+2 oy
1,744 göst.
Aile kategorisinde (87 puan) tarafından
Kızlar biliyorum biraz ayıp ve komik ama eşim maalesef özellikle uyurken çok gaz çıkarıyor bunu ona demeye de utanıyorum ama rahatsız da olmaya başladım bu karı koca arasında normal mi yok normal degilse bu konu hakkında ne yapabilirm

38 Cevaplar

+9 oy
tarafından

:D :D istemsiz güldüm çünkü eşimin yanında rahatça osuruyorum ve oda aynı şekilde rahat osuruyor . Bunuda yapamayacaksak neden evlendik :D:D:woot:

(87 puan) tarafından
Tebrikler size '))
(1,793 puan) tarafından
Kız hiç senin gibi güzel kıza yakışıyormu böyle şeyler :)
tarafından
Ahahah ay ne bileyim ben rahat bir insanım :D
(1,793 puan) tarafından
Belli:)))
(436 puan) tarafından
Evlilikte osurmak serbest:D
(394 puan) tarafından
İçimde durup kanser edeceğine,  dışarı çıksın konser olsun :dddd
tarafından
Ay kız ben bekarken de yapıyordum hiç hanımefendi olamadım :D hele yemek yerken benim tabağıma uzansin gebertirim onu :D eşim diyor ki hep doğaldın hâlâ daha doğalsın sjsjsjsj
tarafından
Tabi tabi simli :D
(394 puan) tarafından
Sonra kilo postu aç , tabağındakileri paylaşma:D
tarafından
Sjsjsjsj tabağımı paylaşmadığım zaman 50-55 kiloydum :D
tarafından
Ay çok şaşırdım:D
tarafından
Sjsjsjsjsj bana yapmayanlar şaşırtıcı geliyor :D
tarafından
Fizyolojik olarak normal olsa da , benim için itici bir durum. O yüzden yanımda kimse yapmasın :D  Soğurum ben ahaha
(1,288 puan) tarafından
Koca evde benim yanımmı kaldı yapacak ay bende soğururum☺️
(1,522 puan) tarafından
Uyurken adam da farkında degildir napsin tıpa mi taksın ☺️
(272 puan) tarafından
Gulmekten yarildimm allah seni napmasin
(1,288 puan) tarafından
Hahahah☺️
(9,472 puan) tarafından
Asla rahatca cıkarmam bıraz saygı lazım ya
(82 puan) tarafından
Bir de buna kahkaha ata ata yorum yapıyorlar. Allahım seviyeye bak. Seviyeleri yıkılıyor. Bir kere görgü kurallarına uyuyor mu? Bencr kesinlikle çok itici bir durum.
tarafından
Aşko seviye osurukla mı belli oluyor :D hayatı bu kadar ciddiye alma yahu rahat ol :D
(82 puan) tarafından
Asko yatak odası muhabbetlerinizle, gülerek, kahkaha atarak gereksiz seviyeli konuşmalarınızla belli oluyor. Çoğu kisi burada böyle maalesef
(394 puan) tarafından
Yatak odası,  osurmak vs bunlar utanılacak seviyesizlik olarak görülecek bir durum kesinlikle olamaz. Yıllardır bastırilmaya alıştığınız için size normal gelmiyor belliki. Hiç mi eşiniz yanında gaz çıkarmadınız istemsiz ya da istemli.  Komik duruma düşüyorsunuz ,yapmayin
(82 puan) tarafından
Komik duruma ben değil sizin saçma sapan seylere bile höyküre höyküre gülmeniz düşürüyor. Her şeyin bir adabı olmali. Mahrem denilen sey olmali ve bu özel seyler cinsellik vb seyler ulu orta yerde sakız muhabbetine döndürülmemeli. Forumdaki sorular bile insanın seviyesini belirleyen seyler. Evet, esimin yaninda hiç gaz cikarmadim. Çok dikkat ederim. Eşim diye toplum icin de dikkat edecegim seyleri görmemek zorunda değil.
tarafından
Kız yatak odası ne alaka osurmakla :D shshshsh
(82 puan) tarafından
Farkındaysan rahatsız olduğum seyleri söyledim Forum da olan seylerden bahsettim. Iyi geceler
tarafından
O zaman o tarz postlara girme canım . Az da sakin ol bu ne hiddet :))) Senin hoşuna gitmeyen sana saygısızca gelen şeyler bana normal gelebilir yani bu çok doğal birşey . Herkesin herkes ile aynı düşünce yapısına sahip olmak zorunda değil
(394 puan) tarafından
Forum ne formu? :D
(82 puan) tarafından
