0 oy
757 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (33 puan) tarafından
Merhaba hanımlar sanırım delireceğim dertlesmeye konuşma ihtiyacım var dün kocam olacak adam dedi ki bana sırtımdaki sivilceyi patlatır mısın ben de tamam dedim sivilcesi sıkarken canı acıdı *** kokunan *** yiyen karı diye bana bağırdı ben de ona bana bu kelimeyi kullanma başından aşağı su dökerim demedim mi sevmiyorum bu kelimeyi Ben de gittim su döktüm bana *** yiyen deme diye bağırdım yeter artık dedim dört yıldır bir insan hiç mi düzelmez sonra üzerime yürüdü bileklerimi sıktı çevirdi ben de bağırdım tuttu beni duvara yasla dı ağzımı kapattı ben de yatak odasına kaçtım beni yatagin üstüne atıp boğup ağzım kapattı bunlarada hep 2.5 yaşındaki kızım şahit oldu ağlamaktan yüzüm dudaklarım bile şişti kızım da baba dövdü dedi Buda bunu duydu bak bana neler yaptırıyorsun dedi kız ne söylüyor dedi çekti gitti annemler memlekette gidecek kimse yok bende erkek kardeşini aradım abin sana gelsin eve gelmesin dedim Ee yenge elini yüzünü kanatmamış ki dedi tüş be dedim 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yuh be hakkaten yuh 
(33 puan) tarafından
Ben ne annemden ne babamdan değil dayak bir ***** mal dediklerini duymadım
tarafından
Kaybını dediği benim çok zoruma gitti valla kanatmamis demiş ya yazık gerçekten çok yazık
-Reklam-
0 oy
(5,690 puan) tarafından
Allah böyle erkeklerin belesını versin inşallah 
(33 puan) tarafından
Aminn
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Sence şiddet mi Bi düşün yahu şiddet tabi Nalet olsun ki sana bunu yapmış ve çocuk görmüş yazık yaa
(33 puan) tarafından
Çok kötüyüm nefes alamıyorum sanki ağlamaktan çarpıntım var çok incindim nefret ediyorum heryerden engelledim sildim attım dün eve de almadım kapının üstüne anahtar koydum zile bastı gitmezsen seni apartmana rezil ederim diye kapının arkasından seslendim gitti sonra
0 oy
(1,233 puan) tarafından
Canim eşin şiddete meyilliymiş. Keşke darp raporu alsaydın başka zaman meyillenmezdi belki. Ama aklı başına gelsin diye bir süre evden gitsen iyi olur diye düşünüyorum. Hatasını anlar pesinize düşer belki. Bir de kaynanan, kayinbaban,  ailen kim varsa ara durumu söyle. En azından kendi ailene söyle onu bi arayıp fırçalasınlar. 
(4,593 puan) tarafından
Ben esimi darp etmedim etseydim tatile nasil gidecek keyfi yerindeki gitmis vs vs erkek milleti illa camur atar
(33 puan) tarafından
Vay be hiç aklıma gelmemişti
(4,593 puan) tarafından
Bence gitme hem paran gidecek hemde bu belirsizlikte yaptigin tatilden birseyde anlamazsin biraz sular durulsun gidersin
(1,233 puan) tarafından
Canim darp etmek kol bacak kırmak değil. Bir tokat atsada darp etmiş oluyor. Kızım çok korktu havası değişsin istedim ikimizde çok üzüldük bunaldık der.
(4,593 puan) tarafından
Oyle oluyor ama darp raporu almamis ya delil istermi iste hakim o yuden dedim
0 oy
(3,588 puan) tarafından
Tabiki şiddet daha ne olsun dövme var sövme var bide çocuğun yaşadığı psikolojik şiddet var beter olsun bu grupta da ne kadar çok mikrop koca var anlamadım gitti nasıl yetiştirmişler bunları anaları babaları hiç saygı ahlak günah öğretmemişler doğurup besleyip salıvermişler sokağa insan fazlalığı başka bir şey değil
(33 puan) tarafından
Annesi de düzelirsiniz falan dedi anne senin beni doğurduğunu farzet dedim yine böyle dermiydin dedim
(3,588 puan) tarafından
Kesinlikle demezdi böyle adamlardan kurtulmakta çok zor başa bela oluyorlar  kadın sığınma evine yerleşebilirsin orasıda nasıldır bilmiyorum ama bağımlı kötü eşten iyidir heralde
(33 puan) tarafından
Yok bence rahat bırakır çünkü seven sevdiğinin bir saçının teline kıyamaz canı yansın ona zarar gelsin istemez oda der arkamdan kurtuldum diye
0 oy
(536 puan) tarafından
Allah yardım etsin canm. Kızının psikolojisi ne durumdadır bı bilse. O kızın yıllarca hiç sorun yaşamazsınız kendine gelir. 

