0 oy
410 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (73 puan) tarafından
Haftaya kırkım bitiyor en iyi korunma yöntemi hangisi iyi  yardımcı olursanız sevinirim 

8 Cevaplar

0 oy
(5,456 puan) tarafından
Prezervatif+geriçekilme 
(73 puan) tarafından
Öyle hamile kaldığım için açıkçası korku var peki hangi marka prezervatif
(5,456 puan) tarafından
Durex ya da okey. Prezervatifi boşalmadan hemen önce mi kullanıyordunuz
(73 puan) tarafından
Yok ilk başta
(73 puan) tarafından
Afedersin ikinci seferde artik iullanmak istemiyor du peki ne zamandan beri kullaniyorsnz
(5,456 puan) tarafından
İkinci seferde kullanmadığı için olmuştur canım. Çünkü kanalda illaki sperm kalıyor. 10 senelik evliyim bir çocuğum var hep prezervatif ile korunduk. Çocuğum da planlı oldu. Korunmayı bıraktığımız ay hamile kaldım
tarafından
İkinci sefer mi :))) maşallah heheheh
(1,310 puan) tarafından
Doğa hanım nasıl kullanılmalıki boşalmadan hemen önce mi ?
(73 puan) tarafından
O zaman ona dikkat ederiz artik
(5,456 puan) tarafından
Hayır tam tersi. İlişkinin en başından itibaren kullanılmalı prezervatif. Beyler genelde boşalmadan hemen önce takıyorlar bu fazlasıyla yanlış. Ayrıca tekrar eden birlikteliklerde kesinlikle prezervatif değiştirilerek yine en başından itibaren kullanılmalı
(73 puan) tarafından
Ooo işimiz prezervatif olck:))
(73 puan) tarafından
Çocuğunuz kaç yaşında şimdi
(5,456 puan) tarafından
21 aylık :))
(73 puan) tarafından
Annladm önceden de öyle korunuyordnz
(5,456 puan) tarafından
Tabi tabi canım
(73 puan) tarafından
Bklm olmadi öyle devam eder
-Reklam-
0 oy
(6,940 puan) tarafından
Sağlık ocağınım verdiği kondom 
(73 puan) tarafından
Şaka gibi yeminlen 12 ne
(6,940 puan) tarafından
Ben ona da şükür dedim :D
(73 puan) tarafından
Valla bana yetmez:))
(6,940 puan) tarafından
Bende artıyo :)
(73 puan) tarafından
İyi o zaman
0 oy
tarafından
Geri çekilme ile biz ama koruyuculuğu var mı hayır. Ben de iğne ya da spiral düşünüyorum 
(73 puan) tarafından
İğne de var aklimda 6 aydr eltim onunla korunuyor
0 oy
(281 puan) tarafından
Benimde 14 gün sonra kirkim bitiyor spiral düşünüyorum ama korkuyorum ya hamile kalırsam tekrar
(73 puan) tarafından
Benimde 10 gün sonra bitiyor bende o kadar çok korkuyorum ki asla istemiyorum
(281 puan) tarafından
Aslında doktoruma sordum tüpleri baglatabilirmisiniz hayır dedi yaşınız küçük dedi iki tane bebem var biri 2 yaşında biride 26 günlük okadar çok korkuyorum ki rüyamda bile görüyorum asla ama asla istemiyorum
(73 puan) tarafından
Bende aynı şekilde benim de biri 2 buçuk diğeri de bir sylik oldu o kadar zor ki yeminle anam ağladı
(281 puan) tarafından
Rabbım Rabbım yardımcın olsun o konuda bir sıkıntım yok şimdilik kaynanam ile yaşıyorum zorluk çekmiyorum ama ben doğum sırasında çok çektim ondan korkuyorum
0 oy
tarafından
Valla prezervatif yırtılabilir çatlak olur fark etmeye bilirsin spiralin koruyuculuğu diğerlerine göre düşün hemde aman ağır kaldırmayın kaymasin aman şunu yapmayim bişey olmasın 2 gün geciktim eyvah korumadi mi kaydimi ciktimi fsrk etmedim mi çok sıkıntı en iyisi ya iğne ya ha bence iğne her yerde bulunmuyo bildiğim kadsriyla her zaman her zaman bulamayabilirsin hapı da düzenli kullanacaksın ama ihmal etme şansın yok ama düzenli kullanımda yüzde 99 koruyuculuk çok güzel bi oran 
(73 puan) tarafından
Kullanarak bilecem bunları
tarafından
Tabi tabi ben durumunu anlattım hap kullanmak istiyorum deyince sağlık ocağı bana bile 2 tane marka önerdi dene hangisi iyi gelirse dedi yani marka bile önemliyse yöntemi sen düşün
(73 puan) tarafından
Anladm canım sağol ciddi bir şekilde en az 4 5 sene istemiyorum sonrasi ne olur bileme
(2,362 puan) tarafından
Sağlık ocağı hangi iki markayı önerdi arkadaşım merak ettm ben yasmin kullanıyorumda
tarafından
Yaz ve yasmini önerdi bana ilk önce yaz dene bi sıkıntı olursa yasminr geçersin dediler
0 oy
(3,773 puan) tarafından
Spiral + kordom 3 yıl korudu bir sıkıntı çıkmadı 
(73 puan) tarafından
Anladm spralin yan etkisi falan oluyor mu
(3,773 puan) tarafından
Hayır canım ama kişiden kişiye göre değişiyor yan etkisi sadece adet fazla oluyor bide düzensizlik oluyor onun dışında bir şey olmuyor zaten yüzde 90 koruyuculuğu var spiralin eğer düzenli kontrollerini yaptırirsan gayette güzel koruyor
0 oy
(29,322 puan) tarafından

Sprial iyi vücut alışınca koruyor ama emin olmak işin sprial+geri çekilme olabilir

(73 puan) tarafından
Sprial e cesaret edemiyorum ya
0 oy
(20 puan) tarafından
40 im bittiğinde hemen spiral taktrlanilir ama esinde korunacak ve üç aylık igne vücuttan hemen atlmiyor bir süre bebek dusunmemen lazım hap bence çok dikkatli kullanılması gerekiyor şuan ben igne ile korunuyorum aylik ama sen emziriyorsun uc aylik oluyor sen blrsn hüküm Alllahin ne yapsakta işte nasip canm
(73 puan) tarafından
Öyle tabi ama işte kizlarimi güzel bir şekilde büyütmek istiyorum hayat zaten zor aylık iğne yapamazmym

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 474 göst.
15 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Birsenaslann90 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 398 göst.
19 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Bilmesen daha iyi (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 491 göst.
29 Eylül 2020 Diğer kategorisinde 123melek (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 686 göst.

410,999 soru

12,368,881 cevap

42,232 kullanıcı

Kategoriler

...