Ben, seviyelerine inip muhatap bile olmuyorum canim. Fikrimi söyledim zaten olmasi gereken benim dusunce yapıp. Yani bir kere burada gördüklerim höyküre höyküre her seye gülüyorlar.  Ya gulunecek sey var gulunmeyecek sey var. Çok aşırı cinsellik konusuyorlar. Mahrem denen bir sey var. Insan da bir seviye olur. Bir karakteri olur. Her seye höyküre höyküre gulunmez. Genel kültür konuşursun. Ne bileyim topluma fayda edecek, kişisel gelisimine katki verecek, karşindaki insana fayda verecek bilgiler konusulsa keske. Tekrardan iyi geceler
tarafından
Aşkım burası Gebelik platformu , genel olarak cinsellik , bebek, gebelikle alakalı sorunları olabiliyor insanların . Kimsenin ismi yok cismi yok kimse kimseyi genel olarak tanımıyor ve etrafında soracak kimsesi de olmayabiliyor bu doğal birşey bu platform için konuşuyorum
tarafından
Kız dur yangına körükle gitme ben huzursuzluk çıksın istemiyorum :D
(82 puan) tarafından
Valla farkındaysan seviyesine inip cevap da vermedim. Söylediklerimde de haklıyım. Size kari-koca bol gaz cikarmalar. Uyuyorum
tarafından
Durunun annesi haklısın bazı kadınlar çok p.i.s
tarafından
Fulfuli ne çok abarttınız sanki sı*çıyoruz arkadaş alttan aldıkça nimetten sanıyorsunuz kendinizi. Defolun yorumumdan ahlâk bekçiliğinizi başkasına yapın . Size fikrinizi soran olmadı. Tamam en temiz en ahlâklı en dindar sensin . Şimdi yol al
tarafından
Yav cidden p.i.s.s.i.n midem bulandi
tarafından
Bende yazdıklarını gördükçe kusasım geliyor iğrenç mahlukat hâlâ daha burada mısın. Defol başka yoruma hadi.
(394 puan) tarafından
Arkadaşı biri kibar olcam diye komik oluyor,
Diğeride yiyip yiyip çıkartmıyor galiba.
tarafından
Daha fazla bişey yazıp kendinizi rezil etmeyin ıyyyyy cidden i.g.r.e.n.c neyse by
tarafından
:D defol git diyorum yüzsüz hâlâ burada mısın pislik :D
(394 puan) tarafından
İnşallah,  osuramazsin hiç
tarafından
Yav sus be ne bela kadınsın hem bela hem pis hem öküz hemde camış gibi osuruyon bütün gün
tarafından
Sende insan içinde osurda rezil ol emi
tarafından
Osuruk benim osuruk sana batan ne :D ne şirret bir karısın. Kovuyorum hâlâ daha boş konuşuyorsun la defol artık fukara sümüğü gibi yapıştın :D
tarafından
Ayy kız rezil oldun sil yorumları burdakiler sana gülüyor bana özelden mj atmışlar ne pis kadın ya diye
(394 puan) tarafından
Naptin götüne kulak mi dayanın?
(394 puan) tarafından
At bakalım özel mesajlara , fakesin ve eskilerdensin.
tarafından
Boş bardak:)
tarafından
Kız Allah'ın bildiğini siz sefil kullardan neden saklayayim ucube :D Ne yüzsüz çıktın sen yaw . Düşmüşsün benim totomun derdine :D
tarafından
Millet mj atıyor ne osuruk varmış diyor
(394 puan) tarafından
Fulfili osurukla travman mi var ?
tarafından
Hangi ücra köyde yetiştin kız sen biz bu lafları en son ana okulunda sokuyorduk :D sjsjsjsjsj
tarafından
Simli kocası travma yarattı shshshshshhs
(394 puan) tarafından
Galiba,  osurmak ayıp DEĞİLDİR.
tarafından
Yav rezil olmuş hala yazıyor utanma yok belli senle simli görüşün karışılikli osurun
(394 puan) tarafından
Yaş kaç?
tarafından
La S.git artık Geri'Zekalı kadın beynin algılamıyor mu . Ahlak bekçiliğini başka yorumlarda yap
tarafından
Simli git uyu osurda öyle uyu
tarafından
Ooo ahlak kelimesini de biliyor prenses
(394 puan) tarafından
Orusuk travması var eminim.
tarafından
Sabahtan beri ahlâktan bahsettiğine göre demekki tekin bir ayak değilsin yaran var ki gocunuyorsun ;) Kuyruğuna basanlara cazgırlık yap tekrar diyorum S.git hadi
tarafından
Ablalarim yatın uyuyun bende uyuyorum bol osuruklar yaptıkça birbirnizi hatırlayın
tarafından
Osuruğum seni baya germiş :D bacikom bu kaçıncı yazışım bilmiyorum ama s.git defol yüzsüz :D
tarafından
Hem rezil hem terbiyesiz hem ahlaksız ne arasan var hemde osuruk delisi çılgın şey seni :))
tarafından
Peçete mi mi tuttun? Senin yazış tarzına bakarsak sanırım ahlaksız olan ben değil sensin :D baya geçirmişler sana
tarafından
