0 oy
957 göst.
Diğer kategorisinde (698 puan) tarafından

Nerdeyse oturup ağlicaktım. Sabahta evi komple temizledim bunu görünce artık hicbisey yapasim gelmedi trajikomik :'( Allah aşkına hele suranin haline bakın ya . Yok anam yok ne temizliği heves kalmadı. Çat kapı misafir gelse böyle görse hastanelik olurum krizden 

image

27 Cevaplar

0 oy
(452 puan) tarafından
Ayni durum kizim bibhaftaya 1 yasina giricek bi vc girim yeter hemen dolabini cekmece aciyo ne varsa bosaltiyo mutfa gidiyo orayi indiriyo ogun ta yatak odasina girip corap cekmecwsini acip her uere atmis simsi ogun camasir katliyodum dolaplara yerlestiriyodum alt rafi cektigiyle doktu bide girip icine oturuyo makinenin dugmeleriyle oynuyo caliairken ayarini degistieiyo 
(698 puan) tarafından
Biz nasıl zaptedecez bu yaramazlari :(
(452 puan) tarafından
Buyuyunce diyicem buseferde kardesi geliceknkardesi devralicak sjsksnd
-Reklam-
0 oy
(2,946 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

benimkisine baksana akşam topladım çocuğu emzirme yeni böyle yapmışlar akşam topladim

image

(698 puan) tarafından
Foto yok canım göremiyorum. Ama tahmin ediyorum ki berbat etmişler :((
(2,946 puan) tarafından
Atıyorum tekrar
(698 puan) tarafından
Gördüm canım. Valla magfediyorlar. Aslında evdeler dört duvar arasında kalıyorlar ee onlarda sıkılıyor böyle şeylere sariyorlar.
(2,946 puan) tarafından
Aynen öyle ne yaoacak
0 oy
(1,428 puan) tarafından

Benim yerimde olsan tımarhaneye koşardin herhalde çilek reçeli yapmıştım al sen iki kavanozu vur birbirine üstü başı dolap altı bütün reçel üstelik dolap duvara monte çekilmiyor da reçel dolu altı :D

(698 puan) tarafından
Abooww. Kız boceklenir ki orası. Nasıl olacak? Bende sabır yok maalesef çok kötü oluyorum böyle durumlarda
(1,428 puan) tarafından
Alıştım artık ya bizimkinin totosu yer görmüyor ordan çıktı mutfakta 1 büyük kavanoz daha kırdı heryerede yetişiyor
0 oy
tarafından
Canım benim oğlum da hiç durmaz temizlik yapmama dahi izin vermiyor geliyor kovayı deviyor deterjanları deviriyor ama canları sağ olsun yapacak bişey yok kendilerine zarar vermesinler bende çok sinirleniyordum falan ama çevremizdeki bazı olaylara şahit olduktan sonra hiç bir önemi yok diyorum evlatları bir kere yürüsün koşsun diye gece gündüz uğraşan insanlar var SMA Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun omurler versin çocuklarımıza gerisi boş 
(698 puan) tarafından
Tabikide. Önemi yok. Benim bianlik sinir oluyor. Bilmiyorum napcam bu halim hiç normal değil herkese karşı bian ofkeleniyorum az önce bile annem ile konuştum biraz tartıştık ve bana hiç kimse bırakmadın çevrende herkesle tartisiyorsun diyip kapattı suratıma sabahtandir çok kötüyüm paaptya çayı filan içiyorum boş . Bilmiyorum ama bian bunu demek istedim sana :/
tarafından
Canım b12 yüksek olmasın bi değerlerine baktır istersen bende öyleydim b12 yüksekmiş düzeldi çok şükür
(698 puan) tarafından
Ne yaptın geçti
tarafından
Canım ben diyet yaptım buradaki aile hekimi bi tedavisi olmadığını söyledi diyet yapabilirsin b12 yüksek gıdaları tüketmedim bir süre sonra kendiliğinden geçti ama sen git baktır belki de vardır her doktor bir olmuyor malum
(698 puan) tarafından
Musait olduğum zaman baktiririm inşallah canım çok sağol ♥️
0 oy
(993 puan) tarafından
Rukencim misafirin de akli varsa anlar zaten dusup fokulen bir sey oldugunu pislik degil kir degil bence abartmissin dokulenler gül galiba 
(698 puan) tarafından
Evet güldür ama ne bilim bazı insanlar öyle düşünmüyor neyse şükür geçti gitti :))
0 oy
(4,357 puan) tarafından
Yahu bu bisey mi bi supurge tak tamamdir. 
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Valla bunlara sinirlenemiyorum artık Allah'tan silip paklayacak bişi değil topla dolduruver geri avuç avuç netcen 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 123 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,295 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 207 göst.
21 Ağustos 2023 Moda kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 475 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Goncagull (1,152 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 183 göst.

409,934 soru

12,325,507 cevap

39,088 kullanıcı

Kategoriler

...