Bense evliliğimib ilk yıllarında yaşadım kızım şahit oluyordu aileme diyordu babam anneme kızıyor annem ağlıyor. O eve geldiğinde kızım korkuyordu
(33 puan) tarafından
Beni acıtan inciten konu kızım zaten onu düşünüyorum. Çocuk bunu gördü şahit oldu diye
(536 puan) tarafından
İnşallah çabuk atlatırsiniz. Onun yanında yapmayin
0 oy
(5,456 puan) tarafından
Memleketin yolları mı kapalı niye gidemiyorsun. Çığ mı düştü. Heyelan mı oldu? Valla isteyen linç etsin ama nasıl hala orda durabiyorsun. Kızına bunu nasıl yapıyorsun. KIZIN SENİN SAYENDE SUSMAYI ÖĞRENİYOR. İKİ GÜN SONRA AYNI ŞEYLE KARŞILAŞIRSA SUSUP OTURACAK. bu çocuklara bunu yapmaya hakkınız yok. Ay çok sinirlendim ya. Hala kardeşini aradım falan. Ya kalk git darp raporu al bin ilk otobüse hangi ırak memleketteyse ailen bas git
(33 puan) tarafından
Ailem 1 hafta sonra gelecek gittikleri yer bize ait değil teyzemlere gittiler gitsem oradakilerde durumu anlayacak zaten eve almadım bir hafta oda nerede idare ediyorsa etsin akrabalarımız da akraba değil akbaba Sivas yakın yerde değil darp raporu almam için vücudum da iz olması gerekiyor mu
(5,456 puan) tarafından
Yooo hayır gerekmiyor. Anlasalar ne anlamasalar ne? Boşanmayacaksan hastaneye kadar zahmet etme
0 oy
(124 puan) tarafından
Bu düpedüz şiddet yani her zaman yapıyor mu bu sekilde
(33 puan) tarafından
İlk defa fiziksel şiddet uyguladı
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Biz kadınlara bazen çok üzülüyorum çünkü çocuklarımız için çoğu şeye susuyoruz görmemezlikten geliyoruz sonu kötüye varana kadar 
0 oy
(555 puan) tarafından
****** yapmaz bunu ya al eline oklavayi morartana kadar dov diyicem ama iste olmuyo tavrini koy akli basina gelsin diyicem koca senden beter sanki sen yapmissin gibi o tavir koyucak mal gibiler ayni 
0 oy
(29,291 puan) tarafından

Darp raporu  al  dengesizlik bu

0 oy
(2,200 puan) tarafından
Rapor al hem yapıyor hem seni suçlu çıkartıyor bu ne hadsizlik ya 
0 oy
(2,940 puan) tarafından
İçim acıdı. O cocuğun bunları görmesi beni çok üzdü. 
0 oy
(604 puan) tarafından
Git hastaneye darp raporu çıkart zaten polise intikal ediyo çektir cezasını boşan geç benim eşim bana bir kere şiddet uyguladı hastaneye giderken zor durdurdu biliyordu başına gelecekleri ondan sonra asla öyle bisey yapmadı  
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Boşanmak için neyi bekliyorsun peki 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 372 göst.
23 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azkaban (2,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,064 göst.
0 oy
6 cevap 280 göst.
3 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
46 cevap 1,113 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,763 soru

12,360,153 cevap

41,420 kullanıcı

Kategoriler