0 oy
1,189 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşine sarılmadan uyuyan var mi.

52 Cevaplar

0 oy
(3,148 puan) tarafından
Uykuya sarılarak geçeriz ama sabah o bir köşede ben bir köşede uyanmış oluruz. Havalar çok sıcak bu ara sarılmak istemiyorum darlanıyorum...
-Reklam-
0 oy
(51,353 puan) tarafından
darlaniyorum ben kki dakika bile uyumadim hic sarilir öper totomu donerim
0 oy
(410 puan) tarafından
Yatağa girince sarılıriz, uykumuz gelince ikimizde arkamizi döneriz yoksa uyuyamayiz ikimizde 
0 oy
(73 puan) tarafından
İşinden. Dolayı birlikte uyumayan biz
0 oy
(239 puan) tarafından
İlk 15-20dk sohbet eder sarılırız sonra kim nasıl rahatsa döner uyur ahahha :) 
0 oy
(25 puan) tarafından
İlk sariliriz uykuya dalana kadr sonradan ikimizde ayrı dağda uyaniriz :D
0 oy
tarafından
Sarılıyoruz küslük vs olursada konu konusulup hallolmadan uyumuyoruz diger turlu sarılmadığımiz icin 
0 oy
(5,967 puan) tarafından
Uyuya klmaasak sarliyoruz.genelede  daha cok eşim sarliyor sıcak oluyor dyer tarafa donuyorim
0 oy
(801 puan) tarafından
Cnm uyku bu hep sarılık duramazsın genelde uykuya dalıncaya kadar ona doğru dönüksem sarılırım ama vücut bu hep bir tarafa dönük duramaz vücut dengesi öbür tarafa da yatmak lazım
0 oy
tarafından

Vallahi canım ne yalan söyleyeyim evlendim evleneli yapışık ikiz gibi uyuruz yazın o bana sarılınca hoşuna gidiyordu çünkü benim tenim serin biten yani buz gibi bir tenim var benim sarıldığında ferahlıyor kendisi de teni de çok sıcak tabii ben yazın fenalaşıyorum ama kışın da ben ona sarılıyorum o da diyor ki zaten soğuk hava sen de soğuksun iyice üşüyorum diyor ben de nasıl sarılınca sıcak oluyor tabii bazen aklı başka yerlere kayıyor ama o da olacak yani tabii ki de karı koca şu anda hamileyim yanaşamıyorum her istediğinde o yüzden dolayı hamile olduğum için şanslı kızımdayken de kendisi çok korkuyordu karnımda hareket ediyordu ve ona sarıldığımda diyordu ki ay çok değişik bir şey oluyor aşkım ne olur biraz uzağa git diyordu bu seferki hamileliğimde de şuan küçük hareketi yok bu yüzden eşim rahat sarılıyor buda büyüsün karnımda hareketlenmeye başlasın o zaman inan biraz uzaklarda yatarız:D

0 oy
tarafından
Sarılıp uyumayı cok denedikte olmuyor 5 dk sonra bunalıyoruz ikimizde deli yatıyoruz cunki :d
0 oy
(986 puan) tarafından
Benim vücut isim çok aşırı yüksek olduğu için en fazla 3 dk sürüyor sonra pişip uzaklaşıyor garibim :D

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 236 göst.
16 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 517 göst.
6 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Talhaninannesi (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 931 göst.
14 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Cns (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,329 göst.
23 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yasemin58 (369 puan) tarafından soruldu

408,522 soru

12,275,166 cevap

37,716 kullanıcı

Kategoriler

...