Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eşimin amcaoglu evleniyormuş cok uzgunüm 2.kadını getirecekmiş
0
oy
1,234
göst.
22 Haziran 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Esra0202
(
44
puan)
tarafından
soruldu
Iyi akşamlar hanımlar nasılsınız inşallah iyisinizdir
Esimin amcaoğlu 17 yıldır evli ve cocukları yok 2 defa tüp bebek yaptı nasip etmedi rabbim kadınla aramız cok cok iyidir bugün geldi yanıma anlatti iste eşim evlenecek dedi şok oldum nasil yani dedim evlensin bende istiyorum evlenmesini evimizin yan tarafinda 2 odali bi ev yapacak karısıyla evinde kalsin napalim dedi ciddi misin akli dengen yerinde mi dedim insan nasil esine evlen der hadi evlendi kalk git babaevine dedin babaevinde napacam bu saatten sonra dedi daha 36 yasinda düşündükce aglayasım geliyor insan böyle biseyi kendine niye yapar bi de erkek infertilite yani kadinda sağlık acisindan bi insan kendine niye bunu yapar aklım almiyor durumu iyiyken tedavi görmeyip kocani evlendirmek ne yani
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
23
Cevaplar
+3
oy
22 Haziran 2024
Cansu07
(
7,797
puan)
tarafından
cevaplandı
Sorun adamdaysa kadının ikinci kocayı alması gerekmiyor mu bu durumda ? bu ne saçmalık. Kadında desin bende ikinciyi alacam diye. Ay ssalak ssalak işler
23 Haziran 2024
Esra0202
(
44
puan)
tarafından
yorumlandı
Hem de ne ***** isler
23 Haziran 2024
Casperiye
(
6,112
puan)
tarafından
yorumlandı
ana bencede . adam kabullenemiyormu acaba sorunun kendisinde oldugunu ne degisecekki on tane kadin da alsa adam hamile birakamiyorsa degsen birsey yok. yazik yaaa. hayir gencmiste bi yastan sonra derken millet 30 da evlenip zaten 32!de anca voluk cck yapma isine giriyor bu devirde. yazik yaa. gidip kadin alacagina evlat edinmek icin basvuruda bulunaylarmis.
hicmi akli selim biri yok adama sorun sende kadina niyye eziyet ediyorsn baska kadin alarak demiyorlar. dedigi gibi kadinin ikinci kocayi almasi gerek bence o kadin gencte azcik akli varsa valla bulsun birini hayatini yasasin cck yapsn gitsin baskasindan. suanki koca musvettesi bunu yaparak zaten cck olsa bile adam olmayacak kisilikte oldugunun kaniyo zaten
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
22 Haziran 2024
Melisasel
(
752
puan)
tarafından
cevaplandı
Müge’ye çıkan adam geldi aklıma. Karısı demiş git başkasından çocuk yap diye. Kafaları yerinde mi bunların . Evlilik bu değil . İyiyle kötüyle birlikte olmaktır. Nasıl yüreği kaldıracak yan tarafta olmalarına
22 Haziran 2024
Doga_DVM
(
5,464
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya işin b.ok tarafı çocuğu düşünen de yok. Ortama baksana. Çocuk istiyorlar ya o yeterli yani.
