0 oy
731 göst.
Diğer kategorisinde (60 puan) tarafından
Kız kardeşim bir anda fenalaştı şuan yoğun bakımda ailecek hastanedeyiz annemle babamin yanındayım çok kötüyüz bir hafta oldu eşim eve gitmiyorum diye bana trip atıyor hiç arayıp sormuyor ben ailemi bu durumda bırakıp nasıl gideyim içim yanıyor siz bu durumda olsanız ne yaparsınız

16 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Allah akıl fikir ihsan etsin ne diyeyim
-Reklam-
+3 oy
(8,094 puan) tarafından
Benim canım ciğerim yoğun bakımda sen kime neyin tribini atıyorsun diye sert bir dille kavga ederdim. Allah seninde başına verdiğinde bakalım sen ne yapardın diye de eklerim. Ailenin yanında ol 
+2 oy
(626 puan) tarafından
Rabbim şifa versin cnm eşin cok merhametsizmis bu durumda yapılacak seymi.kardesinin nesi var cnm neden öyle oldu 
+1 oy
(19,414 puan) tarafından
İsterse hoşla isterse zorla empati yaptırırdım nasilki normalde önceliğim o ailemde bir şey olduğunda da önceliğim onlar. Eşim zerre umrumda olmazdı Rabbim şifa versin kardeşine 
+1 oy
(1,048 puan) tarafından
Böyle yapıyorlar ama demiyorlar yarında bizim başımıza böyle birşey gelir 
+1 oy
(5,980 puan) tarafından
eşinin  de senin yanında olması gerekirken  birde trip atıyor  ben öyle  eşinin  neyse 
0 oy
(752 puan) tarafından
Neden bu eşler bu kadar anlayışsız anlamıyorum ya hasta bir insan yani var orada canıyla uğraşan yanında ailesi perişan olmuş ha sebep ne destek olacağını köstek mı oluyor tabii ki kardeşimin yanında kalırdım aileme destek olurdum Rabbim şifasını esirgemesin tez zamanda iyileşsin kardeşim de
(60 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
(752 puan) tarafından
Cümlemizden canım
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Öncelikle rabbim şifa versin bacım sonraki mesele şu ki o neden senin yanında değil sen ona trip atıyor musun da o sana atıyor bizde o kadar sorumsuz umursamaz damatlar var onlar bile böyle durumda laf yapmayı bırak kendileri de bekler hastalık bu 
(60 puan) tarafından
İş durumundan dolayı gelemiyor ama çok üzülüyorum
(4,589 puan) tarafından
Yani laf yapmaması lazım böyle bı konuda bence sen takılma ya ne derse dicek napcan ki kardeş bu konu komşu ve ya kuzen su bu değil ki gidip görüp gelecen
0 oy
(29,571 puan) tarafından

Eşine Rabbim merhamet versin

0 oy
(13,530 puan) tarafından

Bende aramam ne b.k yerse yesin içerde yatan senin canın kanın koca el 50 tane koca gelir de kardeş gelmez sende arayıp g.tunu kaldırma şımartma..

0 oy
(4,645 puan) tarafından
Senin yaninda olmasi gerekirken pohpohlanmami bekliyo bi de. Ay ben coktan olay cikarmistim. Zor gunde yanimda olmayanin iyi gunde yanimda yeri yok, este olsa... icerde yatan kardesin bosver onu dusun, Rabbim sifasini versin insallah tez vakitte.
0 oy
(7,875 puan) tarafından
Doktorlar ne diyor durduk yere niye böyle olmuş ki? Rabbim şifa versin sevdiklerine bağışlasın 
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Kocan insanlıktan nasibini almamış sanırım kardeş ya bu kendi kardesi olsa ne yaoardi acaba
0 oy
tarafından
Ailenin yanında ol öyle koca olmaz olsun....Rabbim acil şifalar versin inşallah nesi varmis
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Sende ona niye yanında değil diye bir sor bakalım. 
0 oy
(191 puan) tarafından
Kendi kardeş anne babası olsa eve gittin diye trip değil kavga eder .kardeşnin yanında kal ama eşine de anlıcagı dilde payını ver bence. Rabbim şifa versin tez zamanda inşallah 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 506 göst.
13 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mutluyum (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 430 göst.
0 oy
8 cevap 332 göst.
25 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 238 göst.

Kategoriler

1,434,901 soru

23,598,585 cevap

305,893 kullanıcı

...