0 oy
379 göst.
Diğer kategorisinde (1,261 puan) tarafından
Canım cok sıkkın bir ay önce konteyner nerdeyse yanacaktı yetmedi bugün en korktugum sey basima geldi  sabah farkettim mutfak dolabında fare gezmis pislikleri var hep nereden geldi bulamadik delik acık bir yer de yok konteynerda kalıp fare cıkan var mi evinde

7 Cevaplar

0 oy
(1,182 puan) tarafından
Nurdaginda arkadaşları kine girmişti banyo deliğinden komple.bosaltip ilacladi bütün delikleri kapatıp silikon sıktı 
(1,261 puan) tarafından
Banyo deliginden derkencanm biz de kapattık hep köpükle falan acaba hangi delikten gelmis
-Reklam-
0 oy
(750 puan) tarafından
Umarim bi an önce bir eviniz olur ve rahat edersiniz Rabbim yardımcınız olsun 
(1,261 puan) tarafından
Esimin atamsı icin geldik kiraya cıkmayı dusunuyrm ins bulursak
0 oy
(8,006 puan) tarafından
Gidenlerden geliyor oralara naftalin atıp iyice silikonladık biz 
0 oy
(29,596 puan) tarafından

Sıkıntılı ya ilaçlama yapın 

0 oy
(554 puan) tarafından
Bnm eve girms dsha su pembe ilaclar var ya onları yiyip oluyor sindu ölmüşse nerden bulacam bilmyrm baya bir zman oldu ses yok her yere baktım vestiyerin altı kaldı acaba ordami oldu benm evde müstakil cnm misafir bile ağırlamak istemiyorum çoluk çocuk kapıyı kapatmayı bilmyr açık birakip inip cikiyrlar bu ikinci girişi illallah ettim artık çok zor yakalanıyor yakaladınız mi
(278 puan) tarafından
Ölmüşse çok berbat kokuyor o yüzden merak etme canım bulamaiysan dışarda ölmüştür
(554 puan) tarafından
Cikmismidir dışarıya kapıyı açıp kapatyrz tam da kapının hemb yanında vestiyer altına giryr o yuzdn korkudan kapıyı bir dk açık birakmyrm hep eltimin çocukları yüzünden ikidir giriyor açık birkyr kapıyı anasida demez kapat kapıyı hep ben kosyrm kapı açılınca açık kalmasn girmesin diye valahi artk eskisi gibi kabul etmyrm ugrsmm onlarla ayy inslh cikmstr dışarıya yawru falan yapar mı bir tane fare bahçe faresi bunun boklari küçüktü diğerinin bir tık büyüktü
(278 puan) tarafından
Koydugun zehirli yemi yediyse cogalmz artık canım, çoğalırsa zaten o zamana belli eder kendini
(1,261 puan) tarafından
Yok evin icinde degil sesi falan yok girmis cikmis biz yokken
0 oy
(966 puan) tarafından
Bende fare yada yılandan korkuyordum bir kedi vardı baya bize alıştı evin içine de giriyordu normalde eşim huylanirdi ama hiç seslenmedi kendi de biliyordu çünkü eğer o olmasa illaki fare de çıkar yılan da kedinin bebişleri de oldu baya alıştılar bize 
0 oy
(961 puan) tarafından

Eşimin kuzenigil kalıyor onlara da fare girdi. Hemde büyük farelerden. Klozetin gittiği boruyu patlatmış onun içinden klozetten çıkmış fare :( ay çok korkunç

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 242 göst.
14 Eylül 2023 Diğer kategorisinde agbutt (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 467 göst.
6 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,261 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 202 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,261 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 189 göst.