0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (144 puan) tarafından
Kızlar bebeğim bugun 3 aylık oldu kontrole götürdüm 5 kilo olmuş bu ay sadece 400 gram almis ebe az aldı doktora bi götür dedi bi de sadece mama kullanıyoruz. Sma kullanıyorum 2 saatte bi 90 ml içiyor gün boyu toplam 8 defa mama veriyorum acaba mamayi değiştirsem fayda eder mi ki? Hangi mamayi önerirsiniz kilo alımı için. Yardımcı olur musunuz 

4 Cevaplar

0 oy
(144 puan) tarafından
Bi de doğum kilosu 2700 ilk ay 3700 oldu 2. Ayda 4600 bu ay da 5 kilo oldu
-Reklam-
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Bebelac kilo aldıran bir mama canım komsum kullanıyordu arı sokmuş gibi şişmişti çocuk bir ara ama o çok veriyordu sırf gece üç kere uyuyan çocuğu uyandırıp veriyordu aç kalmasın diye 

Aslnda doğum kilosuna göre iyi gibi genede 400 grm az almis
(144 puan) tarafından
Teşekkürler bende en iyisi bebelac alayim umarım bize de yarar
(2,938 puan) tarafından
Yarar kuzum ya her bebek kilolu olacak diye bişey yok genetigede bakıyor benm oğluma da anne sütüyle obez olacak diyordu geçen hemşire ben takmadım napim nasıl keseyim çocuğu sütü  kızımda benm iriydi oğlan dahada iri oldu napim
0 oy
(2,203 puan) tarafından

Bnece güzel kilo almış doğum kilosuna göre benim bebeğim de 2700 doğdu 30 gün anne sütüyle 1.5 kilo aldı 3 aylıkken 6 kiloydu ben Bebelac kullandım canım Bebelac ile başlayıp onunla bıraktık şimdi inek sütü içiyor 18 aylık 

Ama doktoruna da bir danış

Hatta 9. Ayında 12 kilo olmuştu doktor çok fazla dedi gerçekten de öyleydi geç emekledi kilo yüzünden şimdi ise 10 kilo :) yerinde durmuyor et yapsın 

(144 puan) tarafından
Bebelac iyi geldi yani demi Bur çok kişi de hep bebelac önerdi insallah bize de yarar teşekkürler
(510 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım kilo alımı iyi neden mama verdin ki
(2,203 puan) tarafından
Bana diyorsan canım sütüm kesildi birden bire ve sonra bir daha tutmadı meme reddi de oldu sıkıntıdan sigara içmeye başladım çünkü bu piyasada süt arttırıcı ne varsa kullandım bende işe yaramadı içince de süte geçiyor öyle bıraktık
(2,203 puan) tarafından
Ve evet Bebelac kullandım sma çok bahsediliyoe diye onu denedim kabız oldu ve asla Bebelac gibi tok tutmuyordu Saat başı acikip mama istiyordu olduğu gibi çöpe gitti sma tekrar Bebelac kullandım 1 yaşından sonra da bıraktık
(510 puan) tarafından
Aa kötü olmuş canım Rabb'im bağışlasın.
Benimde 3 kızim oldu. 3 kg doğdu ve iki gün sonra dört aylık olacak . Sadece anne sütü alıyor. Diğer iki kızımda öyleydi mama almadılar emzik almadılar.
0 oy
(1,289 puan) tarafından
Golden goat öneririm. Anne sütüyle beslenmeyen bebeklere göre bir mama, saf keçi sütünden 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 177 göst.
7 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Beyzanurw (414 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 132 göst.
17 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehrabnm (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 891 göst.
22 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eylulunannesiiiii (402 puan) tarafından soruldu

408,399 soru

12,269,954 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...