+2 oy
635 göst.
Diğer kategorisinde (693 puan) tarafından

:angel:Acaba neler sorardilar veya nasıl biz onlardan bahsediyorsak onlar bizim hakkımızda neler derdi merak ettim 

Benimki kesssinnnnn

Araba fiyatlarını veya araba hakkındaki özellikleri sorardı :D

Maksat sohbet olsun sıkıldım öyle sorim dedim sizinkiler neler söylerdi sizce ?

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Erkeklerin ilgi alanları araba oyun para futbol gubdem hepsindd var bunlarda zaten ama benimle ilgili post açacak olsa eşi. Çocukları ailemden kıskanıyor asla onların hiç ilgilenmesini istemiyo su verseler sorun cikariyo ailemi sevmiyo diye post açardı 
(693 puan) tarafından
Valla bacım sana öyle düşünme demek isterdim ama haklısın galiba çünkü benimki de şuan öyle düşünüyor benim onlardan nefret ettiğimi onların melek olduğunu az kalmış soylicek. Bu erkekleri direkt analarının yanına firlatasim geliyor kalsınlar orda gelmesinler ne zaman illalah ederlerse.
tarafından
Benim eşim tobe haşa babasını özellikle Allah gibi goruyodu nerdeyse tobe tobe günaha da girmeyim bişey mesela kayinbabam bişey der babam en doğrusunu söyler bişey yapar babam en iyisini yapar bişey alır babam en iyisini alır kötü bişey almaz bişey diyosa kötü niyetle değil e bi de kötü niyetle olsaydı neyseki zamanla anladı benim sabrettigimi gördü ailesinin tavrını gördü zamanla anladı valla nefret ettiğim dönemler de oldu tabiki de ilk bu olaylar oldup benim atladigim donemlerde iyice tiksinmistim gitmek gelmiyodu içimden ayakarim geri geri gidiyordu ama şuan az da olsa bi sevgim var tamam eşimin ailesinde çok çektim ama iyiliği de çok dokundu bunları da onlar edemem o yüzden nefter ediyorum diyemem eşim derse de bana saygısızlık yapmış olur
(693 puan) tarafından
Ayy canım bı insan bu kadar mı benzer.
Eşimde annesi ve babası özellikle ne derse odur. Ev aldı eşime. ( Bütün çocuğuna alır ) İki eltimin cadde üstü yüksek katlarda 4 oda büyük ferah bizim ise 2+1 her daim şükür elbet küçük çok küçük sigamiyoruz adeta. Bide romanlarin sokağında giriş katta. Burda adaletsizlik yapmış kaynima araba almayı düşünüyor.  Eşimde de araba var ama babasinindir diyorum bari buda senin olsun saçmalama gözün paradadir.  Bu babamindir bize çekirdek bile yok hepsi onundur ee en sonda bize olcak diyorum yok diyor. İşte araba düşkünü eşim 7/24 internette araba bakan şahıs. Elindeki babasjnjn arabasını asla almaz. Babası bu yaştan sonra napacaksa bu arabayı artık. Neyse bacım dert bitmez asla herkesde var bu dediklerimiz bence
tarafından
Benimde bi tane kaynım var bize 30 senelik eski daireyi tadilat yaptırıp verdiler sözde kedi oturduklari evi de kaynims verceklerdi kaynım nişanlandı kız evin şurası şöyle olmazsa ben mutlu olamam dedi kayninbsbsm gitti 950 bin TL'ye 3 senelik daire aldı bizim mahallede burda çok post açtım bilenler var Teksas gibi pompalı çıkaran mi versi aysgi prangali cezalı mi dersin kadın ticareti mi dersin uyuşturucu içenler alkolikler mi dersin hepsi bizim burda eltime 20 gerdan bilezik yaptılar bana 15 Gr dan 15 Gr bilezik mi olur kufreder gibi düşün Allah iyi demedi ama kaynım bi Nisan attı sonra zaman geçti birini buldu Nisan taktilar ona da aynısını yaptılar bana altinlarimi bile sectirmediler kendileri almış bişey diyemedim ama ben hiç eşime bişey demedim çünkü bi haksızlık yapılıyorsa kardeşler arasında yapiliyo eşim sesini çıkarmıyor banane benim babam bu kadar miras bırakamaz bile bana irada oturan düğünü kınası olmayan ne sıkıntılar çekenler var öyle de olabilirdim ben elimdekiere şükrediyorum eşim kendi hakkını aramazsa banane
