5 yıl oluyor artık kavgaya tartışmaya doydum.eşimle 3 gün iyiysek 1 ay kötüyüz ya düzelir mi diyorum yok sebep ne bayramda arefe günü akşam alışverişe gittik. Bayramlık aldım kendime oradanda döner yedik geldik eve gelince bende bir ishal kusma başladı ertesi gün bayramda mahvoldum dedim iyi değilim kusma işgal halim kalmadı olmazsa bir hastaneye gidelim dediği şey eve gelince kötüsün kıyafet alırken döner yerken bişeyin yoktu. Dedim benim stresim kendime yeter sende çıkmayapmadığım şey kalmadı halsizlik ten kolum kalkmadı geceye kadar kaç kez söyledim hep aynı şey.i söyledi en son gece götürdü hastaneye serum felan taktılar emzirdiğm ilaç yazmadılar ertesi gün oldu ben halsizim gezmeye gidecek mecalim yok dedim oda daraldım gidelim dedi evleri topladım ütüleeri yaptım çocukları giydireceğim peşlerinde koştum ağlaya zorlaya babam giydirsin dedi uyandırdım yemediğim laf kalmadı saat 1 olmuş her zaman aynıymışız bilmem ne ondan sonra bende sinirlendim bıraktım çocukları merkeze parka oturdum saatlerce ağladım diğer günler de hep yattım sonrada başım dönmeye başladı. Vertigo olmuşum iki haftadır mahvoldum hala yok anlayış acile gittim serum yedim. Geldim uyuyorum bir hafta uyumamışım çocuk durmuyor diye uyandırfı kızdım ya 5 dk yatmaya hakkım yok mu. Yine actı agzını yumdu gözünü demediği kalmadı.sabaha kadar çocuk ateşlendi o vaziyette çocuga baktım.ve iki haftadır baş dönmesinden ayakta duramıyorum ya çok şey mi istiyorum anlayış merhamet en son dedim beni annemgile bırak anlaşmalı boşanma dilekçesini getir velayeti nafakamı ver. Yeter artık daha fazla çekemeyecek dedim annemgile geldim. Diyor ki bir sus ya nasıl susayım ya sen gel bayramı burnumdan getir. Stresten hasta et sonrada otur ben saydırayım sende sus dinle Allah aşkına valla gına geldi. 5 yıldır gözyaşı döküyorum düzElir mi diyorum yok iki bebem var yalnı z büyütüyorum destek olacagına köstek oluyor her zaman artık gözümde yaş kalmadı Rabbime havale ediyorum haksız mıyım valla artık takatim kalmadı