Arkadaşlar ben 27 yaşındayım eşimin ailesinden çok uzaktayım bayramdan bayrama gideriz evim ayrı yaşamım gayri ama bı yere gitsem bı durum paylaşsam görüp hemen arar hesap sorar sorgular gibi 2 yıllık evliyim bu arada örneğin salı günü aynısı oldu aradı ne yedin ne içtin kocan yanında mi ne gerek var çıktın ve daha fazla neyse eşimin hatri için hep sabirla düzgün cevap verdim ama en sonunda çocuğu neden çıkarttn hava sıcak eve götür dedi böyle hişinli ve emrivaki ses tonu beni delirtti bende ilk kez tutamadım kendimi ve dedim senin tam olarak merak ettiğin nedir açık açık sor meraklarını gidereyim ben ne dedim dedi hayır hesap sorup sorguluyorsun Altan Altan dedim pat diye üstüme kapattı tlfnu eşime hepsini anlattım eşim annesinin huyunu suyunu biliyor ve bana hak veriyor farkındayım diyor ama benim hatrim için bişey deme cahil görmediği yaşamadığı için kıskanıyor olabilir kendince yaşamını diyor ama genel olarak annesi gerçekten çok kıskanç haset biri ve diğer gelinleri onunla aynı mahallede yaşıyor hepsi aynı dertten muzdarip daha fazlası ws ben eşime dedim ararsa açarım ama ben kesinlikle aramam çünkü çok soğudum dedim çünkü tatile oraya gidince de birkaç şeye şahit oldum eltimle çekiştiriyodu falan neyse ben şimdi ne yapmalıyım tavrım nasıl olmalı kızlar eşimin hatri var bı yandan bı yandan da böyle şeylere gelemem eşimle aram bozuluyor çünkü