Şimdi güzel hanımlar benim 2.5 yaşında bi oğlum var ve 2.yi istiyorum. birlikte büyüsünler oynasınlar istiyorum. Çok şükür oğlum uysal bi çocuk ve bende çok sabırlı bi anneyim. Tek sorunumuz uyku. 7 aydır emmiyor ama hâlâ gece çok uyanıyor. Gündüz uykusu yok ona rağmen gece uykuları sorunlu… Eşimde özellikle bu sebepten dolayı da 2.çocuğu istemiyor. Ayrıca babasına çok düşkün olduğu için gece bazen babasını çağırıyor, zaten her gece birlikte uyutuyoruz. Gündüzde babası ile oynuyor. İkimizde öğretmen olduğumuz için evde geçirdiğimiz vakit çok. Yani eşim neredeyse benim kadar ilgileniyor. Ama işte bu eşimin zoruna gidiyor. Eşime kalırsa tek çocuk yeterli. Ayrıca gurbetteyiz yani 2.olursa yine iş başa düşecek. Ama işte birlikte büyüyeceği bi kardeşi olmasını çok istiyorum
Birlikte buyusunler kardesi olsun falan diye dusunerek çocuk yapma asla derim. Benimkilerin arasi 2.5 yas biri erkek biri kiz asla anlasamadilar simdiye kadar kucuk 17 aylik. Benim oglumda uyumluydu ki memeyi kestikten sonra aksam yatti sabah kalkti hep uyku sikintimizda yoktu. Ama kardesi oldu herseyi burnumuzdan getirdi. Hicbiseyi kimseyi paylasmak istemedi. Ben 17 aydir hala vicdan azabi cekiyorum ogluma bunu yasattigim icin. Ki buyuduklerinindede insallah öyle olmaz ama ne kadar birbirlerinin yaninda olurlar bilmem. Biz 3 kizkardesiz herseyde birbirimizin yanindayiz. Komşu var bi kizi bi oglu var diyoki evleneli oglan kardesini hic aramiyo. Benim esim 2 erkek kardesler şuan konusmuyolar mesela 1.5 senedir. Yani neyin ne olacagi hic belli degil. Asla kardeş icin kardes yapilmasi taraftari degilim. Tek çocuk gercekten hiç cocuk bunu bilir bunu soylerim.
Cnm benim eşimde istemiyor bir ara ben çok istedim yapalım falan hatta yaptık olmadı kısmet boş gebelik geçirdim sonra yine yapalım mı diyince adam istemiyorum ben dedi istemeyen adamdan da tekrar hamile kalmak saçma geldi en küçük şeyde sen istedin bak falan diyecek benim eşim o karakterde çünkü üstüne ilk ki akıllı ikinci ya tam tersi olursa biraz kendine de zaman ayır hatta madem mesleğin var kariyer yap çok çocuk olunca bisey gecmicek eline Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin inşallah o yüzden ben o konuyu kapattım bir oğlum var valla anaokuluna başlasın bende hayatıma bakcam
1,493,045 soru
24,395,334 cevap
349,704 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın