+4 oy
1,766 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar desteğe devam . İnşallahhhhh ülkemizden de defolacaklar. Sosyal medyadan Desteğe devam . Paylaşabildiğiniz kadar paylaşın ...

30 Cevaplar

+2 oy
(5,528 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
İ.t soyları cami duvarına işedi görecekler analarının şeyini 
tarafından
Türk ile evlenenlere vatandaşlık verilmedi Filizim
Kimlik alan 30 bin Suriyeli var
(5,528 puan) tarafından
Türk ile evlenenler gidemezler ki çoğu doğurdu zaten.  onlara kimlik verilmedi. 30 bin az mı kuzum? Bir de ülkemizde doğanlar var. Arap saçına döndü iş.
tarafından
inan ki 1.8 milyon Suriyeliyi def etsinler gerisi çorap söküğü gibi gelir . Ülkede doğanlarada türk kimliği verilmedi nereden biliyorsun diye soracak olursan maalesef ki Suriyeli kiracilarimiz vardı
(5,528 puan) tarafından
Canım eşimden biliyorum  malesef adam her gün küfrederek nelere şahit oluyor :/ madalyonun bir de diğer tarafı var.  Ülke parsel parsel satılıyor
tarafından
Maalesef aynısını eşim de diyor . Okumuş meslek sahiplerini burada bıraksınlar ama her imkandan yararlanmasınlar diyor :D
-Reklam-
+4 oy
(647 puan) tarafından
Bunca zaman niye yol geçen hanı gibi açık zaten o da bir tartışma konusu. Başımıza bela edenlere bela olurlar inşallah 
tarafından
Amin amin inşallahhhhh
+4 oy
(5,344 puan) tarafından
Bu ulke ozdagi dinlemeyerek cezasinj cekiyor adam hep iki konuda yogunlasti ekonomi multeci diye  kimse dinlemedi adama bi sans verseler aninda yollar
tarafından
Bu ülkede haklı olanlar maalesef ceza alıyor ;)
(5,344 puan) tarafından
Vallaha oyle
+2 oy
(2,253 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Her türlü türkiyeyi savaşa sokmaya çalışıyorlar ama içerdeki mültecilerinin tamamı gitmeli buna ruslarda dahil. Türkiyeye ait olmayan herkes defolsun. Onlar türkiye için birer tehtit ırkçılık yapmıyorum 10 arlı 10 arlı ürüyorlar ilerde türk soyu diye birşey kalmayacak. Afganlılarda sadece erkekler geldi sıkıntılar çok büyük olacak -_-
(2,253 puan) tarafından
Allahın bir kulu niye hepiniz erkeksiniz diye sormazmı Vallahi delirmek üzereyim bende. Ya bu kadar ***** yerine koyulan bir halk yoktur bizim kadar. Türkiye nufusunun tamamını ***** zannediyorlar herhalde.
(637 puan) tarafından
Bi savaş çıksa Türk erkekleri cephedeyken bu sapıklar burdaki kadınlara çocuklara saldıracak hepimiz risk altındayız burda heryer Suriyeli dolu binada bile var
(20,558 puan) tarafından
Aynen öyle arkadaşlar
(2,253 puan) tarafından
Yok kızlar yok bunlara güven olmaz bunlar gitmedende savaş çıkmasın valla. Ki zorluyorlar çok arkada bir karanlık yapı var. Onlar şeytan yolundadar durmayacaklar .
(13,598 puan) tarafından
Aynı fikirdeyim kim nerenin vatandaşı ise oraya gitsin
+1 oy
(2,386 puan) tarafından
Başta alınması gereken karar sonda alındı. İnşallah sınır dışı edilirler ülkemizde biz bize can cana yaşarız. Evlatlarımız ülkemizin selameti ve geleceğimiz için olması gereken de budur. Allah ülkemize bayrağımıza zeval vermesin. Tüm kolluk kuvvetlerimizin yardımcısı olsun. Amin 
tarafından
Amin amin amin inşallahhhhh canım . Böyle bir pislik olması gerekiyormuş inşallah defolup gidecekler
(2,386 puan) tarafından
Bayrak vatan bizde namustur. Kimse elini uzatamaz tam birlik olmamız gerekn noktadayız. Hiç bu kadar ayaklanma görmedim şu an önderi mahvettiler. Öndere küçük halep diyorlar içine gir türk tabelası bulamazsın bir de türk vatandaşlarına kesinlikle satış yapmıyorlar. Bu ülkede bir vatandaş bile bir dükkan açmak için ne vergiler ne zahmetlere tabii tutuluyor. En basiti hastane sigortan yoksa gss borcun var. Muayene olmak için para ödüyorsun. Kendi üşkemde garip olmak istemiyorum. Bizim bizden başka dostumuz yok. İnşallah bu ayakkanmalar bir sonuç verir de giderler.
