Kızlar ben ne yapıcam bilmiyorum ya, eşimle 4 yıllık evliyiz evliliğin ilk başları güzeldi sonradan sorunlarımız başladi eşim çok kaba sinirlenince etmediği küfür hakaret kalmıyo, aslında ortada ciddi bişey yokken sözlü tartışmada bile hemen hakarete başvuruyo, eşim hep kendi kafasına göre yaşıyor çarşıya gider saatlerce gelmez işten 4-5 arası çıkıyo ama eve gelmesi akşam 8 ı buldu dışarda takılmış neyse geldi 1 saat oturdu yemeğini yedi bu seferde arkadaşımla iki bira içmeye çıkcam dedi bende çıkamazsın dedim ama dinleyenmi var çekti gitti ben bıktım hala büyüyememiş sorumluluk alamıyan ergenler gibi aynı. Kaç aydır dışarı bile çikmiyoruz en son ocak şubat arası çıktık ondada cafede oturduk geldik düşünün bana ve çocuğuna asla vakit ayırmaz evde olduğu zamanlardada yatar uyur. 12 yi geçerse eve almam dedim yav sus filan yazmış. Hala gelmedi. Bakıyorum millet evliliklerinde çok mutlu. Kocasıyla beraber fotoğraflar beraber oturup bir kahve içiyolar . Ama benim yaşadığım ne evlilik mi bilmiyorum karı koca gibi hissetmiyorum. Boşanmayı çok istiyorum da oğlum var ortada ne yapacağımı şaşırdım.