+1 oy
1,510 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,245 puan) tarafından

Kizlar az önce eşimle konuştum çok üzgunum ve ofkeliyim haksız mıyım ya şaka amaçlı ne zmaan geleceksin diyorum ya sen gel yada ben gelecem diyorum bana diyor eve gelmem evde mutlu değilim bende söyledim madem mutlu değilsin ömür boyu böyle bende kaçacak değilsin ya bana diyor ben burada kalıp calisacam  bende dedim o zaman ben burada bir ömür ne için bekliyecem eşek başımiyim ben senin için seninle evli olduğum için bu evdeyim diyorum  söyledim bir ömür sen evde kaçarak nasıl yasiyacaz diyorum bana konuyuda telefonuda kapat diyor üstüme teli kapatıyor :angry:

28 Cevaplar

+4 oy
(20,264 puan) tarafından
Adam dümdüz soylemis
(20,264 puan) tarafından
Bilmiyorum dostum bunun bı üst aşaması ayrılmak istediğini söylemek zaten
(1,245 puan) tarafından
Ama açık açık söylesin vala dundum kaldım
(20,264 puan) tarafından
Yarın konuşun açık açık
(1,245 puan) tarafından
Sinirden elim ayağım titriyor bide haklıymış gibi teli üstüme kapatıyor
(20,264 puan) tarafından
Valla Allah kolaylık versin. Orda birini bulmuş olabilir mi
-Reklam-
+2 oy
(14,749 puan) tarafından
Bu konuşmanın şakası mı olur 
(1,245 puan) tarafından
Kız ben şakadan dedim ne zaman geliyorsun ya sen gel yada ben gelecem yanına bana bunlari dedi ve üstüme teli kapati
+1 oy
(1,121 puan) tarafından
Eşiniz nerede? 
(1,245 puan) tarafından
Şehir dışnda ocaktan beri
(366 puan) tarafından
Orda mi çalışıyor hiç mi gelmiyor eve aranıza bayağı soğukluk girmis
(1,245 puan) tarafından
Evet ocaktan beri orada hiç gelmedi
(366 puan) tarafından
Cook uzun bir süre rahatlığa ve sensizliğe alışmış görünüyor.. en kötüsünü söylemek istemiyorum bile
+1 oy
(1,962 puan) tarafından
Şaka amaçlı olsada olmasa da tabiki sorabilirsiniz. Burda kendinizi o kadar aciz hissetmeyin lütfen. Yanlış birşey yok. Eşinizin yaptığı terbiyesizlik. Ne münasebet yani bu dedikleri
(1,245 puan) tarafından
Gerçektn ya bu kadarida pes yani
+1 oy
(3,688 puan) tarafından
Ayrilalim diyor yani 
(1,245 puan) tarafından
Lafı dadirmasina gerek yok ki insan gibi söylerse saniyesinde giderim bu evden
(3,688 puan) tarafından
Demi
Ama sorsan ayrilmak istemiyordur kesin
+1 oy
tarafından
Aşkım şaka yapmıştır belki
tarafından
Hadi ya
(1,245 puan) tarafından
Vala dundum kaldım elim ayağım titriyor
tarafından
Birisini bulmuş olmasın orda erkek bunlar yapar
(1,245 puan) tarafından
Zaten daha dün post açmıştım şüpheleniyorum die
tarafından
Doğru canım
+1 oy
(394 puan) tarafından
Eşinin ayrılalım demesini bekleme,  sen söyle böyle ölene kadar senden kaçan birini bekleyemezsin kuzucum.
(394 puan) tarafından
Burda hayatı zehir olan tek kişi sensin. Kabul etmez ya da inkar eder bence.
(1,245 puan) tarafından
Peki ne yapayım Allah rızası için bana bir akıl ver kafayı yemek üzereyim
(394 puan) tarafından
Ailen arkanda mi ?
(1,245 puan) tarafından
Annem arkamda ama babam asla
(394 puan) tarafından
İnsan gibi konuş, anlamıyorsa dilekçeyi ver ac davayı al uzaklaştırmayı, otur evinde.
+1 oy
(5,607 puan) tarafından
Yani diyor ki ben günümü gün edeceğim elden ayaktan düşünce yanınıza geleceğim. Sen de bu zamana kadar beni bekleyeceksin ben gelince bana yaşlılığımda bakacaksın. 

Düpedüz bunu demiş sana. Bak canım aldığım eğitimden dolayı az buçuk insanları anlıyorum ama siz bunu kabul etmek istemiyorsunuz. 