Yav sus sus rezil git yat git
tarafından
Ahahahahah kız hiç inkâr da etmiyorsun sjsjsjsjsjsj şimdi sen kendi rezilliğin ile defolabilirsin :D
tarafından
Hesabını sildirdi enayi. Bu kesin Çağlaydı :D
(1,793 puan) tarafından
Bu çağlayla n oldu anlamadım ki. İdlit ve sen özellikle. Baya kaçırmışım ben
tarafından
İdil Çağlaya güvenip hayatıyla ilgili herşeyi anlattı dertleşti Çağla da üzerine 5 katıp iftira atıp millete fazlasını anlattı. Benimle derdi ise ben onun yüzünden eski hesabım ban yedi sonra milletten numaramı buldu arkadaş olduk ve yüzüme gülüp arkamdan demediğini bırakmamıştı. Samimiyetsiz dedi yalancı dedi üstüne benim kızın doğum günü ile evlilik yıldönümü tarihimi oturup hesaplamış kızım evlilik öncesi mi sonrası mı onu hesaplamış:D kadın tam bir iki yüzlü . Gözde buna sır vermişti onu bile millete yaydı
(1,793 puan) tarafından
Allah akıl versin,o yüzden yok bayadır
tarafından
MelekinAnnesi oydu ifşa olunca ban yedi
tarafından
IP değiştirmeyi bildiği için adım kadar eminim başka başka nicklerle buradadır o
(1,793 puan) tarafından
Hadi ya, çok şaşırdım. Çağla olarak ılımlı biriydi. Melejinannesi olarak saldırıyordu:))
-Reklam-
+4 oy
tarafından
İnan bende uykuda öyleyim ama Allah razı olsun adam ses etmiyor. Bazen kendi sesime korkup uyanıyorum. Elimde olan bişey değil malesef . Vücut uykuda rahat rahat kendini bırakıyor.
(87 puan) tarafından
Öyle sanırım canim
(1,288 puan) tarafından
Allah seni ya bebeklerde gaz çıkartınca  korkar aklıma o geldi☺️
+4 oy
(2,550 puan) tarafından
Sen yapmiyormudun hiç .gece uyurken kim bilir neler yapion.osursun adam ne var bunda karı kocasınız artık böyle şeyler normalllesmeli
+4 oy
(989 puan) tarafından
eşimde yapar bende dalga geçerim pantolonun yırtıldı mı bi bak derim yapmadığı zaman da öncesini söylüyo beş dk önce yaptım diye zjsjdjd ben rahatsız olduğunda da öf baydın gene derim camı falan açarım ben yapınca o laf söylüyo gülme krizne giriyoruz sonra kapı pencere açıyoruz sjsjsje ne bilim evlilik he rşey paylaşmak oluyo sanırım hçte tiksinmem utanmam eşimden 
+3 oy
(298 puan) tarafından
Belki sende uyuduktan sonra düet yapıyosunuzdur bilemezsinki:))
+3 oy
(2,075 puan) tarafından
Kusura bakmayın ama yatakta beraber olurken utanmiyoruz da gaz çıkarıyor diye mi utaniyorsunuz ne saçma bir soru 
(2,075 puan) tarafından
Bütün bedenini görüyorsun tükürük şellekkk ne varsa var ilişkide :)))) adam gaz çıkardı diye sorun olmadı aşırı saçma ve komigime gitti :)
(87 puan) tarafından
Saçma demezsek daha iyi sen sorun etmiyon ben sorun etyom ikimizin düşüncesine katılan insanlarda var ben seninkine saçma demiyorum
(87 puan) tarafından
Bu arada sellek ne ya:))
(2,075 puan) tarafından
Ortaya karışık herşey var demek istiyorum ilişkide :)
(87 puan) tarafından
Ya valla ben ilişkide de utanıyorum ne yalan söyleyeyim ışığı kapatyoz biz:)
+3 oy
(4,589 puan) tarafından
Birinci sorum uyurken bunu nasıl duyup rahatsız oluyorsun ikinci acaba uyurken sen yapmadigina emin misin iki tıs bı fis kocan anacim komşunun oğlu değil ya :)
+2 oy
(2,595 puan) tarafından
Adam uyurken yaptığından nasıl meshul tutulabilir?  Sen emin misin mesela uyurken yapıp yapıp ortalığı kokutmadigina tövbe ya aidjdjdj
(87 puan) tarafından
Of ya bende zaten adamı suçlamıyorum bir şey öğrenmeye calisyom demi uyarılacak bir şey mi değil mi onu soryom
(2,595 puan) tarafından
Yani adamı uyarsan ne olir uyurken nasıl tutsun kendini
(50,554 puan) tarafından
hic gazli insan gazlidir onu osurmayan anlamaz
+2 oy
(263 puan) tarafından
Benide bazen rahatsız ediyor ama yapacak bir şey yok sanki
(87 puan) tarafından
Aynen canım katlanacaz belki bizde yapyoz:))
+2 oy
(3,330 puan) tarafından

