0 oy
240 göst.
Aile kategorisinde (39 puan) tarafından
Kızlar ben gerçekten artık bıktımmmm.ya ben hamile olduğumu öğreneli 3 gün oldu çok mutluydum evde bir çocuk gibi davrandım.herkesle güler yüzle konuştum.yani çok mutluydum.ama gelelim meseleye..

Benim kocam eskiden evde kavga etsek ailesini arar söylerdi.bundan dolayı tekrar kavga ederdik.en son dersini aldı.dedi ben evimin sırrını kimseye demem aramızda hallederiz.hersey düzeldi.

İşte bugün kızım durmadi ağladı ben de babasıni aradım o da açmadı malum okey oynuyor.isten çıkar çıkmaz hemen okeye gitmiş .kaynım eve geldi yemek yedi falan.saat akşam  10 buçuk . meğer kocam eve yakın bir yerde yani zaten beş dkya eve gelecek . sonra arıyor bizi .ben de o sinirle üzerine kapattım.hemen sonra kardeşini aramış demiş o niye telefonu suratıma kapatmış.

De gel de delirme eve gel konuşalım zaten evin önündesin.kardesini niye arıyorsun.burda anladığım tek şey hiç huyu değişmemiş ve yine eskisi gibi zora gelince hemen aileye söylüyor.sonra kalbim ağrıyor diyor buram ağrıyor diyor.ben tek kelime etmedim..yani mutluluk bana göre değilmiş onu bir kere daha öğrendim.herseyini anlatmak nedir Allah aşkına.

Linç etmeyin olay bir telefon meselesi değil olay hemen kardeşini arayıp dert yanması ve sinir olucagimi bile bile

4 Cevaplar

+1 oy
(838 puan) tarafından
Ya kardeşim sızene kadın çocuk getırıyor getirmiyor sıze ne oluyor ya sakamısınız siz boyle adama cocıkmı getırılıer falan nedır sızene sızmı bakıyorsunuz kocası bakıyor kadına yangına körükle gitmeyin herkezın aılevı skıntıları oluyor illa bıri  gelıp size nıe böyle bı adama cocukmu getırdın dıyecek ozamn sıze dıyen kısıleri yadırgarsınız ama buraya bırı derdını anlatsın hemen hazırsınız ya ısınıze bakın
-Reklam-
0 oy
tarafından
İyide güzel kardeşim bu adamın huyu başından beri böyleymiş böyle adama neden 2.cocuk veriyorsun yazık değil mi 
(39 puan) tarafından
Salağım çünkü
0 oy
(243 puan) tarafından
Böyle ilgisiz sorumsuz eş ve babadan nefretttttt
0 oy
(838 puan) tarafından
Kız aklın yokkmu burdakı  kadınlara derdını anlatıyon be kardesım
(838 puan) tarafından
Kocan aılesıne anlatıypr sende burdakı tanımadıgın insanlara anlatıyon
(39 puan) tarafından
Valla aklım var ama şansım yok ablacım.tam düzeldi diyorum gene böyle yapıyor.ben de buraya yazdım.
(39 puan) tarafından
Ben burdakilere anlatıyorum ama isim bilmiyor kimse beni tanımıyor etmiyor.ama kocam aileye anlatıyor.birax empati lütfen
(838 puan) tarafından
Tm empatı ama burdakıler inan sana derman olmazlar gülüm yenı hamılesın strese nıe gırıyorsun senı düşündüğüm ıcın ınankı benımds skıntılarım çok oldu ama çok şükür şükretmek ten başka elımızden bısey gelmez allah büyüktür güzel kardesım Allah'ım yardımsın olsun
(39 puan) tarafından
Valla kaç gün mutlu oldum .en son ne zaman bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum.ama böyle kursakta bırakıyorlar.anlatacak kimse olmayınca buraya yaziverdim.duan için teşekkür ederim kardeşim.Allah razı olsun inşallah
(838 puan) tarafından
Amin senden de inşallah haklısın anlatacak kımsen olmadıgı ocın yazmıssınn ama ben yorumları okurken fena lık gecırdım senı düşüreni yorum agzı olan konuşuyor ya insan biraz morel verır ya ama yok sadece eşlerını övmüş ler

İlgili sorular

+1 oy
34 cevap 717 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde dilayyla (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 790 göst.
8 Nisan 2020 Aile kategorisinde Aslı saray (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,726 göst.
2 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Yaprak.k (13,392 puan) tarafından soruldu
+6 oy
34 cevap 855 göst.