0 oy
371 göst.
Aile kategorisinde (10 puan) tarafından
Evlendiğimden beri hiç arkadaşım yok bir iki tane var onlarda uzakta ben ailmeden uzağım sadece eltiler var onlarda pek düzgün gidip gelmiyoruz 

11 Cevaplar

0 oy
(465 puan) tarafından
Senin en azından eltin var bacım bende o da yok bu memlekette 5 yıldır yalnızım. Ama şükür bu günümüzede alıştım bazen diyorum ama sonrada ailemi arayınca hepsinin yan yana geldiklerini görünce çok üzülüyorum
(10 puan) tarafından
Aynen bayramlarda fln daha da zor
-Reklam-
0 oy
(895 puan) tarafından

Valla benimde hiç arkadaşım da çevremde yok. 1-2 tane 60'lık teyze komşularım var onlarla da ne kadar kafalar sarabilir ki. Pekte yokluğunu aramıyorum. Sıkılınca annemi arıyorum boş muhabbetle zaman geçiyor işte:)

(10 puan) tarafından
Bizde var yaşlı teyzeler
0 oy
(490 puan) tarafından
Ay ne gerek var ben kaçıyorum insanlardan
(10 puan) tarafından
Bazen insan istiyor oturup bir kahve içeceği arkadaş
(490 puan) tarafından
Bende yalnızlığı çok seviyorum oturup balkona kahvemi yudumlarım. O sırada otoparkta komşular görüp çağırıyolar Allahım birinci kat görünüyo
(10 puan) tarafından
Bilmiyorum önceki hayatımda arkadaşlarimda vardı gezip tozardim oda yok o yüzden galiba sıkılıyorum
(1,081 puan) tarafından
Çok haklsnz inan insan bazen tek kalıyor düşünmekden kafayı yiyor bazen diyom biri olsda bı sohbet etsek az olsun tek olsun esminnizin günü iple cekiyom evet sabhakri geç gidiyor ogledne sonra oda kahvaltı falan derken sattı geliyor bı vakit geciremyiruz birlikde birşey yapmaya eşim diyor bazen isterim bı yakın yanikinda olsa konusmya ihtiyacın var seninde
0 oy
(695 puan) tarafından
Bizim en iyi arkadaşlarımiz doğurduklarimiz kızlar 
0 oy
(16,837 puan) tarafından
Benim çevrede onsan çok ama öyle yakın arkadaşım benimde yok bulamadım kafa dengi birini
0 oy
tarafından
Ona canım ben de senin gibi canım sıkılıyor insan bir insana ihtiyacı oluyor tabi benim annemi babam da konuşmuyorlar benimle o yüzden tamamen yapayalnızım bir tane eltim var o da gelip gitmiyor hamile evi de uzak ben de gidemiyorum ben de hamileyim bir de bir tane de çocuğum var hem de canım sıkılıyor ama yapacak bir şey olmuyor nerede oturuyorsun sen
tarafından
Vallahi anlamıyor çünkü çok nadir yapıyorum ben öyle sürekli dışarı çıkar gezen bir insan değilim yani çok patladıysam iki haftada bir işim çıkarmadığı sürece patladıysam eğer kapının önüne çıkıyorum bazen ekmeğim eksik oluyor gidiyorum ekmek alıyorum zaten sokak hemen sokağın yanında marketimiz var oradan alıyorum öyle Uzak bir yer değil yani gidip gelmem toplam 10 15 dakika sürüyor o da bize yetiyor kızıma yetmiyorsa kapının önünde biraz da kızımla oturuyorum o da oyun oynuyor ondan sonra bir daha içeri giriyoruz
(1,081 puan) tarafından
Benim eşim bı ara çok öyleydi biraz komşum falan oldu izin verdi 6ay oldu ordanda taşındım hamile kaldim çıkmadım hiç skntli geçti tek cikamyorum alışık olmadığım için tek çıkamıyordum bunaldım resmen ne gelen ne giden hamileigimde kötü geçti piskolijim bozuldu resmen bı dönem ne yiye bilyirdum ne içe bilyordum ne ev iş eskiden ev işi yapyordum kafa dagityordum gene eşim şimdi diyor komşuluk ne önemliymiş bu evde sanki bizden başka kimse yok binada bune çocuğum büyüsün parkrka falan çıkarım diyor çık artk bı ara bı komşum vardı kizyla cikyordu bana gel diyordu eşim kıziyordu neye gidcen o çocuğu eglendircek sen ne yapcan haklıydı bı kere gittim ee o kziyla ilgileniyor bende boş kalıyordum gerckden tek oluncda tatdı olmuyor hamileyken parka gıdım diyordum ee diyordum tek parka bi başıma ne yapcam kimse yok