Bırak şu adamı lütfen. Ha boşanmak istemiyorum diyorsan yakasını bırak ne halt yerse yesin. 
(1,245 puan) tarafından
Ya zaten artık aramıyorum sormuyorum kendisi aradı bende ne zaman geliyorsun yada biz geliriz diyorum bu lafları söylüyor bana
+1 oy
(3,683 puan) tarafından
İnsan yedi ay eşini görmeden nasıl durur hadi durdu diyelim özler kırmak bile istemez millet yurtdışından geliyor şehirler arası günü birlik gelir yine görür seni bayram geçti iki tane hiç mi izni yok ailesi ne diyor bu duruma
(1,245 puan) tarafından
Ya soruyorum bizi hiç ozlemiyor musun die diyor özlesem ne değişecek anlimda özlüyorum mu yazilacqk babası filan da gel diyor  izni var 3 aydır maaş alamıyor diyor maaş alınca gelecem  ama bu gece bu lafları söyledi
(2,229 puan) tarafından
O maaşta alıyordur eminim gözden uzak nasılsa yalan söylüyor bes belli
(3,683 puan) tarafından
Ben seni gaza getirip eşini suçlamak istemem ama ortada doğru olmayan yanlış giden bir şeyler var bence seni özlemese bile çocuklar var diyorsun onlarıda mı özlemiyor kimsede maaş almadığı bir yerde çalışıp ailesinden uzakta kalmaz Allah rıskı her yerde verir ben aileden uzakta çalışmaya karşı birisiyim eşim nerde ben orda o zaman aile birliği ve bütünlüğü bozuluyor az yerim öz yerim ama eşimi yanımda isterim
+1 oy
(8,412 puan) tarafından
Ben sizin evliliğinizden hiç bişey anlamadım, bazen dalga geçtiiğini düşünüyorum. 
(1,245 puan) tarafından
Yemin ederim 2 evladım onların üzerine yemin ederim dalga gecmiyorum
(8,412 puan) tarafından
Postlarına bakıyorum hep eş sıkıntın var bu adam seni 6 ay bırakmış gitmiş 3 aydır maaş alamıyor diyorsun sen nasıl geçiniyon para atıyomu bari.
(1,245 puan) tarafından
Geçen ay 10 bin attı ve ailesiyle aynı apartmanda oturuyoruz onlarda yardım ediyor
+1 oy
tarafından
Hattını değiştir ve sana gelene kadar ulaşmasına müsade etme. Kimseyle de görüşme ailesinden haber alamasin . Fırsatını bulursa sorarsa ne oluyor diye süreci hızlandırıyorum dersin . Şehir dışı dediğin nedir ayda bir bike gelebilir. Bekar hayatı yaşıyor gibi geldi bana . 
(1,245 puan) tarafından
Ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz muhakkak haber alır sence bir tane mesaj atayım mi böyle uzun uzun
tarafından
Hayır atma . Önemsediğini gösterme . Mümkün olduğunca kaç . Kıymete binersin . Umrnda değilse zaten karşı taraftan umutta yoktur . Engelle hatta . Sana ulaşmak için çabalıyor mu ona bak . Ailesinden haber alamaması için evden de gidebilirsin. Varsa kendi ailene . Benim fikrim tabi bu . Değer görmediğim yere gölgemi bile bırakmam ben
(1,245 puan) tarafından
Benim aklımda da öyle var her yerden engelleyip teli kökten kapatayım ama bu seferde o kendini haklı çıkaracak ama bundan sonra kesinlikle ne arayıp ne yazacam biti
tarafından
Kendini haklı nasıl çıkaracak . Sorarlarsa dersin ben dul gibi kocasız ev bekliyorum. Adama gel diyorum söylediklerine bak. Sen biraz korkuyorsun gibi geldi bana . Büyük adımlar atmazsan ilerleyemezsin bekler durursun öyle.
+1 oy
(29,463 puan) tarafından

