0 oy
383 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar ben ne yapıcam bilmiyorum ya, eşimle 4 yıllık evliyiz evliliğin ilk başları güzeldi sonradan sorunlarımız başladi eşim çok kaba sinirlenince etmediği küfür hakaret kalmıyo, aslında ortada ciddi bişey yokken sözlü tartışmada bile hemen hakarete başvuruyo, eşim hep kendi kafasına göre yaşıyor çarşıya gider saatlerce gelmez işten 4-5 arası çıkıyo ama eve gelmesi akşam 8 ı buldu dışarda takılmış neyse geldi 1 saat oturdu yemeğini yedi bu seferde arkadaşımla iki bira içmeye çıkcam dedi bende çıkamazsın dedim ama dinleyenmi var çekti gitti ben bıktım hala büyüyememiş sorumluluk alamıyan ergenler gibi aynı. Kaç aydır dışarı bile çikmiyoruz en son ocak şubat arası çıktık ondada cafede oturduk geldik düşünün bana ve çocuğuna asla vakit ayırmaz evde olduğu zamanlardada yatar uyur. 12 yi geçerse eve almam dedim yav sus filan yazmış. Hala gelmedi. Bakıyorum millet evliliklerinde çok mutlu. Kocasıyla beraber fotoğraflar beraber oturup bir kahve içiyolar . Ama benim yaşadığım ne evlilik mi bilmiyorum karı koca gibi hissetmiyorum. Boşanmayı çok istiyorum da oğlum var ortada ne yapacağımı şaşırdım. 