22 Haziran 2024
Melisasel
(
752
puan)
tarafından
yorumlandı
22 Haziran 2024
Melisasel
tarafından
yeniden gösterildi
O kadında mide yok. Koca da adam değil zaten. Resmen iğrenç oldu insanlar okudukça gördükçe midem bulanıyor. Kimse müneccim değil evlenirken çocuğu olur mu olmaz mı bilemiyoruz. Bunların riskini bile bile evleniyoruz hepimiz. Ya biz çok geri kalmışız, ya da insanlar çok hızlılar
22 Haziran 2024
Esra0202
(
44
puan)
tarafından
yorumlandı
Bunlar da oyle diyo kapimiz kapanmasin diyolar öldükten sonra kimse malimizi yemesin diyolar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Haziran 2024
Hatice061987
(
1,729
puan)
tarafından
cevaplandı
Çocuğu olmayan adammi
22 Haziran 2024
Esra0202
(
44
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen iste bende onu diyorum sorun apaçık ortadayken niye 2.evlilik
22 Haziran 2024
Hatice061987
(
1,729
puan)
tarafından
yorumlandı
Onunla evleneninde aklına tukureyim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Haziran 2024
Doga_DVM
(
5,464
puan)
tarafından
cevaplandı
Çok özür dilerim linç yiyeceğim muhtemelen ama hangi şehir?
22 Haziran 2024
Esra0202
(
44
puan)
tarafından
yorumlandı
Adiyaman cnm
22 Haziran 2024
B A R B I E
(
11,499
puan)
tarafından
yorumlandı
Şehir değilde mö mağalaraları falan olabilir
22 Haziran 2024
Doga_DVM
(
5,464
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben geçen gün doğuda öyle şeyler oluyor dediğimde linç yemiştim de. Ankara'nın bazı bölgelerinde, Eskişehir, İzmir gibi yerlerde adamı döve döve mahalleden kovarlar.
22 Haziran 2024
Miraysu
(
2,946
puan)
tarafından
yorumlandı
Yani hangi ile alakası yok bütün ilerde iki esli olan var yani ben Aksaray'da evliyim adamın bitanesi 4tane eşi var mesala Türk adam yani doğuyu kötülemeyin doğuda karisina eşlerine sahip sadık erkeklerde var ama kanı bozuk her yerde var yani
22 Haziran 2024
Doga_DVM
(
5,464
puan)
tarafından
yorumlandı
Bakınız varan 1.
22 Haziran 2024
Miraysu
(
2,946
puan)
tarafından
yorumlandı
Bakınız varan 2 .
22 Haziran 2024
B A R B I E
(
11,499
puan)
tarafından
yorumlandı
Hoşgeldiniz nerde kaldınız
22 Haziran 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Bir tanıdığım eskışehırlı ıdı 2 eşi vardı bunun şehırle alakası yok bana göre.
22 Haziran 2024
Doga_DVM
(
5,464
puan)
tarafından
yorumlandı
Eskişehirde miydi?
22 Haziran 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Hayır istanbulda yaşıyorlar ilk eş Türk 2. Surıyelı
22 Haziran 2024
Miraysu
(
2,946
puan)
tarafından
yorumlandı
Şehirle alakası yok bencede
22 Haziran 2024
Doga_DVM
(
5,464
puan)
tarafından
yorumlandı
İşte ben de onu yazdım zaten Eskişehirde mahallede tutmazlar diye. Eskişehirde olsaydı tutmazlardı. :) burda Eskişehirin genel sosyal yapısını vurguladım aslında kuzum
22 Haziran 2024
A&H&M
(
2,268
puan)
tarafından
yorumlandı
Kim linçlerse linçlesin. Bu iş doğu bölgelerinden başladı, Suriye lilerle devam ediyor (Eski devir hariç)
23 Haziran 2024
Mslcns
(
5,344
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende tokatliyim bizde asla olmaz agzina sicarlar adamin urfadayim cok duydum burda ikinciyi alan ve bunu kabul edenleri
23 Haziran 2024
