0 oy
1,189 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşine sarılmadan uyuyan var mi.

52 Cevaplar

+1 oy
(1,632 puan) tarafından
Biraz oyalanir laflariz sonra yatağın en ücra köşesine çekilmeden uyuyamam. En sağa yatmadan elimi ileriye uzatmadan uyuyamıyorum ben sağım boş olacak illa 
-Reklam-
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Yüz üstü yatmadan uykuya dalamam. O yüzden ben sarılmıyorum. O sarılır genelde. Bazen yan yatıp içimden sarılmak geliyor sarılıyorum offf sıcak oldu diyip yatağın soğuk tarafına geçiyorum. Sıcaklarda da pek çekilmiyor. O sarıldığında dalana kadar. Daldıktan sonra yatakta çok dağınık yattığı için genelde uyandığımda ayakları yüz bölgemde oluyor.
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Alıştım bacahimi belin sarmadan uyuyamiyorm yada uyku moduna giremiyorm illa o olacak yatakta
0 oy
tarafından
Ellerinu iki elimle tutar uyurum hep alışkanlık olmuş 
0 oy
(611 puan) tarafından

Sıcak olmasına rağmen sarılıp öyle yatarız şuan bile yanında uzandım geldi sarıldı film izliyor:D

0 oy
tarafından
Kışın öyleydi ama klima süreli açık olduğu halde sıcak oluyor sarılınca tadın kaçtı herif kışın iyiydi buralar dedim gülüyor 
0 oy
tarafından
Kız bu sıcakta ne sarılmasi iyyyyy
0 oy
(734 puan) tarafından

Ben sarılmam arkamı dönerim o sarılır hemen. Uykusu çok derindir, en en en derin uykusunda bile olsa yanından kıprarsam hemen elini atar belime bütün gece sarmaş dolaş :D

0 oy
(1,971 puan) tarafından
Eşim sarılan insan değil bende başta sarilirdim artık sarilmayi kestim 3 yıl olacak sarılmadan yatariz
0 oy
(17,248 puan) tarafından
Sarılarak uyuyamiyoruz. Hele ki bu sıcaklarda asla. Sadece yatağa geçince 5 10 dk ben sarılırım o kadar 
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Sıcak temas bağımlısıyim ama illa ayağım ayağına değecek ama sabah kadarda bu sıcakta sarılmak 
0 oy
(416 puan) tarafından
Cok sicak su icinde kaliyorum esim kiziyo saril diye sarilminca kendinsariliyo valla o an vurasım geliyo şak diye soyleniyorum yandim ettim diye kusup ardini donuyo sabah kalkinca kustunu unutuyo 
0 oy
(3,854 puan) tarafından

Sıcak anam günah olmasa adamı yataktan kovcam :D geçen gece gelmiş bacağını kolunu atmış sarılıyor dedim de git öte sıcak zaten yapış yapış :D

0 oy
(3,344 puan) tarafından
Uyuyana kadar sarılırız artık uyuyacagimiz zaman rahat duruma geçeriz genelde 
0 oy
(1,123 puan) tarafından

Gece sarılınca iyi güzelde sabah kalınca malsefki birmiz anyada birmiz konyada:):)ve sıcaklarda hiç sarilamyom ve yeni doğum yaptım nasıl yatigimzda meçhul eşim hep yatağın üstünde yatıyor uyku duzenimiz sıfır birlikde yatmiyoruz ayy kendi kendine me güldüm şimdi geceyi düşünce bebiş biz yatma şeklimiz karman çorman bu aralr :);):)

0 oy
(719 puan) tarafından
Bundan 5 6 sene önce ona dokunmadan asla uyuyamıyordum nedenini bilmiyorum kolu saçı sırtı yüzü :D sonra askere gitti geldi 8 ay ayrı kalınca artık aynı yatakta yatmak istemiyorum kaldıki sarılcam :D
(224 puan) tarafından
Kız nasıl ayrı kaldın çocuk var mıydı
0 oy
(361 puan) tarafından
Biz.. Ben arkamı dönsem o sarılıyor o dönse arkasını muhakkak elini beline attırıyor sanırım sabaha kadar öyle uyuyoruZ
0 oy
(4,186 puan) tarafından
Yaz günü değil ama kışın her zaman iyidir sarılmak:))
0 oy
(678 puan) tarafından
valla bizim ev püfür püfür estiği için sarılarak uyuyabiliyoruz sabah olunca bakıyorum o yatağın bi ucunda ben bi ucunda öyle uyanıyoruz:)
0 oy
(749 puan) tarafından
Biz sarılırız ya uykuya dalarız yada bi yerim ağırınca kolunu çeksene derim dönerim öyle uyuyakalırım rahatlık önemli ahahah

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 236 göst.
16 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 517 göst.
6 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Talhaninannesi (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 931 göst.
14 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Cns (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,329 göst.
23 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yasemin58 (369 puan) tarafından soruldu

408,522 soru

12,275,172 cevap

37,717 kullanıcı

Kategoriler

...