7 Cevaplar

+3 oy
(4,059 puan) tarafından
Hep etrafımda ki bekarlara derim aşk gelip geçici evleneceğin erkeği iyi tanı akşam dışarı çıkma huyu varsa az bile olsa alkol alma huyu varsa çok arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi seviyorsa uzak dur aşkından ölmezsin ama evlenınce keşkeler daha kötü O yüzden Rabbim Allah'tan korkan kuldan utanan insanlarla karşılaştırsın 
tarafından
Gerçekten o kadar haklısın ki biz bir sene içinde evlendik yani sevgiliyken hiç Küfürün hakaretini duymamıştım Belki de bana göstermedi bilmiyorum ama evlendikten sonra Her kavgada küfür hakaret ağzından eksik olmuyor beni Zaten bunlar soğuttu o zamanlarda Ailemle aram iyi değildi , annem babam ayrıydı annemle yaşıyordu Annem de böyle değişikti yani hiç huzur vermiyordu bana evde ne yapsam batıyordu gözüne ben de çok bunalmıştım evleneyim dedim en azindan evim olur rahat olurum çene çekmem dedim ama yine huzur bulamadım keşke diyorum bir işe girseydim okusaydım liseden sonra devam etmedim. Neden evlenmeyi düşünmüşüm bilmiyorum O zaman da daha 21 yaşındaydım Ablam da demedi ki evliliği ne yapacaksın diye O da evlen diye destekledi
(4,059 puan) tarafından
Mutsuz sorunlu evliliklere  baktığın zaman görürsün zaten anne baba faktörünü evde aile yoksa çocuklar dışarı kaçıyor yanlış evlilik yanlış arkadaşlara bulaşıyor baba kötü bile olsa anne toparlayıcı doğru yolu gösterici olmalı yoksa arada çocuklar ziyan oluyor seninde evladın var eşin babalık kocalık görevini yerine getiremese bile sen anneliğini tam yap eşin düzelmeden de asla ikinci çocuk yapma
tarafından
Yok canım ya Ne çocuğu bana kendisi gelmiş diyor ki Bir de kızımız olsun falan Ben de dedim ki sen önce bir kendine bak bence dedim dışarıdan Eve geldiğin yok İlgilendiğin yok dedim Bir de çocuk mu istiyorsun Zaten ben 5 aydır falan Doğum kontrol hapı kullanıyorum yani her ay gizli alıyorum maalesef duysa uasla kullandırmaz Artık kendime birikim yapmaya da başladım Çünkü artık eşime güvenmiyorum, eşimin birkaç kere yalanını yakaladım soğudum
-Reklam-
+1 oy
(1,123 puan) tarafından
Öncelikle sosyal medyadaki fotolara inanmayın. Göstermelik ilişki yaşayanların sorunlu olduğunu düşünüyorum. İkincisi de eşiniz çok hatalı davranıyor. Çocuğunuzun hayatı tabii ki önemli ama sizin hayatınızda önemli. Önce kendiniz için yaşayın ki çocuğunuza sağlıklı annelik yapabilin. Açıkça oturup konuşun. Evlilik bu değil... 
tarafından
Canım Yani bilmiyorum bir tane kuzenim var Gayet eşiyle mutlu Teyzem de çok övüyor damadını yani her gün bakıyorum storyler atıyor kocasıyla bir gün çay keyfi bir gün kahve keyfi Ben de özeniyorum yani uzun zamandır fotoğraf bile Çekinmedik Aramızda hep böyle bir mesafe var
(1,123 puan) tarafından
Benim de etrafımda dolu ama inan hiç umrumda değil. Kendi hayatınıza odaklı olun. Hiçbir şey göründüğü gibi değil...
tarafından
Anladım canım olabilir ya bilmiyorum
0 oy
(14,822 puan) tarafından
Eşin ihtiyaçları için evlenmiş Üremek içinde bir çocuk yapmış Şimdi keyfini çıkarıyor 
tarafından
Bana dese ki gel boşanalım Oğlumu da sana veriyorum dese gerçekten artık koşarak adliyeye giderim yani İçimde o kadar birikmişler var ki Bana tek dediği şey boşanırsak oğlumu sana vermem beni onunla korkutuyor sürekli. Yani huyuna da gitsem değişmiyor bence ya bir insan huyu Neyse öyle gidiyor ben değişeceğini düşünmüyorum
(14,822 puan) tarafından
Erkekler sever çocukla tehdit etmeyi Kolau sanıyor çocuk bakmak Annesi ne kadar bakacak
Sende bir gün blöf yap tamam sende kalsın çocuklar diye
tarafından
Kaynanamgil köyde yaşıyor inekleri var malları var kadın sabah bir çıkıyor akşam giriyor neredeyse eve inek güdüyor kim bakacaksa kime güveniyor Bilmiyorum kendi de hiç ilgilenmiyor zaten düzgün çocukla
(14,822 puan) tarafından
Ee tamam sende blöf yap işte
Tamam sende kalsın bak çocuğu s vs de bakayım ne tepki verecek
Sen vermem etmem dedikçe hoşuna da gider Bu evden gidemez gözüyle bakar
tarafından
Canım ben bir kere zaten boşanmaya kalktım anneme gittim sürekli peşimden geldi özürler diledi vaatler verdi değişeceğim şöyle böyle ağladı ayaklarıma kapandı ben geri döndüm ama yani yine mutlu değilim yine değişmedi
0 oy
(2,208 puan) tarafından
Canim seni anlıyorum çünkü buna benzer şeyler yaşadım mesela hamileyken ya da doğumdan sonra kahvede okey oynamaya gider en fazla ama ona bile sinir olurdum özellikle de hamileyken evde tek başımaydim diye belki 18. Aylık şuan oğlum 

İşten gelince hem ona kitliyorum 2 saat dışarda geziyorlar motorla kafa dinliyorum o da sonra gidiyor 

Hala daha gider zaten bende artık evde kalsın istemiyorum iş çıkartıyor hem başıma ama haftanın 4 günü dışarda ise 3 günü bizimle dışarda 

