0 oy
1,080 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar oğlum ikili kelimeler kuruyor uzun cümleler kuramıyor daha ama az önce dikkatimi çekti daha doğrusu önceden de vardı aklımda ama kötü hisey düşünmedim netten baktım yinede sizede bir soriyim dedim bir şeyi söyleyip bir kaç kez tekrar edip duruyor aynı seyi anne ac ac ac gibi mesela genel olarak böyle sizinkiler de böyle miydi yada böyle mi noraml mi sonradan düzelir mi ?

9 Cevaplar

0 oy
(9,647 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Genel olarak böyle bence onlar için ağızlarından bir kelime çıkması mucizevi birşey olumsuz birşey düşünme içini çürütme 
tarafından
Amin amin Aynen canım haklısın bazen nasıl davranacağımi şaşırıyorum psikolojim alt üst en azından bir akıl verir bana gidicem en kısa zamanda çok sağol Ilgın için canim
(9,647 puan) tarafından
Rica ederim canım birde uzman birinden bilgileri aldığında kendinde bilsen o bilgi doktor söyledi diye daha doğru oluyor daha net oluyor kafan. Aklındaki tüm soruları not al canım o an insanın nutku tutuyor
tarafından
Ay resmen zihnimi okuyorsun sanki canım tamam not alicam canim çok teşekkür ediyorum❤️
(9,647 puan) tarafından
Iyi geceler:)
tarafından
Hayırlı geceler ;))
-Reklam-
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Kızım iki buçuk yaşında Yeni cümleler kurmaya başladı ilk kızım iki yaş doğum gününde doğum günü şarkısını söylüyor du 

Yani her cocu kendine özel ayrıca erkek çocukları geç konuşur derler fiziksel bı durum yoksa korkma konuşur elbet:) 
(9,647 puan) tarafından
Senin kız hangi aydı:)
tarafından
Yani konuşuyor az da olsa ama anlatmak istediğim bir cümleyi yada kelimeyi ard arda çok tekrar ediyor sneinkiler de oldu mu böyle bisey
(3,443 puan) tarafından
Hangisini soruyon saha Haziran meva Kasım :)
Canım çok normal merak etme yakın zamanda uzun cümleler kurar küçük son bı ay olacak öyle konuşmaya başlayalı
0 oy
tarafından
3.5 yaşında açıldı oğlum. Hiç korkma erkek çocukları 5 yaşına kadar konuşmaması normalmiş
(2,319 puan) tarafından
Ya benim kızımda 18 aylık sadece baba ve gel gel diyor oda canı isterse normal mi acaba? Oğlun ne zaman konuşmaya başladı
tarafından
Yani konuşuyor az da olsa ama anlatmak istediğim bir cümleyi yada kelimeyi ard arda çok tekrar ediyor sneinkin de oldu mu böyle bisey
tarafından
Kız benimki hicbise demiyordu. Doktora bile götürdüm. Güldü üstüme. Normal dedi. 3.5 da bir açıldı. Şuan sus artık diyorum. Korkmayın her çocuk farklı. Sakin :)
(2,319 puan) tarafından
Eşimde öyle diyor ama yengem fln sürekli senin kızın hala konuşamıyor bilmem ne diyor strese giriyorum. Neyse inşaAllah bi sıkıntı yoktur. Su serptin içime Allah razı olsun canım ❤️
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Benim kız da öyle canım 2.5 yaşında 
tarafından
Tekrar ediyor mu aynı cümleyi sürekli canim
(2,445 puan) tarafından
Ay evet bisey soruyor mesela bu ne bu ne bu ne ya da ben soruyorum dinlemiyor hı hı hı tekrar ediyor sürekli :D
0 oy
tarafından
Normal kız oğlumda yeni cümle.kuruyor anne babam geldi anne bebek uyandı anne kapıyı aç anne tatlı ver anne süt anne çikolata ver hep böyle seyelr
tarafından
Canım az da olsa konuşuyorda tekrar edip duruyor arka arkaya bazen seninkide öyle mi
tarafından
Ogreniyir o yüzden annesi
tarafından
İnşallah oyledir canım ya netten araştırdım otizm falan yaziyor zaten çok aşırı hiperaktif bir çocuk kafama takildi
0 oy
tarafından
Her çocuğun gelişimi farklı oluyor bol bol kitap okuyun resim gösterip resimlerin neler oldupuju söyleyin gelişim kartları çok iyi bu konuda 
tarafından
Canım aynı kelimeyi yada cümleyi tekratalyip duuyor  konusuyor az da olsa ama
tarafından
Tekrarlama çoğu çocukta var 4-5 yaş altı çocuklarda çok tecrübem olmadığı için fazla yorumda yapamıyorum isterseniz bir uzmana danışın içiniz rahat etsin
0 oy
tarafından

Bir buçuk yaşında suya di dio di yi beş on kez hatta mutfaa gidene kadar di di di di di di di dio:)bence normaldir :) insallah yani:ermm:

0 oy
(5,328 puan) tarafından
Benim oğlanda öyle takma bu aralar birde sondaki bi kaç harfi uzatıyor örnk K harfşni bakkkk 
0 oy
(54,534 puan) tarafından
acele ediyodur ac diye belki canim surekli mi tekrarliyo 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 225 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Su1880 (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,299 göst.
0 oy
15 cevap 377 göst.
0 oy