0 oy
89 göst.
Diğer kategorisinde (103 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Merhabalar. Bugün 22 aylık kızıma emzirmeyi bıraktirmaya çalışıyorum açıkçası sabahtandir ilk günüm birazdan gece olacak ve nasıl uyuyacak hiç bilmiyorum zor geçti günümüz. Sürekli hatırlıyor. Vazgecirmesi zor oluyor. Kaç gün böyle zor geçecek sizce. Bazen unutup emzirecek gibi oluyorum gözümde dağ gibi büyüdü çok düşkün olduğu için 

4 Cevaplar

+1 oy
(670 puan) tarafından
Benim kızımda çok bağlıydı asla bıraktıramam diyordum 22 aylıktı sütten kestigimde ilk 3 gün zor oluyoe biraz bide insan çok üzülüyor vicdan yapıyor sanki bebeğinle arandaki tek bağ oymuş gibi hissediyor insan ama iyi ki de biraktirmisim diyorum şimdi çünkü azda olsa yemek yemeye başladı ama bizimki çokta zor geçmedi yani anlattiklari kadar değildi 
(103 puan) tarafından
Evet bende üzülüyorum ağlayasim geliyor. Sanki kurtulacam mutlu olacam saniyordum. Yemek yemiyor belki sizinki gibi yer
-Reklam-
0 oy
(5,149 puan) tarafından
Ben iki tane yara bandi yapistirdim ucuna annem uff olmus iyilessin emmeyelim bugunluk dedim muzu sever muz yedi yemek yedi bol bol karnini tıka basa doyurdum kek pogaca falan cok sever onlardan yaptim 1 hafta kadar memi.dedi.hep acti bakti yara bandi hala var unuttu gitti ama ilk gün cok.zordu sirkeyle.keseyim dedim gece 4 den sabah 6 ya kadar agladi sonra bant aklima geldi o.sekilde bıraktık
0 oy
(4,027 puan) tarafından
Bunu bi iki gunde kestim attim demek bence dogru degil. Ben ilk oglumu aylarca ilk geceyi keserek sonra gunduz azaltarak ne onu ne beni etkileyecek sekilde yaptim. Bigun geldi emmeye dedm annecim sut bitmis gitti, bi daha da istemedi de aglamadi da. Kendi kendine dalmayi emdigi zamanlar ogrettigim icin (gece uykusuna memesiz geciyodu) hic zorlanmadik. Sadece ayni zamanlarda gunduz uykusunu da birakti ki benim isime geldi. Ben 20 aylik basladim 26 aylikti biraktik. Daha once birakcakti ama domuz gribi olunca ben sureci uzattim. Tavsiyemde stressiz sekilde azaltarak(belki benim kadar uzun bi sure degil ama) biraktirman.
0 oy
(332 puan) tarafından
Kızzz kader ortağım benim de kızım 22 aylık ben de bugün sütten kestim bir kere kesince sakın geri dönme isterse acıyor de unutturmaya çalış bol bol su sıvı içir ben sallayarak uyuttum bakalım ilk gecemiz ama ben akşam üstü kestim sütten ama en önemli kural sakın meme verme yoksa çocuk sana her şeyi yaptırırım durumuna giriyor 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 190 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sevgii-iyilestirir-8 (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 137 göst.
14 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Seddy (914 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 291 göst.
23 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 148 göst.
15 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde amine.mm (181 puan) tarafından soruldu

405,933 soru

12,167,507 cevap

36,631 kullanıcı

...