Ayrıca o insanlara çok bakma herkes sahte kim bilir ne yaşıyorlar kendi ixlerinde de paylaşmuyirlar 
tarafından
Canım yine senin için sana zaman ayırıyormuş benimki erken çıkıyor 4-5 gibi ama direkt çarşıya gidiyo iş çıkışı eve gelmesi akşam 8 9 erken geldiği zamanlarda da gidiyor yatıyor. Benimki Her gün böyle istisnasız dışarıda ve ben dedim ya aylardır dışarı gidip hiçbir şey yyapmıyoruz. 5-6 ay olmuş neredeyse.
0 oy
(2,176 puan) tarafından
Gamzeli bir kac postunu okudum arkadaşım Allah'ım seni bu adamdan tez elden kurtarsın..ise girdimi bu pislik sana resmen psikolojik şiddet mobing uyguluyor bu ... tek umudum fiziksel şiddet uyguluyor da zateb 5 dk durma onunla al çocuğunu annene sığın evet sığıntı gibi oluyor kadınlar aile evinde ama bunun iskencesini çekme ne kuzum..
tarafından
Diyorum Ya canım içimde o kadar birikmiş şeyler var ki eşim gel seninle anlaşmalı boşanacağım çocuğumu da sana vereceğim dese koşa koşa giderim yani ama beyefendi diyor ki boşanırsak ocuğumu alamazsın vermem. Yani ben bir şeyleri düzeltmekten yoruldum ve soğumuşum bu evlilikte hiçbir şeye hevesim kalmamış
0 oy
(8,060 puan) tarafından
Boşanırsa oğlunu nasıl vermiyormuş öyle kolay mı yüzüne baktığı yok kendi hayatını yaşıyor seni bununla tehdit ediyor. İspatlarin olsun bol bol geç geldiğine dair mesajlar falan olur hepsini mahkemeye sunarsin bak bakalım hakim kime veriyor. Sen onun oyununa gelme. Durumu ciddiye bindir bakalım ne yapacak. Al çocuğunu git ailene kimliğin lazım boşanma davası açacağım de orada biraz gözü korkar. Eltim aynısını yaptı şimdi süt dökmüş kedi gibi kocası.
tarafından
Canım ben iki kere boşanmaya kalktım anneme gittim her seferinde Geldi geldi döndürdü beni yani ayaklarıma kapandı ağladı resmen özürler dilediği vaatler verdiği yok değişeceğim falan diye Ama hep beni kandırdı yani Ben de soğudum artık Anladın mı affetmekten yoruldum ya gerçekten boşanmayı düşünüyorum bu evlilik beni çok yıprattı yani sadece bu konulardan değil eşimin yalancılığı küfürü hakareti. Ben Yalanı sevmiyorum , küfür desen en gıcık kaptım şey her türlü uymuyoruz yani ben sürekli çocuğum var diye Sustum yani dedim belki akışına bırakayım düzelir dedim ama yok ya Hiçbir ilerleme görmüyorum bana Her seferinde aynı şeyi diyor çocuğu sana vermem başına bela olurum yine vermem diyor
(8,060 puan) tarafından
Sen zaten şans vermişsin denemissin için rahat bir şekilde yolları ayırın derim. Çekme böyle birini kendine yeni bir düzen kur. Hiç merak etme çocuğunu senden alamaz. Öncelik her zaman annedir
tarafından
Inşallah düzen kurabilirim yani boşanabilirim böyle biriyle tek başıma uğraşabilecek miyim hiç cesaretim yok gerçekten ben Şimdi gitsem yine Peşimden gelecek aynı şekilde rahat vermeyecek özürler dileyecek. Uzaklaştırma alıp anneme gitmiştim sabah kardeşim okula çıkmak için Kapıyı açtığında bu hemen eve girmiş kardeşime de sus falan yapmış ben odada yatıyordum birden Gözümü açtım bu ben de korktum zarar verir diye hemen ağlayarak ayaklarımı falan kapanmaya başladı. Yani annemin evine de gitmek istemiyorum bunun yüzünden Çünkü orayı biliyor ve Beni hep rahatsız ediceğinden eminim
(8,060 puan) tarafından
Hadi ya manyak bu adam! Kadın sığınma evine git kalabildiğin kadar kal ciddi olduğunu anlasın boşan kurtul bu pislikten.
tarafından
İnşallah canım en son sığınma evine gidicem gibi zaten
0 oy
(588 puan) tarafından
Sanki benim dertlerimi yazmişsin valla Allah yardımcımız olsun . Aynı benim ö..küz de öyle 
tarafından
Cidden Allâh yardımcımız olsun başka dıcek bişey bulamıyorum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 428 göst.
6 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Deflin (544 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 260 göst.
9 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde f&A (743 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 328 göst.
8 Şubat 2021 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,840 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 570 göst.
9 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Mekiye (1,240 puan) tarafından soruldu

414,180 soru

12,464,835 cevap

46,855 kullanıcı

Kategoriler

...