0 oy
584 göst.
Diğer kategorisinde (1,070 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Adı  tatil olup içi hamallıktan başka birşey olmayan şeye ne diyoruz..?  TATILLLL

Istanbul dışında bir yerde kayinpederimgil ve biz olarak ev kiraladık.  12 bin 6 günlük.

Tüm yeme içme masrafları ortak 

Kıra ortak 

Neyse geldik mangal yapılır dışarıda yenilir ne bileyim 

Hergun ev yemeği pişiriyoruz geldiğimiz yerde bulaşık makinası yok bulaşıkları elde yıka hergun evi sil supur kahvaltı hazırla onun Bulaşigi. 

Arada denize git onun çamaşırı 7 kişilik koca dev kadro ve hammallik. 

Eşim denize gidiyor geliyor yatıyor diyorum o kadar parayı boşa baydın bir daha beni getirme ben tatilden çok iş yapıp yoruluyorum.  Bir daha öldürsen gelmem dedim.

Ne baş başa gezme var 

Ne kârı koca ilişkisi var

Sürekli etek gömlek rahat hiyinme yok 

Herkes eti püf

Şimdi de kaynanam siz evde baş başa kalın vakit gecirin biz gezmeye gidiyoruz gelmek isterseniz de gelrsiniz dedi.

Eşim yattı uyudu kızım uyudu

Tövbeler olsun daha gelirsem

35 Cevaplar

0 oy
(2,349 puan) tarafından
Villa ve aileler gidilen otel dahi olsa tatil demem villa olsa temizlik yemek vırt zırt diğer türlüde zaten başbaşa olmucaksam tercihim değil Allah'tan o kafa yapısındayız yoksa elli kere gidilmişti eminim başbaşa huzur olcak yemek aş temizlik derdi olmucak doya doya gezicem tatil benim için bu
(1,070 puan) tarafından
Yemek as ben yaptıktan sonra evde de dinlenirim dediginiz gibi
-Reklam-
0 oy
(3,568 puan) tarafından
O ne biçim tatil öyle ya 7 kişi birden kayınvalideyle tatile çıkıldığını da ilk defa sizden duydum 

Sorunun cevabına gelirsek kesinlikle benim tatil anlayışım öyle bir ev kiralamak evde pişirmek yemek içmek falan değil ya da köye gitmek falan değil tamamen otel tatilinden yanayım kahvaltı akşam yemeği her şey dahil olacak otelin temizliği yapılacak ben de rahat rahat havuzuma denizime gireceğim tatil bu şekilde olur zaten bir haftalık gitmesem de olur ya da 10 günlük gitmesem de olur 3 gün benim anlattığım gibi tatil yaparsan zaten gerçekten tatil yapmış oluyorsun bu pazartesi çıkıyoruz Allah'ın izniyle çok şükür
(1,070 puan) tarafından
Aynen öyle az olsun öz olsun
0 oy
tarafından
O tatil değil o eziyet 
(1,070 puan) tarafından
Gerçekten öyle
0 oy
(3,490 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun bacım. Bana göre tatil, otel rahatlık. Baş başa olmak yani gerisi eziyet gerçekten tek is yapan sensen eğer 
(1,070 puan) tarafından
Onlarda yapıyor gibi gözüküyor amancogunluk bende
0 oy
(410 puan) tarafından
Kaynanamla tatile gitmek mi asla, hamallıgi bir köşeye bırakıyorum ben o kadının yanında hareket edemem yahu eşimle baş başa çocuklarimla gideceksem herşeyi yaparım ama onlara hizmet etmek için gitmem 
(1,070 puan) tarafından
Tamammen öyle bir şeye dönüştü bir daha mi tövbe
(410 puan) tarafından
Bncede vqlq insan yorulduğuyla kalıyor
0 oy
(4,459 puan) tarafından
Ben otelde tatil yapmayı tercih ederim zaten bütün yıl çalışıyorum bir de gidip kendime tatilde iş yaparak eziyet edemem 
(1,070 puan) tarafından
Gerçekten eziyetin alasi oluyor yani
0 oy
(2,850 puan) tarafından
Aile olarak asla ama asla gitmem gunu birlik gezme vs olursa okey ama diger turlu yok
(1,070 puan) tarafından
Olması gereken de i bence diğer türlü hamallik
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Aboo millet kayanandan kaçıp tatile gidiyor sizde hep beraber mi tatile çıktınız keşke baştan yok deseydin
0 oy
(4,072 puan) tarafından
Kalabalikla degil tek cekirdek aile bile gitseniz her gun yemek bulasik temizlikle ugrastiktan sonra o nasil tatil. Kalabaliga hizmet etmek de cabasi oluyor burda. 
0 oy
(1,170 puan) tarafından
Tatil anlayışım tamamen ve sadece her şey dahil ve denize sıfır otel demek .kendi plajı havuzu olmayan otele gidip de elimde plaj çantası eşya ile denize havuza girecek yer aramak da bana göre değil dışarıya yemek yemeye gitmek de olacaksa her şey otel de olsun ben yiyip içip denize gireyim gunesleneyim başka birşey istemem .tatile gidip gittiğim yerin tarihi yerlerini gezmek de sevmem o başka bir kültür gezisi zaten denize gidiyorsam sadece deniz olacak .

Senin olayını çok iyi anlıyorum bu şekilde ev kiralayan lar hep pişman oluyor başkalarıyla eşine tepkini koy bence aynı iş tatilde devam ediyor ne anladık bu işten 
0 oy
(1,488 puan) tarafından
Benim tatil anlayışım bütün negatif insanlardan kaçmak. Dağın başında bile tatil yapabilirim.
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Valla bende öyle tatili ne yapayım bide elimde yikicam herşeyi filan :D hadi evde pratik birşeyler bazen yapar yerim de resmen sen orda iş görüyorsun az baş başa çıkın dolaşın filan yani bilemedim bu tatilden çok..başka birşeye benzedi. Ama çok pahalı otellerde bacım.
0 oy
tarafından
Tatil anlayışım sadece kendim ve havuzlu villa sadece kendimle olarak tatile ihtiyacim var ne eşimi ne çocuğu isterim 
0 oy
(2,257 puan) tarafından
Tatil anlayışım bir ormanda kaybolmak 
0 oy
(1,086 puan) tarafından
Eşimin amcası bir kere eşime beraber iki aile olarak kiraliyalim tatil yapalım dedi.eve geldik eşime ben tatile gidiyorum yemeği temizliği yapacaksam ne anladım ben bu işten eşim haklısın dedi.o yüzden otele gidiyoruz canım biz 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 109 göst.
8 Ocak 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Sumeyyeali (1,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 155 göst.
25 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde dertlerderya (3,837 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,222 göst.
0 oy
14 cevap 248 göst.
20 Mart 2021 Diğer kategorisinde Merveyirmibeş (430 puan) tarafından soruldu

411,009 soru

12,369,296 cevap

42,262 kullanıcı

Kategoriler