(693 puan) tarafından
Aynen en iyisini yapıyorsun canım. Hiç takma ama şöyle de eşler de içten içe kıvranıyor belli ettirmiyor Hani biz düsmaniz ya biz hainiz bişey bilsek kötü olur o yüzden asla karilarina bişey demezler içinde tutarlar. Hey Allah'ım bu erkekler ne garip.  Eşimde biliyor ayrımcılık olmuş ama asla bana demez hatta üstüne çıkar savunur. Neyse biliyor seninkide sen hiicc üzülme. Onun suçu hakkindan çıksın dediğin gibi ama sende çok rahat bırakmaz erkekler rahata gelemez kendilerini bırakırlar analarinjn kucağına
tarafından
Kız yok benimki kor kör Fatih'in (kaynım) hakkı çok ben okucam diye babam bana çok arasactivkardesim liseye gitmeden bıraktı çalıştı diyo ailesi de direk bunu söylediler Fatih'in hakkı çökmüş ondan bana az eltime çok yapmışlar ama Allah cikariyo bacım kaynima aldikari ev 2 gelin gördü biri Nisan attı biri 5 ay durdu bosaniyoar şimdi bi de ben çok şükür malda mulkte goum yok diye nikahta mihir istemedim hoca öyle olmuyo alman gerekir seyinca kayinbabam bi bilezik hazırlamış bana onunla birlikte bütün takilarimi mihir saydilar ama bu boşanan eltim o düğün takıları dışında 80 Gr da mihir istemiş boşanma aşamasında çıktı ortaya bana ne yaptılarsa hep kaynimdan cikiyo ben ona çok üzülüyorum varsın daha çok yapsınlar ksynima ben evimde mutluyum eşimle cocugumla eşim ne kazanırsa onu yer otururum evlilik aşamasında da hıc bişey istemedim ev eşya hem gerek yok diyen taraf oldum gözüm tok cunku ben huzur istiyorum dedim ama bana huzur da vermedi ailesi kaynima trilyonlar verselerdi de evime huzursuzluk sokmasalardi bunlarda hep kaynimdan çıktı bak ben doğum yaptım ramazanda kaynanam bensana bakamam anneni çağır izin alsın 1 hafta dedi annemde calisiyo anlatmayim şimdi izin alması imkansız bahane neydi kaynım kayinbabam sahurda iftarda ne yiyecekmis onlar hiç bişey bilmiyomus noldu biliyo musun kaynım evlendi 5 ay sonra ramazanda eltim ne sahur hazırlamış ne iftar kendi ne bulursa domates ekmek yemiş oruç tutmuş
(693 puan) tarafından
Şeye takıldım nişan atılması ve boşanma. Bu ikisi neden oluyor sorun kayninda mi acaba? Valla bacım insanın zoruna gidiyor ne yalan soylim ne kadar uzak olsunlar karismasinlar desek daha çok karisiyorlar ama mall mülke iş gelince uzaklaşıyorlar
tarafından
Kaynimda da suç var da kızlar çok yalan söylediler birisi önceden biryle birlikte olmuş bunu söylememiş baştan soylemedi beni şal.k yerine koydu diye istemedi diğerinde olaylar çok farklı bizim gibi değildi zaten o özgür büyümüş gece yarılarına kadar geziyomus kaynım ise gidince ondan gizli dışarı çıkmış içmiş kaynimds giyimine karışmış sürekli xitlasmislar evde en son arkadaşına keşke otekiyke evlenseydim yazmış kaynım bunu görünce kavga çıkarmış ektim ben gidiyorum deyince o da sevgiline mi gidiyosun demiş ailesi de almış gitmiş bosaniyolar şimdi
(693 puan) tarafından
Demekki böylesi daha iyi boşanmaları. Yoksa çocuk filan da olsaydı zaten hiç olmazdi. İşte herkes bizim gibi sabırlı değil canım.
tarafından
Evet gerçekten de boşanmaları en iyisi olacak gibi gorunuyo kendileri bilirler ama benim hakkım cikiyo işte malesef kaynimi çok seviyorum ailede en çok onu severim olan ona oluyo ana babası bana yatilar o çocuktan çıktı yazık
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
55 cevap 1,161 göst.
0 oy
7 cevap 131 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 873 göst.
0 oy
32 cevap 438 göst.

408,403 soru