0 oy
215 göst.
Diğer kategorisinde (1,680 puan) tarafından
Artık uyusuyo ayaklarım sinirleniyorum uyumuyo çok gec uyuyor 1 bucuk saat sallıyorum , nasıl yapacam nasıl birakmalıyım öffff guya kolayima geliyordu basdan şimdi süre uzandı artık iyice

10 Cevaplar

0 oy
(10,911 puan) tarafından
hiç ayakta uyumadı benimki de hep memede. ben nasıl bırakacam hiç bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(382 puan) tarafından
15 aylık 1 yaş hayla ayakta sallıyorum 20.30 dan belli salliyorum daha uyumadı ayaklarm uyusdu benmde daha yeni uykuya dalıyor, ayakda sallamayi nasıl horakcaz bilmiyorum başka türlüde uyumuyor asla 
0 oy
tarafından
Hic başlamayarak :)
0 oy
(1,908 puan) tarafından
12 aylık olacak bnde ayakta sallıyorum    bnde nasıl biraktircam  bnde burda bekleyim
tarafından
Senin için hâlâ daha geç değil kuzum.
Çocuğu yatır kendi yatağına, yanında yat sende uyumuş numarası yap.
Şimdiden söyleyeyim ilk etap 3-4 saat direniyorsun daha sonra saatler kısalıyor en son beşiğine yatırdığın zaman kendi kendine uyuyor
tarafından
Birde uyku arkadaşı yap çocuğa
(1,680 puan) tarafından
Evet uyku arkadaşı super şeymiş valla ben 5aylik kızım 4 aydan beri alıştırdım çok guzel uyuyo
0 oy
(133 puan) tarafından
4 saat salladığımı bilirim uyutup dalınca yanlarına yastıkla sıkıştırırdım ayak gibi hissederdi
(1,680 puan) tarafından
Puhahahah:D.  Bi denerim artık ayagim yoruluncada  elimle sallamakdan yastık üzüldü jsjsjs
0 oy
(1,810 puan) tarafından
4 yaşında hala sallıyorum.  
(1,680 puan) tarafından
Yapmayin yaaaa yprumlarda 4 5 yaşlarına kadar sallayanalrı gordukce odum kopuyooo
(1,810 puan) tarafından
Şöyle söyliyim saatlerce sallamıyorum benim kinin uyku saati var zaten saati geldiğinde uyut beni diyor en fazla 3 dk sallıyorum oda hızlı değil hafif hemen uykuya dalıyor zaten o yüzden bırakmak için uğraşmıyorum elbet bir gün kendi istemeyecek sallanmayı
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Ben Bi ara alıştırdım ama emzikliydi yanıma uzattım pis pis açtım bende uzandım yanında uyku numarası yaptım 1 saat öyle duruyor oynuyor sorma uyuyordu, emziği bırakınca resmen sil baştan oldu yine ayağa döndük 
0 oy
(16,805 puan) tarafından
5 yaşına girdi hala ayakta sallıyorum:) 
(16,805 puan) tarafından
Bu sene gidecek beyefendi:)

Sen hamile miydin en son canm sanki öyle hatırlıyorum
(14,634 puan) tarafından
evet canım hamileyim 34+1 daha doğurmadım :)
(16,805 puan) tarafından
Az kalmis canım sagsaglim dogurursun inşallah
(1,680 puan) tarafından
Neeeeyyyyyyyy korkutma beni
(14,634 puan) tarafından
eeee sende hamileymişsin gözün aydın olsun ❤
0 oy
(2,710 puan) tarafından
Ilk oglumda 1 bucuk yasinda 2.yide 15 aylikken biraktim sut yaptim verdim yanina uzandim ninni actim oynarken uyurdu birde sunu fark ettim ben kendisi uyudugjnda daha uzun sure uyuyor
(1,680 puan) tarafından
Ayy evet öyle bende uykusuzluga dayanamadım babasıda ilgilenmedi diye erkende yatirmak istedim ama uyku satinde bile bazen uyumuyo  kendisi uyuynca daha uyi uyuyo kendi kendine uyuyana kadarda diğer kardesini uyandıryo
0 oy
(4,389 puan) tarafından
1 yaşına kadar ayakta sallarayak uyuttum. Ama son zamanlarda çok geç uyuyordu ve ağlıyordu en son bir kaç kez oğlum ben sallarken kendini yatağa atıp döne döne uyudu o zaman anladım sallanmaya sevmiyor diye bende bıraktım sonra hep kendi uyudu o şekilde 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 105 göst.
19 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zzzzzz (1,680 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 299 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Zelihaanne (1,485 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 126 göst.
26 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Zelihaanne (1,485 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 122 göst.
15 Temmuz 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,413 soru

12,084,996 cevap

36,371 kullanıcı