Kız adı üstünde uyurken diyorsun :D adam farkında bile değildir.  Beli söylesen çok mahcup olur.  Sende yapıyorsunuz adam denk geliyodur

(87 puan) tarafından
Olabilir canım belki bende yapyom ama normalden fazla yapıyor gibi :)
(3,330 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Gaz yapan şeyler yedirme adama: D
+2 oy
(2,313 puan) tarafından
Yani istem dışı oluyor adam uyuyor sonuçta elinde olan bir şey yok 
+2 oy
tarafından
Ben çok utanırım eşimin yanında oyle bişey yapmaya ya.
(1,949 puan) tarafından
Yapmadığindan emin misin :)) çünkü uyku hali olabilir çok normal
tarafından
İnsan hâli olmusturda belki farkında değilmisimdir.ama bilinçli farkindayken inan cekinirim ben ya
(1,949 puan) tarafından
Ha o ayrı tabi yoksa bende öyleyim:)
+2 oy
(14,490 puan) tarafından

Gorumcemin yannda yapıp eşimin yannda hiç bilincliyken yapmayan ben :D

Görümcem geldi aklıma..

Şey derdi,

Ya nasıl geliyo bu kadar ahahahhahs

+2 oy
(9,254 puan) tarafından
Benimde en korktuğum şey uyurken osurmak ikinci doğumdan sonra bendede gaz sorunu var:)) neyseki öyle geceleri yapmam:) bazı karı kocalar normal birşeymjs gibi osururlar ben ve eşim için çok ayıp birşey bize göre saygı meselesi birbirimize saygımız var diyoruz hep ama kız kardeşim dedi yan yana ben yaparım o yapar şok oldum :))) sende bence konuş eşinle gece uyumadan önce spor yapsın uyumadan tüm gazını bırakır sende kokudan kurtulursun:)))
+1 oy
(1,780 puan) tarafından
Nkdr karı koca olunsada bı yerde özel olmalı bence ayıp yani
(87 puan) tarafından
Öyle de :)
+1 oy
tarafından
Uyurken bilincsiz yapiyodur sizin yaninizda yapiyorsa ve bu durumdan rahatsizsaniz acik açık söyleyin kendisine 
(87 puan) tarafından
Teşekkürler
+1 oy
(143 puan) tarafından
Rahatsız olduysan söyle canım aslında çok normal ama rahatsız oluyorsa söylicen tabi
+1 oy
(9,970 puan) tarafından
Yani bu konuda çok rahat çiftler var birbirinin yanında hiç cekinmezler ama bizde öyle değil saygı duyarız birbirimize uyurken de insan bilemez ki ya da wcdeyken duyarsın yapacak bişey yok napsin adam duycaz diye evi mi terk etsin osurmak için benim eşimde uykuda yapiyo bi kere söylemedim yok duymadım bu güne kadar hiç diyorum 
+1 oy
(202 puan) tarafından
Haklısın belki ama sonuçta uyuyor yanında oturtup da yapmıyor ya bilerek yapmadı birşey içinde adamı utandirma 
+1 oy
(518 puan) tarafından
Eşim asla yapmaz bnde bilerek yapmak yanında 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 163 göst.
14 Eylül 2024 Aile kategorisinde Fatma1112 (363 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 418 göst.
2 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Yareneda (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 99 göst.