0 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (255 puan) tarafından
1 yaşında yemesi gayet iyi hem mama hem normal yemekler meyveler o tarz besleniyor sadece geceleri mama veriyorum ama kilo almıyor ne yapmalıyım kilo yapan vitaminler falan var mı ya da şurup lar şükür sağlıklı ama yemesine göre kilosu hiç yok beni bu durum üzüyor 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
hareketlendikten sonra aman aman kilo almaz bebekler. belki bir süre hiç almaz. doktor normal diyorsa sorun yok
-Reklam-
0 oy
(1,168 puan) tarafından
Maşallah önemli olan yemesi öncelikle . Sağlıklıysa kan değerleri iyiyse sorun yoktur bence . Bir de kaç kilo bebeğiniz belki gayet iyidir de bazen biz annelere az geliyor 
(255 puan) tarafından
1 yaşında 7 veya 8 kilo
(1,168 puan) tarafından
Evet azmış baya doktora gittiniz mi bununla ilgili
0 oy
(11,847 puan) tarafından
Benimki de zayıfladı şuracıkta bekleyeyim 
0 oy
(528 puan) tarafından
Canım valla benim kızım 2 yaşına basmak üzere 7 8 aydır hep aynı kiloda almıyor 
0 oy
(1,036 puan) tarafından
Canım ben sabah ilk uyandığında 6 ölçek mama veriyorum mamadan 2 saat sonra kahvaltı yaptırıyorum öğlen uykusundan uyandıktan sonra yemek veriyorum 1 saat sonra meyve ya da meyveli yogurt veriyorum akşam 7-8 gibi bizimle yemek yiyor emzirerek uyutuyorum gece 12 gibide uyaniyor 6 ölçek mama veriyorum uykusuna devam ediyor. Şuan 14 aylik aynı rutinde devam ediyoruz bebegim 12 kilo yogurt muz ve tahıllı yiyecekler kilo yapıyor mama olarakta aptamil kullanıyorum biraz da genetige bağlı bir durum sağlığı yerindeyse çok dert etme
(255 puan) tarafından
Aptamil kullanıyordum kilo alımı yine yoktu onun için bebelac a geçtim yine aynı bide çok hareketli
0 oy
(255 puan) tarafından
................ 
0 oy
(438 puan) tarafından
23 aylık 12 kilo canım hiç ilerlemiyor kilosu uzun zamandır hep 12 civarında. Kan tahlilleri güzel ama aşırı hareketli o yüzden alamıyor. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 158 göst.
16 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde brck (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 211 göst.
0 oy
4 cevap 219 göst.
22 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Kubraumut (3,192 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 180 göst.

Kategoriler

1,442,598 soru

23,709,341 cevap

312,171 kullanıcı

...