0 oy
256 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (82 puan) tarafından
Yani kızlar nasıl anlatayım

Eşim resmen bni takmiyo geçen bayram tatile gitcez dedi kendi dedi yani bn hiç gidelim edelim demedim tmm dedim sonra burda kardeşiyle gitmeye karar verdi tm eyvallah bu bayramda denize gidelim dedi kendi dedi sonra bugün kardeşi v arkadaşlariyla denize gitcegini söyledi bn şimdi napayım

V dünde sözleştik biseyler yaparız diye aksam oldu ariyo bn aneme gitcem bı ton laf ettim eve geldi çikalim diye çıkmadım bnd

Bugünde eve gelmedi anasının yanına giti niye gidiyo Sebeb. N 

Zaten bayramda kaç gün hep beraberdik bı yalnız kalamadık ailece bişey yapamadık 

Eşim bna değer vermiyor bunu onada söylüyorum ama yok kabul etmiyo 

Yani bn nasıl davranayim bu eşe seviyorum herseyine çabuk yumusuyorum belkide oyuzden böyle nasıl sert olabilirim yumuşamak istemiyorum artık 

Bn trip atınca oralı bile olmuyo bazen eyvallahi yok yani

3 Cevaplar

0 oy
(29,182 puan) tarafından

Çok usteleme kendi haline bırak bence kendi anlasin görsün göstermeye çalışırsan görmz

(124 puan) tarafından
Katılıyorum
-Reklam-
0 oy
(3,574 puan) tarafından
Bi ton laf edince işe yaramış gibi olmuş. Öyle devam bence. Tatlı dille kafasına göre yaşıyor gibi geldi. 
(82 puan) tarafından
Sabah geldi yine bı ton laf ettim bagiriyo bna üste çıkmaya calisiyo kendince
(3,574 puan) tarafından
Klasik erkek hareketi... Ömrümüz böyle geçip gidecek işte. Kadın olmak çok zor.
0 oy
(2,563 puan) tarafından
Umursama.ole harektler yaptgnda bile  umrdama tamm de gec.sizde kacan kovalnir hesabi olmus.adam senim onu sevdgni biliyor nasl ola her hatamda affediyr diyor ve seni umrsamiyor.cantada keklik hesabi yani.hani onun davranslarindan rahatsz oldgunu belli et ama umursama lafini soyle ama uzuldgnu belli etme.kendjn cik gez.nasil o sensz gezebiliyor sende gez.bi zaman sonra o senin pesine gelir m.etne.senn koca evli oldnn farknda degil sende herseye bi zamn sonra tamm diyorsn adamn umrnda olmaz tabi.
(82 puan) tarafından
Geldi şimdi bı güzel moralini bozdum gönderdim hala bağırıp bni susturmaya çalışıyor
(2,563 puan) tarafından
Susma susarsan bu hep bole devam eder bacim.bildgn seni hic umursamiyor kafasina gore plan yapip.seni resmen kenara atiyor izin verme buna.yada sende cekil kabuguna buna yuz verme

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 866 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Zelihaanne (1,418 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 135 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,310 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 209 göst.
18 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 268 göst.