tarafından
Valla benim eşim asla izin vermez keşke verse bende evde bunaliyorum sıkılıyorum kızımla beraber bazen çok nadir kaçamak çıkıyoruz ama serbest çıkmak daha iyi birde hamileyim zaten ne bilim insan görünce hayat değişiyor sanki insanlarla konuşmak iyi geliyor sosyal insanım ama eşim beni asosyal yapıyor mecbur bende kaçak gocek cikiyorum
(225 puan) tarafından
Ki, birde hamilesin eşin hakkına giriyor
tarafından
E o benim hakkima girsin alacaklı olayım verecekli olmayayım kız inşallah bu huyuda geçer zamanla ne huyları gitti bu da gider inşallah ☺️
0 oy
(996 puan) tarafından
Canim bneik de olduğum.yerde hiç arkadaşım yok ve son 5 yıldır böyle çünkü çalışma yerimle yaşadığım yer farklı..sadece bı karşı komşum var onla da sadece kahve muhabbetimiz var öyle dışarı çıkalım birşeyler yapalım yok..ben sıkılırsam.alirim çocuklarımı çıkarım..evdeysem akşamları örgü öderim bir film açarım ama oyalanacak birşey bulurum 
0 oy
(6,734 puan) tarafından
Benim kendi arkadaşım yok burda eşimin arkadaşlarının eşleri var onlarla da bı araya gelince konuşuyoruz ve biri hariç uzuuuuuun zamandır kimseyle bir araya gelmedik biri çok yakın bana karşı binada oturuyo o yüzden onunla bı tık fazla görüşüyoruz çocuklarımız oynuyo felan 
0 oy
(68 puan) tarafından
Kaç yaşındasın gel biz arkadaş olalım
(10 puan) tarafından
21 sen
(68 puan) tarafından
23 uyar mı
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Benimde yok köyden kaç arkdasimda burda evli hepsi uzak ancak telefonda yakın Akrbam çok yok olanalr uzak bı komsuakrim vardı hiç gözüm kimseyi aramiyordu çok iydik samimi orda da taşinalı 6 ay falan oldu burda ne komşu ne kapımı çalan var eşmin kuzenleri eşleri var ailesi gelip gitmezler kendi aralarında toplanırlar beni göruncde gelip gitmiyon derler onalrda gelmez 2 bayramdır gitmiyorum onalrda gelmiyor bayramları kötü his ediyom ablmalar ariyo karbalik tadını cikartyolar benim icn sırdan bı gün alsmstik her kurban köye gitmeye 2 yıldır gitmiyoruz hiç tat almyom burda bayrami eşim işe gider ben tek kalrım eeltim görümcem yok ailemi ararım hergun annmle konuşurum yakın arkadaşımı ararım yoksa sıkntida patlarim 20 günlük kızım var artk 6 aylık olsada Onala birseyelr yapsam yedirsem artk az çok anlama sevyesine gelir bazen diyom iykide mesfeliyim çok samimi olsak farklı seyelr cikyor ortaya ayda yılda bı ortamda önemli birşeyde bi arya gelsek eşimin akrbalriyla odur eşimde sevmiyor gidip geldim samimi olim
0 oy
(2,988 puan) tarafından
Bende ne ana ne baba ne baci var dogru duzgun arkadasta yok ama ben bile aman aman ihtiyac duymuyorm xunku oglum herseyime yetiyo 

Biseyler mi cnm yapmak istiyo bestfriendim oglusumla yapiyorum 

Varl8gina bin sukur arada zorlasa da iyikim tek dayanag8m diyorum

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 346 göst.
26 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Miracin annesi (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 1,776 göst.
16 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hayatbosturloo&04 (1,413 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 122 göst.
14 Nisan 2024 Aile kategorisinde Gamzeli_1 (438 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 319 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu

403,976 soru

12,101,991 cevap

36,418 kullanıcı

...