Miraysu
(
2,946
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben doğumluyum ama herkes doğuyu iyi kötülüyor o dediniz her yerde var yani benim bıtane öğretmenim vardı orta okulda bayandi mesala ben erkek olsam bıtane kadinla durmam derdi 3yada 4tana alırdım yani sonuçta o erkeğe o hak tanınmış der peygamber efendimiz de evleri der bunu diyen doğulu bir bayan değildi diyende bir Türk kadını yani ama erkeklerin bazıları bir kadınla doymuyor hergün aynı bulgurmu yenilir diyolar yani bölgeyle alakası yok doğuda şöyle bişey var bazı kadınların okuma yazma yok cahil nerden bilecek evleniyorlar doğru âmâ şimdiki doğu kadını herşeyi biliyor eskiden şikayet nedir yani bilmezldrdi doğuyu kotulemeyin
23 Haziran 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Bende doğuluyum doğuyu kötülemek asla istemem ama malesef ki bizim oralarda biraz daha fazla görümcemin kocası bir kızı tek var diye ikinciyi getirdi esimin kuzeninin bi kızı iki oğlu vardı oğlan çocuklar kas hatasıydı adam gitti evlendi şuan ızmir gibi bir yerde iki kuma aynı evde yaşıyorlar neden yeni gelen erkek doğursun diye doğurdu da o hasta çocuklarda 20 li yaşlarda vefat ettiler benim 3 yıl çocuğum olmadı kaynanam bana 2 3 yıl daha cocuk yapmasaydın oğluma yenisini alacaktım dedi yani malesef ki doğuda daha çok var her ailede yok ama çocuğunda var
23 Haziran 2024
Mslcns
(
5,344
puan)
tarafından
yorumlandı
Gozumuz goruyor kulagimiz duyuyor kötulemiyorum olanı soyluyorum
23 Haziran 2024
Doga_DVM
(
5,464
puan)
tarafından
yorumlandı
Asla ben de kötülemiyorum. Bu arada doğuyu da gezmiş bir insanım çok seviyorum ama bu da bir gerçek yani. Çok eşlilik, erken evlilik, erken doğum oranları doğuda, ülkenin batısına göre çok daha yüksek.
23 Haziran 2024
Miraysu
(
2,946
puan)
tarafından
yorumlandı
Kızlar neyse boşverin ya benim postum var abes diye yorum yapan birisi var altına yazdım oraya bi gelin abes yazmış postumu anlamamış galiba bakın hele :)
23 Haziran 2024
Doga_DVM
(
5,464
puan)
tarafından
yorumlandı
Yoo anlamış. Saçma demiş iste en basit tabiriyle :)
23 Haziran 2024
Misafir.123
(
57
puan)
tarafından
yorumlandı
Sivasliyiz kayınpederim ikinciye evlenmek istiyor kayınvalidem izin vermeyince boşanıyorlar şimdi
23 Haziran 2024
Esra0202
(
44
puan)
tarafından
yorumlandı
Millet şaşmış ki ne yapsin rahatlik batiyor galiba herkese
23 Haziran 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Eşimin dedesi 4 kere evlenmiş ama benim kendi ailemde pek yok öyle bisey
doğacım biliyorsun rahatsız olan kuzenimin durumunu
O evin tek çocuğu üç kardeşi yıllar önce belli aralıklarla vefat ettiler ama amcam hiç evlenmeyi düşünmedi mesela yıllardır tek çocukla ve şimdi onun sağlık sorunlarıyla uğraşıyorlar
Eşimin ailesinde çoklu evlilik fazla biraz kör olasicalar
23 Haziran 2024
Hocadegilogretmenim
(
428
puan)
tarafından
yorumlandı
Doğa benim amcam 20 yıldır evli ne yaptı ise çocuğu olmadı tekrar evlenmedi.eltim 10 yıldır gelmiş ti geçen sene doğurdu
23 Haziran 2024
Doga_DVM
(
5,464
puan)
tarafından
yorumlandı
Biliyorum Ceylancım. Bizde 7 kuşak hiç yok mesela çok eşlilik. Bunu anlatmaya çalışıyorum ama yok. Aman neyse.
