0 oy
557 göst.
Diğer kategorisinde (227 puan) tarafından

Kizlar ben çok yoruldum artık cidden eşim biseyler izlemiş bugün Google de girdim silinmis izledigine eminim cunki o günü komple silmiş ama kanitim yok bana izlemedim diyo ve sürekli zaten yakaliyodum artık tecrübe edindi silmeyi herseyi de biliyor teleoncuya felan gitsem cikartabilirmiyim acaba sırf yüzüne vurmak için gerçekten buda Bi aldatmak değil de ne ? 16haftalik hamileyim benegimin eşi asagida kanamalarım oluyor doktor ilişki yasak dedi 4haftadir felan bisey yasamiyoruz ama o durmuyo gözü de hep dışarı da sürekli açık kızlara bakıp duruyo ama bana deli muamelesi yapıyor bakmıyorum diyor ben sal..ak miyim görüyorum gözümle bakmayı geç hareketleri tavırları değişiyor adamın cidden sinirlerim bozuldu artık sırf buyuzden acilmak bile geciyo aklımdan beni günaha sokacak yoruldum 3bucuk yaşında da kızım var :(

13 Cevaplar

+1 oy
(20,616 puan) tarafından
Zor bi imtihan seninki ama sabret sakın onun yüzünden Allahın farzına karşı gelme dua et çokça hamilesin Rabbim duyar yardım eder hangi kulunu dinlemez sabretmssini bekler sadece eşin bağımlı sanırım ama sen dua et duanın gücü herşeye yeter
(335 puan) tarafından
Açılmayı istemesi saçma umarım yapmaz
(227 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım çoğu kişi haklı zaten ama insan bazen sağlıklı düşünemez hale geliyo eşimle aram çok kötü ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım zaten açılmak çok istesem de bi okadar da korkuyorum oyuzden buraya da yazıp sizlerle paylaşmak istedim :(
-Reklam-
+1 oy
(600 puan) tarafından
Ay niye kocası başka kadınlara bakan kadınlar açılmak istiyor ? Bi başka kullanıcı da başka bi postta bunu demişti . Eğer seni değersiz hissettiriyorsa,  kötü şeyler izliyorsa sen açılsan bu değişecek mi ? Niye bilmiyorum hiç değişeceğini düşünmüyorum. Başka çözüm bulmaya çalış. 
(1,003 puan) tarafından
Açılmak istemesinin sebebi kocasını kıskandırmaya çalışmak.. sen başkasına bakarsan başkası da bana bakar demek..böyle kadınların maalesef ki en büyük eksiği ozguven..ve eminim yaşı da küçüktür.. adamın da en büyük sorunu evdekini kapatıp dışarıdakilere bakması..iğrenç yani yapıp yapıp yapmadım der insanı deli çıkarır böylesi
tarafından
Yaşı küçük değil galiba 24 yazmıştı
(600 puan) tarafından
Yani sonuç olarak bu kadını bu hale getiren insan eşi :/ Allah yardımcısı olsun hakkında hayırlısını versin . Gerçekten üzülüyorum . Evlenmeseydin o zaman arkadaşım ya ne diye bu kadını böyle mutsuz ediyorsun demi :/ işte onunda imtihanı bu olacakmış.
(227 puan) tarafından
İnanın resmen cebellesiyorum kapanmayi ben istedim 18yasinda kapandım çok da sağlıklı düşünerek dedim ki evleniyorum nasil olsa evimde açık olacağım beni kocamdan başkası görmesin ama zamanla farkına vardım bazı şeylerin ve mutsuz Bi evliliğimiz olmaya başladı nerden ne çıkaracağımı şaşırdım onun bu tavrı bana artık sağlıklı düşündürmuyor tek Bi hevesle sinirle inanın acilirdim ama içimde biyandsn da Bi sıkıntı var yapamıyorum oyuzden buraya yazmak istedim sizlerle paylaşmak istedim sorunumu :(
(600 puan) tarafından
Asıl sorun kapalı olman değil . Seni mutsuz eden kapalı oluşun değil. Asıl sıkıntı eşin. Pire için yorgan yakma derim . Şeytan da şimdi sana vesvese verip duruyor belli . Acilsan eşin gözünü senden alamaz mi? Ya da dışarıdaki kadınlara bakmaya devam eder mi ? Bunları düşün.
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Açılınca onun gözü kapanmayacak canim sartlama kendini buna.seytan tepende resmen sana vesvese veriyor ve hormonlardan da ötürü biraz etkisi var.ozguven sahibi olman lazım .destek alın evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız.sirf yüzüne çarpmak için mi telefoncuya gideceksin bence kendini bukadar düşürme gerek yok.sen adamın üstüne gittikçe o dışarıya daha çok kaçacak yanlış yapiyorsun
(227 puan) tarafından
İnan herseyi deniyorum açılmak illaki çözüm değil ama artık sağlıklı düşünemez hale geldim herseyden bisey çıkartıyorum destek alalım dedim en basiti gel konuşalım bak günaha girmek istemiyorum beni benlikten cikartiyosun sen dedim bana saygılı değil nasıl davranacağını ne yapacağımı şaşırdım inan artık bende mantıklı düşünemez hale geldim ama dilim acilmak istiyorum dese de içimdeki korku buna izin vermiyor ama Bi çözüm de bulamıyorum maffoluyorum
