0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (141 puan) tarafından
45-50 kelime biliyor. Anne gel, mama ver, abi gitti vs. gibi iki kelimelik birkac basit cümle kuruyor. 

Tam 24 aylik gelişimi nasil gidiyor tecrubeli annelerden duymak istedim. Doğduğu günden beri hep büyük insan gibi konuşuyorum onunla insallah alırım emeğin karşılığını

5 Cevaplar

0 oy
(196 puan) tarafından
Benim oğlum da 25 aylık baba gitti anne gel düttü ama hiç kelimelerini saymadım. Bana az konuşuyor gibi geliyor ilk çocuğum 2 yaşındayken baya dilliydi çünkü. Her çocuğun gelişimi farklı sağlıklı olsunlar da elbet konuşacaklar :) 
(141 puan) tarafından
Bir doktorla görüştumde en az 40 kelime konuşsun bu aylarda diyordu o yüzden sayayım dedim az olursa vakit kaybetmeden önlem alalım diye
(196 puan) tarafından
Merak ettim şimdi yarın bende sayacağım :)))
-Reklam-
0 oy
(12,976 puan) tarafından
Masallah canim onu konusmayanlar var ama tabi her cocuk farkli
0 oy
(5,570 puan) tarafından
Masallah keske benim oglanda konussa o kadar 20 kelimemiz anca var basit cumlemiz yok 26 ayligiz 
0 oy
(362 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım kelimelerini saymadım tabi ama 22 aylık baba işe gitti süpürgenin şarjı bitti amca eve gitti anne gel  Ayşe topu aldı babaanne eve gitti şeyler diyo kedi miyav köpek hav 20 ye kadar sayıyor elif be te se çoğunu biliyor  bütün meyve sebzeleri biliyor tanıyor bir çok ****** ismini seslerini çıkarır  kalem düştü su döküldü gibi bir çok şeyi diyor her çocuğun gelişimi farklı tabii yeğenim 25 aylık oğlumun diye bildiklerini diyemiyor değişiyor işte hepsinin bir zamanı var konuşsunlar da geç olsun 
0 oy
(75 puan) tarafından
Benimde 24 aylık oğlum var kelime saymadım ama yaşıtlarıyla vakit geçirmesinin çok faydası oluyor çok çabuk öğreniyorlar herşeyi tabi cocuktan çocuğa değişir gelişimi sağlıkları yerinde olsunda kiyaslamamak lazım 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 646 göst.
17 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 254 göst.
20 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hiros4434 (492 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 342 göst.
19 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Oznur13 (73 puan) tarafından soruldu

412,496 soru

12,418,801 cevap