Hasret zamanı yani tabiki orada da herkes böyle değil. Kalıpları kırmaya çalışan herkesin Allah yanında olsun
23 Haziran 2024
Nagiş❤️
(
13,240
puan)
tarafından
yorumlandı
Len doğuyu kötülemek mi bu doğudayım ben okuldaki öğretmene kocası için geleni gördü bu gözler. Bizim oralarda yapılsa bayrak direğine çekerler o adamı ibret olsun diye
23 Haziran 2024
rlm
(
4,532
puan)
tarafından
yorumlandı
Doğuluyum, çok eşlilik bizde de kabul edilir bir durum değil. He bana kalırsa ha 2. eş olmuş ha aldatma olmuş ha başka bir kadına ev açılmış hepsi aynı. Dolayısıyla da aldatma oranı, kabullenme oranı da nüfus bazında bakıldığında büyükşehirlerde daha fazla. Sapık insan doğuda da batıda da sapıktır.
23 Haziran 2024
Nagiş❤️
(
13,240
puan)
tarafından
yorumlandı
Kız benim sınıfta üç analı çocuk var Urfa için diyebilirim ki çok eşlilik köylerde devam ediyor. Kütüphane açmak için gittiğimiz köyde muhtarın bir yaşlı bir genç karısı vardı evleri De yan yana. Belki aile aile değişir ama benim 10 yıldır yaşadığım yerde çok rastladım ben
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Haziran 2024
Gamzeliwampir
(
2,492
puan)
tarafından
cevaplandı
Tedaviye karşılık bile vermese tedavi olup sonuç bile alamamış olsa koca evlendirmek nedir yani ? Kocası da istiyor mu evlenmeyi bir de bu Allah'tan gelen bişey kadının suçu yokki gidip 2. Evliliğini yapıyor uzun lafın kısası üstüne kuma getirmesini istemiş kadın sırf çocuğu olmuyor diye böyle bişryi teklif eden adamı ben boşarım yanımda barındırmam yaşadığım sürece üstüme kuma getittirmem Allah herkese akıl fikir vermiş ne diyim
3 önceki yorum göster
22 Haziran 2024
Nazenin premses
(
9,718
puan)
tarafından
yorumlandı
Kadının gidecek yeri yoktur kocasının golgesınde yaşamak için kabul etmıstır ama cok zor bir durum
22 Haziran 2024
Gamzeliwampir
(
2,492
puan)
tarafından
yorumlandı
Çocuğu da yok kadın sığınma evine gidebilir çözüm çok yani
22 Haziran 2024
Nazenin premses
(
9,718
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay sacmalamayın bacım kadın sıgınma evi sonsuz bakıyor değil sonucta. Ayrıca oralarla ılgılı soylenenleri de biliyosunuz. İlişki dinamiğini bilemeyiz.
22 Haziran 2024
Gamzeliwampir
(
2,492
puan)
tarafından
yorumlandı
Sonsuz dursun diye söylemedim ki zaten gider orda durur çalışır biraz sonra kiraya çıkar çalışmaya devam eder tek başına idare eder o kocasını seviyor demekki bırakamıyor
23 Haziran 2024
Nazenin premses
(
9,718
puan)
tarafından
yorumlandı
Şu şartlarda kiraya çıkmakta kolay değil. Cidden kolay değil vardır bir hikmeti Allah kolaylık versin o kişiye
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Haziran 2024
Piskopos-_civciv-_
(
6,086
puan)
tarafından
cevaplandı
Her ailenin yaşantısı farklıdır yargılamamak lazım.. Ama bence sevgi paylaşılabilir bişey değil
22 Haziran 2024
Esra0202
(
44
puan)
tarafından
yorumlandı
Asla paylasılmaz canim düşünsene her gece kocan baska kadinin yataginda sende hizmetci gibi islerini yapiyosun cok zor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Haziran 2024
Neva0606
(
4,867
puan)
tarafından
cevaplandı
Bazı kadınların düşünce yapısını anlayamıyorum kocasi markete gidemezsin dediği için evden çıkmayan kadınların postlarin okudum ben burda o yüzden herşey normal geliyor artık şaşırmıyorum kocamdir ne isterse yapar mantığı bir çok kadında varmış burda onu gördüm
22 Haziran 2024
Esra0202
(
44
puan)
tarafından
yorumlandı
Cok üzülüyorum valla canim kendimi yerine koyuyorum cok zor valla
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Haziran 2024
Kubra-
(
848
puan)
tarafından
cevaplandı
