0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (1,263 puan) tarafından
Sabah uyanıyor uyuyana kadar istemediği bisey olunca kendini yere atıyor kafasını yerlere vuruyor bugün 4.gun yıldık yıkıldık yani hiçbir şekilde durmuyor her istediği olacak illa sizde durumlar nasil

5 Cevaplar

0 oy
(5,743 puan) tarafından
4 yaşında hala yapıyor maalesef canım.
(1,263 puan) tarafından
Bittik ay bittim
-Reklam-
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Ek olarak şunu yazayım asla sosyal bir yaşamım yok yani Bi pijama Bi çorap nedir yemin ederim gidip alamıyorum sürekli mızmız ağlıyor üstelik asla kimseye gitmez biri gelip sevmeye çalışsa yada göz teması bile kursa direk ağlıyor bağıra Bağıra.,tek büyüyor gurbetteyiz yani memleketimden uzaktayım. Bi baba bir beni görüyor. Hergun 1 saat parka götürüyordum ama artık park a götürünce getirmesi işkence oldu kendini yerlere atıyor ağlıyor. Yeminle bu ne bu bir atak mı ne tek başımayım desteksiz büyütuyorum doğumunmmun ilk gününden beri bu böyle çok yoruldum hiç nefes alamıyorum yeminle makyaj malzemesi almaya gidecem gratise artık yapmayı bile unuttum gidemediğimden online sipariş herseyi online veriyorum. Şükür sağlığımz yerinde, yemek desen yemiyor ay 20 yaş yasladım bakim desen yok lazere gidecem kime birakacm kimse yok kendi temizliğimi 1 gün bacak kol 1 gün bikini koltuk altı işte gidebilirsem bir gün kuaför ay iyici bakımsız oldum bide kilo aldım 58 kilo oldum 8 kilo fazlam var pazartesi diyete gidecem söyle hangi kafayla yapacaksın, unutkanlık triod, gastrit migren ne ararsan mevcut. Yahu vallahi eskiler 10 tane getirmiş turp gibi biz çürük soğan gibi dağıldık anacım ne oluyor bize neyse içimi döktüm biraz yinede RABBIME bin şükür bu evlat sahibi ettiği için bizi ele ayağı düzgün sağlıklı bir evlat verdiği için asla isyan etmiyorum herseyimi evladım başka kimsem yok Bi eşim Bi evladım mecazi anlamda söylemiyorum gerçekten yok. Bana tavsiye verebilecek varmi bu agresiflik hakkında bide çok inatçı nasıl tuvalete alistiracam
0 oy
(551 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Erkek evladim yok o yizden bilmiyorum yorum yapamıyorum canım. Üç tane kız evladım var. Çok şükür iyiler ama Bayramın 4. günü büyük  kızım altın yüzüğümu alıp camdan atmış. Bulamadım alan gitmiş.

Çocuklardan her şey bekliyorum artık 
(1,263 puan) tarafından
Ay bence büyükmüş kuculmusler
(551 puan) tarafından
Haklısın canım. Bebeğim hasta olmuş
(1,263 puan) tarafından
Geçmiş olsun neyi var salginlarmi
(551 puan) tarafından
Yok canım 3 buçuk aylık gece terliyor demek ki bejve fark etmedim öksürüyor göğsü tıkalı sesi kısılmış. Sürekli ağlıyor.
İshal kusma salgını var ondan da çok korkuyorum
(1,263 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canim evet salgılar almış başını gidiyor
(551 puan) tarafından
Tşk ederim canım Rabb'im sana da yardım etsin inşallah oğlun sakinleşir
(1,263 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(2,607 puan) tarafından
Konuşuyormu nasıl iletişim kuruyo
(1,263 puan) tarafından
Konuşuyor derken yani senin benim gibi akıcı değil ama derdini anlatıyor örneğin su istediğinde şu diyor su içecek, yada geldi gidelim park salınca 2 li cumli kuruyor ne söylesem tekrar ediyor o yönden sıkıntımız yok şükür. Anlıyor bide herseyi
0 oy
(5,511 puan) tarafından
4 gun sonra 26 ayindayiz vurma kendini atma ısirma bizdede var ama biraz biraz gecmeye basladi secenek sunmaya basladim ben bir de suna bakalim hadi diye evde oynatiyorum cirtli kitaplar aldim bir suru onlarla oynamaya basladik bugun sabah cikti bir suru yere gittik avm de kum havuzuna girdi enerjisini atti anneannesine geldik simdi yemekten sonra parka cikaricaz tekrar enerjisini atti bugun baya mutluydu cok nadir agladi normalde ekrana cok bakar onu bile istemedi hic
(1,263 puan) tarafından
Kız bizim kimsemiz yokki birinede götürelim inanki, oğlum çok korkuyor en küçük şeye bile akistirincaya kadar canım çıkıyor kaldıki avm normalde ekran izlemiyorum izlememeye özen gösteriyorum ama avm ye gideceksem mecbur veriyorum durmuyor çünkü

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 58 göst.
22 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 206 göst.
16 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Guldnz124 (159 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 322 göst.
8 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kardelen.kardelen (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 555 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde -MickeyMouse- (13,001 puan) tarafından soruldu

411,499 soru

12,387,079 cevap

43,580 kullanıcı

Kategoriler

...