0 oy
145 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (82 puan) tarafından
Doğumdan sonra tirnaklarim batti çektirdim tekrar battı şuan yürüyemiyorum ama çektirmek istemiyorum tekrar batıyor ne önerirsiniz pedikuremi gitsem tırnak teli mi taktirsam ne yapsam da bu tırnaklarım birdaha batmaz çözüm bulan lütfen yazsın??

7 Cevaplar

+1 oy
(2,710 puan) tarafından
Dogumdan sonra 4 tirnagimdada ayni zamanlarda oldu ben tirnak makasinin torpusuyle kaldirdim altina pamuk koydum tirnak uzayip batik cikasiya kadar cikarmadim hic tekrarlamadi allaha sukur
(2,710 puan) tarafından
Cogunda yariyor sendede insallah yarar
(82 puan) tarafından
Batik tirnak çıkarmıki içinden derinde heralde
(82 puan) tarafından
Çektirmek çok daha kötü işkence
(2,710 puan) tarafından
Evde zor oluyor ama bisekilde yapmaslisin
(79 puan) tarafından
Bende bu pamuk yöntemiyle kurtuldum kesin çözüm
-Reklam-
0 oy
(8,834 puan) tarafından
Pediküre git canim
0 oy
(718 puan) tarafından
Kuzenim iki uc defa cektirdi sonra ameliyat oldu ama tam detayini bilmiyorum simdi iyi onunkiler kaniyordu artik ayakkabi zor giyiyordu
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Bir podoloji uzmanına gidin derim onlar muayene bulgusuna göre uygun tedaviyi uyguluyorlar 
0 oy
(82 puan) tarafından
Tırnağı batıp ta çözüm bulan yokmu???
0 oy
(711 puan) tarafından
Bnmde batmıştı cnm özellikle duştan sonra tırnak makası törpüsüyle kaldırıp kesiyordum. Ztn batma oldgu için ayrı gibi duruyordu tırnakla et.bn kolaylıkla yapıyordum . Ztn girip kaldırımca batan çıkıntı yer görünüyor kesiyordum. 2,3 kere yaptım sonra tekrarlamadı.
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Bacım kessene benimde oldu iki doğumda da tırnak markasının torpusu veya araya giren herhangi bişi ile kaldır orayı oval kes uzadıkça zamanla düzeliyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 65 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde seymacakir06 (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 252 göst.
16 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Benguu (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 202 göst.
0 oy
7 cevap 119 göst.
20 saat önce Diğer kategorisinde Rojinn6506 (2,259 puan) tarafından soruldu

403,406 soru

12,084,614 cevap

36,369 kullanıcı

...