0 oy
117 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (285 puan) tarafından
Hepinize merhabalar arkadaşlar izninizle bir sorum olacak Duş alırken farkettim ki çok özür dileyerek söylüyorum kusura bakmayın vajina bölgemin sol biraz üst kısmında bezelye büyüklüğünde sivilce tarzı bir beze çıkmış farkedince çok korktum elimin altında hatları belirgin sanki bir sivilce çıkmış ama ucu yok patlaması için anlatamadım ama yaşayanlar bilir gerçekten panik yapıyorum bugün 3.gun kendime bir hafta verdim geçmezse doktora gideceğim uzun lafin kisasi vajinada cikan beze tarzı sislikten korkmalkmiyim 

5 Cevaplar

0 oy
(357 puan) tarafından
Benim doğumdan sonra çıkmıştı kremle geçti büyük ihtimalle enfeksiyondur sağlık ocağına gidin söyleyin doktorunuza 
(285 puan) tarafından
Bende de bir kaç kez oldu ama sivilce tarzı bir şişlikti bu sefer ucu olmayınca panik yaptım çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Bende de bi kaç kere oldu geçti sonra. O kadar takma basit bir sivilcedir belki
(285 puan) tarafından
Zaten panik atak hastasıyım iyice kafaya taktım özür dileyerek söylüyorum bugün daha belirgin oldu sanki ucu çıktı gibi anlatamıyorum ya umarım geçer bir kaç güne çok teşekkürler ederim
0 oy
(706 puan) tarafından
Bendede var ama takmadım meraklandim simdi
(285 puan) tarafından
Panik atak hastası biri olarak abartmakta üstüme yok malesef canım
0 oy
(890 puan) tarafından
1 2 ay önce bende de oldu. Tam tepesinde hem de çok yakıyordu canımı. Birkaç gün kantaron yağı sürdüm pamukla pansuman yapar gibi. Sonra içindeki enfeksiyonu attı sarı sarı. Meğer enfeksiyon olmuş. Ama tabi sen yine de takip et eğer sivilceye dönmezse doktora görün 
(285 puan) tarafından
Kantaron yağı bulamıyorum yoksa denicem yurt dışında yaşıyorum canım umarım geçer bir iki güne bugün biraz daha ucu belirgin ve hafifte olsa küçülmüş gibi takipteyim çok teşekkürler ederim
(890 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım. İnşallah ilerlemeden geçer
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Benim vajina girişinde olmuştu canım beyaz sivilce gibi ve dediğin gibi sivilce deği aslındal tamamen bir şişlik. Bende ağrı da yapıyordu ama. Doktora gittim kadın dogumcu yanlış temizlemelerden oluyor dedi, makina ile aliyorsan o yapmış olabilir yada jilet eldiven vs hangisi ile alıyorsan temizleme yöntemin tahriş etmiş diye. Yada enfeksiyon kapmış enfeksiyon da yapar dedi. Seninki de öyle olabilir canım. Travazol krem sürmüştüm ben. 2-3 güne geçmişti. Temiz ve kuru kalmasına dikkat et ama
(285 puan) tarafından
Aslında bende aynısını düşündüm bundan sonra daha dikkat edeceğim panik atak hastasıyım herseyi kafaya takıyorum malesef surekli aklım orda olunca kendime sıkıntı yapıyorum inşallah bir kaç güne geçer çok teşekkürler canım
(2,329 puan) tarafından
Rica ederim canım geçmiş olsun bir iki güne geçer zaten inşallah

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 61 göst.
0 oy
3 cevap 156 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,442 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 208 göst.
25 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nujiyan (7 puan) tarafından soruldu

411,397 soru

12,383,654 cevap

43,382 kullanıcı

Kategoriler

...