Kocasını sevmiyor demek ki
22 Haziran 2024
Esra0202
(
44
puan)
tarafından
yorumlandı
Cevresindekiler de cok seviyor birbirlerini ama mecburlar diyorlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Haziran 2024
Baby Boyumm
(
133,997
puan)
tarafından
cevaplandı
o adamla evlenmeyi kim kabul eder yani asil problem orda
22 Haziran 2024
Esra0202
(
44
puan)
tarafından
yorumlandı
Onlara göre herkes yaparmis
22 Haziran 2024
Baby Boyumm
(
133,997
puan)
tarafından
yorumlandı
yani kabul eden varmi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Haziran 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Asla büyük konusmaya gelmeyecek bi durum canım rabbim yardım etsin inşallah yorum bile yapamadım
22 Haziran 2024
Esra0202
(
44
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla cok üzüldüm bende canim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Haziran 2024
honki ponki toninok
(
13,086
puan)
tarafından
cevaplandı
36 yaşında boşasa ya adamı, daha yaşı genç nasıl kabul ediyor
23 Haziran 2024
Esra0202
(
44
puan)
tarafından
yorumlandı
Gidin iki odali ev yap orda yaşayın ben evimdeyim bu saatten sonrs kimin kapısına gidicem demis dedim kalk git babaninevine evlendiysen evlendin evlenmezsen ana babanla yaşa elalemin kadınından iyidir yani
23 Haziran 2024
honki ponki toninok
(
13,086
puan)
tarafından
yorumlandı
büyük konuşmayı sevmem ama benzer bir şey başıma gelse durmam. ha evi o adama bırakmam boşanırım, alırım nafakamı da kim ne bk yiyorsa yesin ben de o saatten sonra kendime bakarım, iş bulurum yeni şeyler öğrenirim belki yeniden aşık olurum. Bu yaşta vazgeçmek olmaz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Haziran 2024
nurr001
(
2,672
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla bunu karşı komşun da yaşamıştım bekarken. Kadının çocuğu olmuyor diye eşi ikinciyi aldı. Hatta ilk karısını resmiyette boşadı, ikinciye kıydo nikahı. Ve kadının şahidi ilk karısı oldu. Şimdi aynı evde yaşıyor iki kuma. 2 tanede çocuk oldu
23 Haziran 2024
Esra0202
(
44
puan)
tarafından
yorumlandı
Bunlarda da öyle olacak sanirim daha kocasina demis ki temelli vermem seni bende payımi isterim benide unutmayacaksin demis dedim kendi elinle evlendir kocanı hani unutur mu seni unutmaz mi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Haziran 2024
Kelebekkm34
(
1,263
puan)
tarafından
cevaplandı
Aynısını yaşattılar babamın yigenine kadın çocuğu olmayan bir hizmetçi çocuk bakıcısı 2. Kadın ve kocası hep yeni evli çift gibilerdi o kadına söyle 2. Gelince seni istermi Bi saate sonra yollayacak bba evine. Git abba evine çalış çalışmıyorsan otur yada tekrar kafanı topla 2. Evliliğini yap aynı şeyi senin için kocan yaparmiydi büyük konuşmuyorum ama gözümün önünde yaşandı mahremleri bile olmadı 3 lü falan fistan hersey varid
23 Haziran 2024
Esra0202
(
44
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayy evlerden ırak valla kimse kaldıramaz
23 Haziran 2024
Kelebekkm34
(
1,263
puan)
tarafından
yorumlandı
O yüzden salaklık yapmasın
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Haziran 2024
Sedaaa
(
3,459
puan)
tarafından
cevaplandı
İnsan eşini nasıl başkasına yollar hiç anlamıyorum gelen kadınıda anlamıyorum çok mide bulandırıcı
23 Haziran 2024
Esra0202
(
44
puan)
tarafından
yorumlandı
Kadında suan düşünme aşamasındaymış dedim sa.lak neyi düşünecekse
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Haziran 2024
☆~❣HσɳҽყSҽρƚҽɱႦҽɾ❣~☆
(
10,265
puan)
tarafından
cevaplandı
Adam infertilite ise neden evleniyor salakk mı? 10 tane de kadın alsa çocuğu olmayacak. Allah karısına da akıl fikir versin..
