0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (139 puan) tarafından
Kızlar bebeğim bugun 3 aylık oldu kontrole götürdüm 5 kilo olmuş bu ay sadece 400 gram almis ebe az aldı doktora bi götür dedi bi de sadece mama kullanıyoruz. Sma kullanıyorum 2 saatte bi 90 ml içiyor gün boyu toplam 8 defa mama veriyorum acaba mamayi değiştirsem fayda eder mi ki? Hangi mamayi önerirsiniz kilo alımı için. Yardımcı olur musunuz 

1 cevap

0 oy
(128 puan) tarafından
Çocukların alması gereken belli bı kilo standarti var evet canım zamanında bu yüzden çok üzüldüm her gittiğimde yok az almış yok şöyle oysa ki sürekli besliyodum elimden gelenin fazlasını yapıyodum olmuyodu sanki ama sonra birden almaya başladı bu seferde alması gerekenden fazla aldı eve hemsiremiz sağolsun bu konularda beni hiç uzmezdi moral verirdi zamanında almadığı kilolari şimdi alarak o açığı kapatiyo demişti yani bazen zaman zaman kilo alımı durumus sonra da o açığı kapatirmis sen elinden geleni yapiyosun bebek mamayı iciyosa korkma ama mama değiştirme konusunu da doktoruna danış yine de
(139 puan) tarafından
Teşekkür ederim insallah dediginjz gibj olur
(128 puan) tarafından
Olur olur inşallah hiç üzülme sonradan doluyo o butlar:)
(246 puan) tarafından
Bebelac mamayida dene cbm zamanla kilo alıyorlar çok takma bazn durur bazen almaya başlar
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 176 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde ...Merve... (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,896 göst.
14 Şubat 2020 Diğer kategorisinde oslem87 (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 135 göst.
0 oy
2 cevap 43 göst.