0 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (639 puan) tarafından
Kardeşim çalışıyor çocuğuna kayınvalidesi bakıyor çoğunlukla evde olmuyor. Uzun süredir kıyafetlerinde dolapta durduğu yerde sarı sarı yağ damlamış gibi lekeler oluyordu. Hiç giymeden nasıl leke oluyor, çıkmıyorda diye yakındı da bi kaç kez. Bugünde sıva yaparken asma tavan arasında çubuğa sarılı düğümler bulmuş. Açıkçası ben çok inanmam bu tarz şeylere o sarı lekeleri söyleyince pek önemsemedim ama o tavan 1 sene önce yeni yapıldı ve hamile olduğu için arasındaki tozları ben süpürdüm yoktu öyle bişey. Sonradan koyulmuş yani. Tavan yani uzak bi yer olduğu için çocuğun vs atma olasılığı da yok. Başına benzer bişey gelen var mı

3 Cevaplar

0 oy
(72 puan) tarafından
Muhtemelen büyü.Ailevi sıkıntıları var mı eşi ile falan huzursuzluk gibi
(639 puan) tarafından
Eşiyle arasını pek bilemem anlatmaz da ama eniştem hep gergin azarlayan biridir. Çocuğunda bir takım sıkıntılar var öfke nöbeti bişeyleri atma fırlatma yemek yememe uyumama gibi
(72 puan) tarafından
Yani sorsa bir hocaya falan ama şarlatan hocalara değil cami hocasına müftüye bulduklarını gösterse dua okutsa kaynanasını takip etse
-Reklam-
0 oy
(93 puan) tarafından
leke dediğiniz domuz yağı olabilir. genelde aileyi yıkmak için ya da iş yerleri için yağıldığında o iş yerinin bereketini vs kaçırmak için yapılır. 

çok büyük ihtimalle karı koca için yapılmış bir büyü. dilerseniz ulaşacağınız bir iletişm numarası verebilirim özelden. işinin ehli, şarlatan olmayan bir hocanın..
(2,527 puan) tarafından
Ücret aliyor mu bu dediğin canim
(93 puan) tarafından
ücret konusunda bilgim yok malesef
0 oy
(2,309 puan) tarafından
Büyük ihtimalle büyü 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 410 göst.
28 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yasmin.yasmin (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 906 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Elifylmz0660 (1,450 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 489 göst.
2 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Ysmn18 (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 576 göst.

Kategoriler

1,493,024 soru

24,395,171 cevap

349,678 kullanıcı