0 oy
377 göst.
Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

2 buçuk yaşında küçük kız evde de çok yoruyor bana yapışık kimsede durmayan ağlayan bir kızım var. Yaz tatili ve kız kardeşim de ğustosta evleneceği için biraz birlikte vakit geçirmek istedim büyük kızımın da burda arkadaşları var eğleniyor. Ama küçük kız evdeki halinden 2 - 3 kat daha ağlak zırlak bana yapışık hale geldi. Onlar ilgilenmeye çalışıyor onlarada bağırıyor oyuncak oynamaz hemen sıkılır parkta biraz dursa sıkılır bilmiyorum 1 haftadır ağzıma etti desem yeridir. Geri dönmeyi düşündüm. 

Bugün en son yine bir şey oldu başladı ağlamaya artık annemler kardeşim falan canları sıkıldığını hissediyorum o yüzden ağlamaya başladığı an hemen parka götürüyorum ağlamaması için 40 takla atıyorum yine öyle ağlamaya başladı seside gür bizi çekmek zorunda değiller diye çıktım parka gittim annem de biraz sonra geldi

Diyoki sen bunlara niye süt vermiyon babanda diyo süt niye içmiyorlar dedim içiyorlar ya bardakta gün içinde falan. Öyle değil emzik biberon kullansaymış böyle ağlamazmış ki ben ne kadar uğraştım zamanın da emzik ve biberon için almadığım biberon kalmamıştı. Bize sütü yaparmış içine cici bebe koyarmış biz öyle içermişiz uyurmuşuz, daha biberon yaşında olan çocuğa yemek yedirmeye çalışıyormuşım yemekte yedirde diyo biberon ver rahat etsin diyo. Dedim buna biberon da versen bunun huyu bu ben 2 buçuk yıldır ne çekiyorum gurbette bilmiyorsun. Yarın alıp deneyelim diyo iyi dene dedim bende ama arkadm gelince bana destek olacak sandım parkta ağlıyordum çünkü ben. Belki haklı kimse senin bebenin ağlamasını da çekmek zorunda da değil. Kocalarınızın evinizin kıymetini bilin hiç bir yere sığılmaz gerçekten çocuklar yüzünden ister istemez kalbimizi kırdık belki. Geri bilet bakıyorum döneceğim en azında kendi evim. Evet burda yemek işi temizlik işi çok yok ama kızımın aksiliği o kadar arttıki evdeki hallerini bile arar oldum 

15 Cevaplar

+2 oy
(1,294 puan) tarafından
Kızın düzenini arıyor olabilir mi 
-Reklam-
0 oy
(1,158 puan) tarafından
Çok uzak değilse evine git canım düğüne geri gelirsin ağustosa daha çok var çünkü 
0 oy
(2,576 puan) tarafından
Huysuz olan çocuk yese de huysuz içse de huysuz valla benim kızımda evde beni yiyip bitiriyor resmen, çok takma rahat edemiyorsan evine git bari en azından nasihat dinlemezsin
0 oy
(2,356 puan) tarafından
Bence çocuk evini, düzenini arıyor bazı çocuklar öyle evinin kokusunu bile arıyor. Benim kızımda öyle. Aaayy başka yerde asssla asla uyumaz mesela ve bu beni öyle zora sokuyor ki. Tatile gideyim diye düşünebilir misin mesela böyle bi çocukla. Otel odasını yabancılayacak uyumayacak zırıl zırıl burnundan gelecek bak düşününce bile burnumdan geldi :D 

