklarında öğrenmeye çalışmadım mı gerçeği. Ateş olmayan yerden neden duman çıksın. Neden başkasının kocasının adı çıkmıyor da senin kocanın çıkıyor. Sen durumu kabullenmiş sin zaten. Hatta üzerine bir de çocuk yapmışsın. Bence artık kurcalama
(122 puan) tarafından
Ya bu olay 2 ay önce ölmüş ben 6 aylık hamileyim nasıl bir yorum bu
0 oy
(154 puan) tarafından
Ah kuzum bide hamileymissin bu işin peşini bırakma neden böyle bir dedikodu ciksinki 
(122 puan) tarafından
Ama nasıl ogrenirim bilmiyorum ki eşim 2 ay sonra askere gidecek ne yapacam bilmiyorum okadar karışık ki aklım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 541 göst.
20 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Celeb (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 516 göst.
0 oy
4 cevap 304 göst.
25 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 482 göst.
22 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,213 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,625 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...