23 Haziran 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
++++ Cahiller :D
23 Haziran 2024
Esra0202
(
44
puan)
tarafından
yorumlandı
Güya iste baska kadindan da olsa gitsin tüp bebek yapsin belki olur dedim yapacaksa sen ésisin gidin yapin tüp bebekse neyse iste daha niye kocani evlendirmeye calisiyorsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Haziran 2024
zeynos1234
(
3,539
puan)
tarafından
cevaplandı
Sacmalik o orda kadınla oynaşacak cilvelesecek koynuna girecek napscam bende alkış mi tutacam
Olmadı kadına düğün hediyesi olarak kırmızı dantelli gecelik alsin cabuk olur çocukları
Allah'm yaa daha neler duyacağız sevmiyor demek ki kocasini sevse başkasiyla bırak paylasmayi gözünün ucunun degmesini istemez
23 Haziran 2024
Esra0202
(
44
puan)
tarafından
yorumlandı
Güya iste bask kadindanda olsa cocugu olsun malını mülkünü cocugu yesin diyo denge.sz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Haziran 2024
Berliz35
(
1,166
puan)
tarafından
cevaplandı
Çocuğu olmayan kadın mı yoksa adam mı
23 Haziran 2024
Esra0202
(
44
puan)
tarafından
yorumlandı
Cocugu olmayan adam canim adamdan kaynaklı yani gittikleri bütün doktorlar bunu diyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Haziran 2024
Poyraz Mira Moms
(
1,158
puan)
tarafından
cevaplandı
02 yazıyor isminin yanında sanırım adiyamanlisin neresindensin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Haziran 2024
️ᎶᏋፈᏋ ᏦᏬşᏬ️
(
29,200
puan)
tarafından
cevaplandı
Tövbe estağfurullah kafayı yemişler
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Haziran 2024
Eslemmm
(
2,546
puan)
tarafından
cevaplandı
Aklını peynir ekmekle yemiş o raziysa siz de çok şey yapmayın.cani kuma istemiş .onlar gezer bu da çocuklarına bakar Türkan Şoray filmindeki gibi
23 Haziran 2024
Esra0202
(
44
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben kadini cok severim yani ondan üzüldüm canim yoksa banane bi kızım olsaydi da kocam evlenmeseydi diyodu
23 Haziran 2024
Eslemmm
(
2,546
puan)
tarafından
yorumlandı
Kızı olsaydı da evlenirdi canim merak etme kanı bozuk olunca bı insanın isterse on evladı olsun.bazen Allah nasip etmeyince isyan ediyoruz belkide hakkımızda doğru olanı Allah daha iyi bilio zorlamamak lazım bazı seyleri
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
1
2
sonraki »
İlgili sorular
0
oy
12
cevap
714
göst.
Kaynanam tekrar evleniyormuş.. dügun hediyesi olarak bu nasil fikir verin
26 Şubat 2022
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
+3
oy
34
cevap
786
göst.
Eşim Başka Bir Kadını Güzel Buldu, Alınmakta Haksız Mıyım?
6 Ocak 2025
Aile & Aşk
kategorisinde
Syma
(
789
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-
fikir
0