0 oy
524 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızlar benim eşim başka kadınlarla konusuyor bana şiddet uyğuluyor ağzımı açıb bir şey isteyemiyorum aşağıliyor hic özü bile dilemez ama digər kadınlara canim cicim yapiyor o kadar yorğunum altı aylıq oğlum var Azərbaycanliyam boşanmaya girdim babamlara her gün geldi küfür hakaret beni götürmek için yakami birakmadi korkudan onunla geri dondum ama duzelmiyor boyle insandan nasil kurtulurum simdi çocuk da var manyak asla rahat vermez cok zor durumdayim

10 Cevaplar

0 oy
(115 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun benim çocuğum yoktu daha kolay oldu tek celsede 20 gun içinde bitti kurtuldum 
(1 puan) tarafından
Peki pesinizi birakti mi bu birakmiyor psikolojik hasta benden önce tedavi de almıs isyeerime kadar geldi
(115 puan) tarafından
Evet tamamen bitti o günden sonra birbirimizi asla gormedik şuan ikimizde evliyiz zaten
-Reklam-
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Allah de adım at inan korktuğun gibi birşey yok darp raporu al uzaklaştırma verilir zaten korkma korkarsan bastırdığını zanneder daha fazlasını yapabilir lütfen korkma
(1 puan) tarafından
Cok korkuyorum ya babama falan zarar verirse ya babam.olmadigi gün bize gelirse falan çok zor durumum
(1,157 puan) tarafından
Karakola gidip şikayetçi olacaksın dava açıp mahkemede de her şeyi söyleyeceksin canım canı veren Allâh bu yüzden tedirgin olma kendini ve bebeğini kurtar
0 oy
(4,595 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun da bu hayatı yaşamak da zor değil mi zaten. En azından çocuğunla huzurun olur. Uzaklaştırma kararı alırsın, hem hepsi için demiyorum ama bir kısmı böyle aslanken iş resmi makamlara gidince kedi oluyor.
0 oy
(8,887 puan) tarafından
Benim çocuğum olmasa boşanmaktan hiçte zor değil çok kolay olur hatta ama çocuk var ise boşanmayı çok düşünürüm bana hayri olmayan adamın çocuklarıma nasıl olsun başka kadın nsl bakar ki ... Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin 
0 oy
(37 puan) tarafından
menden azerbaycanliyam senin veziyetindeyem 
0 oy
(1,400 puan) tarafından
uzaklastırma alırsın 
0 oy
(386 puan) tarafından
Hayır canm dilekce yazıyosun veriyosun günü belli oluyo çagırıyolar 
0 oy
(393 puan) tarafından
Bilmem kaç milyon insan içinde öküz oğlu öküzü bulup zoru başarmışsın. Bu en kolayı başarırsın.
0 oy
(332 puan) tarafından
Şeref yoksunu insan ya ulan gül gibi karın var ne gerek var başka kadınlara üstelik şiddet var devlete sığın canım benim bunların borusu kadına öter ancak türkiye de sığınma evleri falan oluyor bulamaz öyle seni siz de var mı öyle şeyler 
0 oy
(2,783 puan) tarafından
Valla 1 kez kafaya koy inan kj gerisi geliyor biz kadınlar çok güçlüyüz ve kimseye muhtaç değiliz 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 465 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 932 göst.
17 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayselaras (287 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 328 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Prenses2 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 385 göst.
7 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nurkorkmazz (174 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,969 soru

23,700,650 cevap

311,637 kullanıcı

...