(2,546 puan) tarafından
Belki de yolları ayırma zamanınız gelmiştir canim yani olmuyorsa bazı şeyler kendini yipratip tüketmektense kurtul ondan.
(227 puan) tarafından
3bcuuk yaşında kızım var 4aylik hamileyim nasıl yaparım ne yaparım sonra herdeyi düşüyorum inan
(2,546 puan) tarafından
Canim haklısın şimdi biseyde diyemem.bosan demek kolay. Hamileysen zor ve bir çocuğun dahs varmış Allah yardımcın olsun
0 oy
(4,883 puan) tarafından
Sen kocandan dolayi değil kendin açılmak istiyorsun yoksa kocan anladık Karakter yoksunu bu post için demiyorum bunu genel postalarıni okudum öyle bu kanıya vardım açılmak için koçanı bahane etme burda kimse senin vicdanın veya iç sesin değil 
(227 puan) tarafından
Kesinlikle suçlusu kocam demiyorum böyle düşünmek bile beni çok üzüyor emin ol ama istesem bu zamana kadar yaptıklarından dolayı çoktan acilmistimbile içimde bi sıkıntı Bi huzursuzluk Bi korku var oyuzden sizlerle paylaşmak istedim burada açılmaya dahi cesaretim yok ağzım söylüyor olsa da ama eşimin bu düşüncesi de tetiklemiyordegil ne yapacağımı şaşırdım cunki ne dusunecwgimi de şaşırdım:(
0 oy
(5,744 puan) tarafından
O günah işliyor diye sen neden kendini günaha sürüklüyorsun canım üstelik hamile imissin.Bebegine odaklan.Allah onuda ıslah etsin inşallah diyecek başka birşey yok.
(227 puan) tarafından
Herseyin farkındayım tabiki bu Bi çözüm değil bunu yaparsam olmuyor değil ben günaha giricem ama bu adam artık bana sağlıklı düşündürmüyor içimde hep Bi sıkıntı hep Bi huzursuzluk açılmak istiyorum diyorum ama yapamıyorum bile ama ne yapacağımı da bilmiyorum ki
0 oy
(988 puan) tarafından
canım yanlış anlama ama erkekler malesef duramıyor canı isteyebilir ben o yüzden bu süreçte izin vermiştim toplum içine çıktığında da vs rezil olmasın diye.Ama yakalamak istiyorsan google a myactivity yaz ilk çıkana bas geçmişte ne varsa buraya da kaydediliyor bunu silmeyi bilmiyodur sende bunu bildiğini belli etme ordan bak nereye girmiş diye.Açık kızlara vs bakması ama hiç doğru değil aldatmaya evet girer yani bu kadar sabredememesi de tuhaf benim eşim kaç ay sabretti artık dayanamayınca izin vermiştim.ama gidipte sağa sola bakmıyodu.Açılma tabiki bu doğru değil ama biraz sakinleş 
(227 puan) tarafından
Artık sağlıklı düşünemez hale geldim yoruldum onun bu hareketleri beni hep düşündürüyor Bi sonuca Bi çözüme varamiyorum konuşalım diyorum yanasmiyor sohbeti asla yok ilgisiz saygısız artık ne yapacağımı da şaşırdım ne düşüneceğim de bende maffoluyorumikilemde kalıyorum:(
0 oy
(996 puan) tarafından
Bence izlemeyen erkek çok nadirdir. O yüzden canını çok sıkma cnm
(227 puan) tarafından
Bunun çoğu böyle olsa da insanın zoruna gidiyor sonuçta bekar biri değil ki istese ben ona yardımcı olacağım ama ben varken böyle yapması beni üzüyor
0 oy
tarafından
Boş adamlar için neden Allah'ın emrinden vazgeçiyorsunuz ya bu kadar basit mi sizin dini hassasiyetleriniz eşin adam değil açılsanda yine izler yine bakar 
(227 puan) tarafından
Basit değil oyuzden buraya yazma gereği duydum ne kadar dilim böyle dese de zaten yapamıyorum icimd korku var huzursuzluk var ne yapacağımı şaşırdım eşimin böyle davranmasi beni maffediyor
0 oy
(2,648 puan) tarafından
Bugün başkası aynı böyle bir şekilde post açmıştı açılmak vs ne alaka ya niye eşinin seviyesizliğine iniyorsunuz ne hali varsa görsün burnunu sürüm sürüm süründür herkes kendine yakışanı yapar onu cezalandırmak için açılmak nedir onu yanımdan sktir ederim herkes kendi yoluna bakar şimdi fark ettim siz zaten aynı soruyu 2. Kez açmışsınız  
(227 puan) tarafından
Evet ama buradaki sorum aslında biseyler izlemesi o böyle yaptıkça beni kendimden sogutuyo insan düşünüyor acaba bende mi bisey diye ** ne kadar dilim açılmak istiyorum dese de yapamadığım için buraya yazdım zaten korkuyorum ama eşimin böyle yapmasi bana bazen sağlıklı düşündürmüyor :(
0 oy
tarafından
Yavrum ilişki yasakta öpüşmek kokuşmak da mı yasak yâ hû 

