Üzüntümü sizinle paylaşmak istedim . Kızlar yan dairemin bı üstünde hanım bı kız oturuyor cumartesi günü kavga etmişlerdi eşim falan tüm binalar duydu üst komşumuz balkondan eşime seslindi gel bı gidelim dediler eşim esortmanla çıktı gitti komsumda Emel abla var eşi gitti eşimle ya balkondan bana diyorki kız cagiz yanlız yaşıyordu sevgilisi ceza evindeydi diye bende yaa olemi geçmiş olsun falan diyip konusuyoz blkonda balkona derken sesi duyan çıktı karşı dairemizden bı abide eşlerimizin yanına çıktı kavga çıkan da yan dairemin bı üstü giden gelmiyor ses kesildi neyse söz vermiş adam konuşmuş öğüt vermişler eşim yarım saat sonra geldi girdik içeri bayanlar falan herkes neyse eşim anlatmaya başladı resmen çocuklar ya kız 17yasina yeni girmiş çocuk askere gidecek resmi nikah yok çocuk gençliğini bitirmiş infazı da varmış kızcagiz hamile bide kavga sebepleri evi boşaltalım arada annemde kalalım bazende senin ailenden kalırız askerlik falan derken kira zor olucak diyormuş agliyo resmen adam dedi eşim kira da az değil hak verdik yani elektrikleri kesik mis su 3aylik fatura var abiler ben suçlu değilim şikayet etmeyin diyip durmuş konuşmuşlar işte bagirmayin kavga etmeyin konuşun falan diye saat 6gibi de kızın ailesimi oğlanın mi bilemedik birileri var anne diye sesleniyo agliyo da bı araba eşya götürdüler başka iki üç kadın da var kız evi boşaltıyoruz ben annen gille yaşamam diye balkondan atlamıs ambulans polis sesine çıktık balkona yerde oğlanın kucağında öle yatiyodu çok üzüldüm ya bu gençler ne oluyor böle inşallah iyidir diyom kız ailelerle yaşamamak için atlamış yani