Bu çocukların büyüyene kadar biz eve mahkumuz
0 oy
(1,719 puan) tarafından
Kötü niyetle dememiştir belki sonuçta el değilsin kızısın çocuğun yerini özlemiş gibi evine git cidden insanın evi gibisi yok Rabbim ailemizin eksikliğini göstermesin aman herkes yerinde sağolsun 
0 oy
(2,161 puan) tarafından
Benim kızımda 2 yaşında evimizden başka yerde durmaz. Beni çok yorar. Annemgil yazlığa gidiyor . Keşke kız dursa da sen de gelsen biraz dinlensen diyor. Ama durmaz benim kızım. Yatağından başka yerde uyumaz. Beni verem eder bir yere gitsek . 2 dakika kıçımın üstüne oturamam.
(7,742 puan) tarafından
Beni verem eder tarzı söylemleri dile getirme canım benim annem sürekli bu adam hasta değil benden sağlam asıl hasta benim bu adam kanser eder insanı diye diye gerçekten kanser olduğunu öğrendik ve sürekli bir hafta kimsenin yanıma gelmeyeceği bir yere çekip gitmek kafamı dinlemek istiyorum derdi ameliyat olup ertesi gün eve gelecek diye plan yaparken ameliyat sırasında beklenmedik şeyler yaşandı annem yaşamla ölüm arasında gitti geldi 8 gün yoğun bakımda yattı ... Dilden çıkan her şey duadir diye boş yere dememişler ya hayır konuş ya da sus boşver ...
(149 puan) tarafından
Evet oyle bela ağızdan çıkan lafa bağlanmış
Allah annenize şifa versin
0 oy
(394 puan) tarafından
Annen kotu birsey dememiş ki niye öyle düşündün?
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Eminim çok şey denemişsindir bir aralar benim oğlum da öyleydi kendini yerden yere atarak ağlardı. Avm de sokak ortasında yatardı tepinirdi. Ben üstüne düşüp sakinleştirmeye çalışınca daha çok ağladığını fark ettim. Artık ağlıyorsa oturup tek kelime etmeden mimik dahi yapmadan başında bekliyorum. Dikkatimi çekmek için ağlamanın şiddetini artırıyor ben pes etmiyorum sonra sakinleşiyor. Sonrasında da hadi gel sarılalim diyordum. Ve bir süre sonra bu krizleri azaldı. Şuan annenler de rahatsız olmasın diye susturmaya çalıştıkça daha çok ağlıyor olabilir. Anne sakinliğini koruyup stresini belli etmezse bir çok çocuk daha çabuk aglama krizinden çıkıyor. 
0 oy
(7,742 puan) tarafından
Bence annen kötü bir şey dememiş alınganlık etme kendince bir çözüm bulmaya çalışmış bırak denesin görsün sana hak versin . 
0 oy
(13,236 puan) tarafından
Annen kötü bir şey dememiş sen yıpranıyorsun diye kendince çözüm sunmaya çalışmış. Kızın her ağladığında senden yoğun ilgi gördüğü için ağlıyor olabilir mi? Ağladığında biraz tepinsin  müsaade et bir süre böyle davranmayı dene belki bir işe yarar hemen susturmaya çalışma yani
0 oy
(613 puan) tarafından
Kadın sana kötü bsey dememişki nevar burda annenin dedikodusunu yapıyorsun sadece fikrini söylemiş tesrki edecek nevar syricam çocuk bu benimkilerde aynı.cok zor biliyirum insan mahvoluyor canım ama napcaz dua et oku çocuğuna suyuna oku ver üstüne oku çocuğun elini sür başina insallh uysallasir

Rabbim başka dert mani keder vermesin sizede bizlerede insallh.farkli oyuncak almayı dene kapı önünde yer varsa oynat kova kürek al kumla oynasın.
0 oy
(1,933 puan) tarafından
30 yaşındayım başka evde kalsam ben de huzursuz ve mutsuz oluyorum bebek ne yapsın. Evini yatağını, düzenini özlemiştir canım 
0 oy
tarafından
İyide ailen napssin durmayan çocuğuna onlarda destek olmaya çalışıyor ama durmuyor diye sana çözüm bulmaya çalışıyorlar...
0 oy
(2,488 puan) tarafından
Emzik biberon mama cici bebe iyi birşey değil 
0 oy
(2,943 puan) tarafından
Ben Emzik verdim de noldu deli dana gibi anırıyor. Hele su son 1 haftadır durmadan ağliyor deliriyorum. 

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 938 göst.
0 oy
2 cevap 137 göst.
1 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Oznur13 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 86 göst.
0 oy
21 cevap 628 göst.
18 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zehraperi (37 puan) tarafından soruldu

409,901 soru