Sağlıklı Bir evlilik değil oturup düzenli karar almanız lazım 

(1,245 puan) tarafından
O öyle oturup kunuşulacak bir tip degil kendini haklı çıkartmak için canını ortaya koyar
(29,463 puan) tarafından
Sıkıntılı o zaman
(1,245 puan) tarafından
Ne yapayim uzun uzun bir mesaj atayım mi yoksa sesiz kalıp bekliyeyim boşanmak istediğini söylemesini
(29,463 puan) tarafından
Uzun mesaj atmak yerine arayın acmiyorsa yazın ama evlilik bu şekil gitmez yani
+1 oy
(2,546 puan) tarafından
Ben sana bu evlilik yürümez diyorum uzakta çalışıp seni ve çocuğunu arayıp sormayan tersleyen bı adamı napacaksin.adamin daha sana ne demesini bekliyorsun canim.diyemedinmi ozaman boşanma davası ac bosanalim anlaşmalı falan demedinmi 
(1,245 puan) tarafından
İzin vermedikj kunusmama teli ustume kapati
(2,546 puan) tarafından
Ozaman boşanma davası açtığında yana yakıla arar yapacak bişey yok
+1 oy
tarafından
Sen onunla muhattap olmayı bırak bi süre sen arayıp sorma o ararsa aç yazarsa kısa cevap ver bi kendi basina kalsın aranıza soğukluk girmiş derdi seninle ugrasmaksa düzelir degilse zaten boşanmak istiyorum der bırak kendi haline laf daadina girme o senin sinirlerini bozmaya calisiyo seni yildirip o boşanmak istedi diyecek niye böylesin derse de evde mutlu değilim dedin taşa duvara sinir olacak değilsin ya derdin bellimi benimle bende bulasmayim sana dedim böyle karar aldım ve çok yoruldum bu halinden sen ne istiyosan nasıl istiyosan öyle olsun de topu ona at 
(1,245 puan) tarafından
Çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun bende tam öyle yapacam
tarafından
Rica ederim canım
+1 oy
(41 puan) tarafından
Şehir dışı neresi yurt dışında mi sen kimle kalıyorsun kaynanan falan yanındami canım de ben korkuyorum o yüzden gelmeni istiyorum önce tatlı dil konuş baktın olmadı deki hayırdır sana bu nasıl bir konuşma eşinle de benimle düzgün konuş amacın ne lan senin de ayrilmaksa ayrılmak de 
(1,245 puan) tarafından
Yok yurt dışı değil ben Van'da o İzmir'de kalıyor ailesyle aynı binadayiz  bu saaten sonra tatlı dil filan yok nasıl isterse hazırım
(41 puan) tarafından
Bnde aynı binadayim ne yazikki aile binası rezillik demek bu arada bende vanliyim canim Allh yardimcin olsun tepkini köy ama yada anesi babasina söyle
0 oy
(634 puan) tarafından
Başkasını bulmuş belli ki kibarca ayrılmak istediğini söylemiş daha ne demesini bekliyorsunuz ki? Düpdüz ayrılalım demiş zaten. Şu erkeklere bu kadar gururunuzu teslim etmeyin kendilerini bşey sanıyolar  
(1,245 puan) tarafından
Ya zaten başkası varda bence şimdi ben sorsam ayrılmak mı istiyorsun bende die bin tane hakaret eder
0 oy
(988 puan) tarafından
Ciddi ciddi adam söylemiş üstüne ne söylenir ki bacım sen en iyisi söyle düzgüncr konuş madem mutsuzsun benim burda seni beklemem anlamsız bende hayatımı yaşayayım de.Ayrılalım madem öyle de.ya kaybetcem korkusuyla akıllanır akıllanmazsa da olması gereken zaten budur.gitmedrn önce nasıldı yine mutsuz muydu? yanç eğer gittikten sonra değğştiyse muhtemsln birini bulmuştur orda
(1,245 puan) tarafından
Gitmeden önce mutsuz filan değildi yarın bir kunusma yapacam çünkü muhtemelen yarın hiç bir şey olmamış gibi arar beni bencede birini bulmus direk sorayım mi biri mi var diye nasıl kanitlayacam bilmiyorum
(988 puan) tarafından
yok dicek ne dicek öyle sorma ayrılmaya oyna direk bakalım napacak
0 oy
tarafından
Öncekı postlarını da okudum açıkça söylemesını mı bekliyorsun ayrılmak istiyor. Ailen arkanda ise arkana bakmadan git ve söyle ona sen bitir yanı 
(1,245 puan) tarafından
Ama şimdi ben ayrılmak mı istiyorsun dersem kıyameti koparır babam arkamda değil ama beni istemiyen bir yanında durmam
tarafından
Çocuğun var mı yok mu bılemem ama sığınma evıne de gidebılırsın. Ya da ayrılmasan bile burnu sürtsün diye git bir süre kal. Allah yardımcın olsun aldatma şüphen de var yanı
tarafından
Mesaj atabılırsın nedır derdın dıye. Baktın tepkı verdı tm gidiyorum aileme de ve sen cevap verme artık o arasın dursun.
0 oy
(8,342 puan) tarafından
Zikri ne işe fikride odur canım geçmiş olsun 
(1,245 puan) tarafından
Kız filiz akıl ver bana direk söyleyeyim mi beni aldatıyor musun die aklım beyin durdu ne yapacağımı bilmiyorum ne yapayım bir şey de bana
(8,342 puan) tarafından
Gelmek isdemiyormus canım daha neyi sorcan
0 oy
(1,245 puan) tarafından
Bana cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 389 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ozdenylmz (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 260 göst.
29 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde ebru3131 (17 puan) tarafından soruldu