yürüyen cinsellik demekki adam tövbe estağfirullah 

Açılmak yerine şutla gitsin ne kadar çirkin şeyler yâ sanki açılınca eşin bakmayacak mi karıya kıza midesiz yâ tam kafa göz dalmalik
(227 puan) tarafından
Açılmak çözüm değil elbette ama artık sağlıklı düşünemez hale geldim o kadar ilgisiz ki herseyden Bisey çıkartıyorum ama korkuyorum da açılmaya ne yapacağımı şaşırdım
0 oy
(394 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bakan gözleri olsa sen açılınca bakmaz evet. Ama gözleri değil nefsi bakıyor,  kalbi bakıyor ne yaparsan engelleyemezsin.
(227 puan) tarafından
Elbette öyle ama insan bazen kendini kaybediyor bigun öyle dusunuyosam sonra vazgeçiyorum korkuyorum zaten bunu yapmaya ama eşimin böyle yapması da beni maffediyo
0 oy
(498 puan) tarafından
Erkeklerin çoğu bakıyor bırak erkekleri kadınlarda bakıyor. O onun hatası günahı onunla Allah arasında sen doğuarana kadar 40 İn çıkana kadar sabret bakmasa iyiydi ama yapacak bişey de yık gerçekten sinir bozucu bişey 
(227 puan) tarafından
İnsanın zoruna gidiyor bekar degil ki evli istese onun için herseyi yapıyorum ben ama böyle davranmasi bana kendimi kötü hissettiriyor
(498 puan) tarafından
Anlıyorum seni gerçekten çok zorunda gidiyor insanın. E söyle ben senin için her şeyi yapıyorum sen neden gerek duyuyorsun o tür şeylere o zaman ben de bakayım mı bende öyle yapacam de. İkincisi hamileyken erkekler pek yaklaşamıyorlar eşlerine demek ki kendilerini iyi hissetmiyorlar psikolojileri rahat olmadıkları için o tür şeylere yöneliyorlar
0 oy
(3,442 puan) tarafından
Eşinin telefonundan Google gir etkinliğim yaz ilk yere tıkla, silse bile orda geçmişte görünüyor. Ama huzurunu bozma al karşına gğxelce konuş
(227 puan) tarafından
Ben hep konuşmak isteyen tarafım zaten konu ne olursa olsun insan konusmadan biseyi çözemez asla ama konusmiyor gecistiriyo başladın yine diyo tamam diyip kestirip atiyo çözüm odaklı değil yanına 10gun gitmesem yanıma asla gelmez :(

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 691 göst.
31 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Demir1819 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 310 göst.
1 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 412 göst.
0 oy
25 cevap 708 göst.

410,762 soru