+1 oy
(1,207 puan) tarafından
Haha sınırlar kapatıldı ise tamamen başımıza kaldı bunlar. Artık hiç gitmezler.
tarafından
İnşallahhhhh halk olarak bu sefer başaracağız kuzum . Sınırlar girişe kapatıldı .
(1,207 puan) tarafından
İnşallah defolsun pislikler!!!
+1 oy
(2,182 puan) tarafından
Bir sayfada gördüm hatay bayraklarla sokağa çıktı diye doğrumu  bilmiyorm birde iha şıha ve tanklar sınırda ekstra birlik gönderlmiş
tarafından
Evet aynen kuzum doğru Hatay İstanbul Bursa Erzurum ve birçok şehir sokağa döküldü
(2,182 puan) tarafından
Birde instagram giremiyorm ama güncellendikçe Suriyeliler Türk subayına zorla bayrak öptüreken video var  bir instgram sitesinde
(2,253 puan) tarafından
Öyle birşey yok eski video o sakın ama sakın şuan şuan sosyal medyada çok büyük oyunlar dönüyor. İç savaşı tetikleyecek şeyleri paylaşmayın insanlar tepki göstereceklerse doğru adrese göstermeliler iç savaş yıkım olur bizim için asıl düşmanlar oturup izler
+1 oy
(361 puan) tarafından
Kapatılsa ne olacak Allah aşkına orayı kapatmak sorun değil bugün kapatır yarın açar önemli olan içimizdekileri göndermeleri vatandaşlık verdiklerini vatandaşlıktan çıkarıp bir daha ayak bastırmamaları bunlar olmadıktan sonra istediği kadar kapatsın bak diyosun 2 . Bir emre kadar sence ne kadar sürecek o emrin gelmesi 
tarafından
Aşkım 30 bin Suriyelinin vatandaşlığı alınması kolay önemli olan 1.8 milyon picleri ülkeden göndermek ama bu sefer başaracağız halk çok sinirli birçok şehir karıştı
(361 puan) tarafından
Bende onu diyorum zaten canım benim kapılar kapansa ne olur kapanmasa ne olur 1 saat sonra açmak onların elinde değil mi içimizdekileri göndersinler önce de görelim samimiyetlerini vatan severliklerini vatandaşını koruyup kollayanı
(361 puan) tarafından
Emin ol gönderilmelerini herşeyden çok isterim oturduğum mahallede o kadar çoklar ki ** soyları 17 yaşındaki oğlumu arkadaşlarıyla mahalledeki parka gönderemiyorum bulaşırlar çocuğumun başına bişey gelir diye tam ergenlik çağında göndermiyorum diye evde ne savaşlar veriyorum oğlumla bu ş.refsizler yüzden
+1 oy
(11,201 puan) tarafından
Kız Suriye sınırına niye helikopter çıktı ay çok cahil.kaldim 
tarafından
Olası bir saldırıya karşı kuzum . Sınırlar girişe kapatıldı. Halk sokaklara döküldü Hatay'da karıştı Erzurum İstanbul Bursa karıştı
(11,201 puan) tarafından
Anaaa hiç duymadım ya inşaAllah giderler artık
+1 oy
(83 puan) tarafından
Başkomutan diye ilan ettiğiniz adam yüzünden şuan kendi ülkemizde mülteci olan biziz asıl. Hiçbir halt olmayacak. Olan bizim askerimize polisimize olacak. Ben TC vatandaşı olmama rağmen özel hastaneye zor gidiyorum ama elin Suriyeli arabı senede bir çocuk yapıp özel hastanede doğuruyor. Yazıklar olsun. Bunlar gitmediği müddetçe başta kiler Emir vermediği müddetçe iç savaş çıkacak.. olan bize olacak
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Aman micimizi yırtığımızla kalırız. Yine onlar 1. Sınıf biz 2 . Sınıf muamelesi görürüz.
tarafından
Bence bu sefer farklı ya , hiç bu kadar ayaklanma olmamıştı
(5,750 puan) tarafından
Görürsün bak buda burda kalsın. Hiç birşey yapılmayacak yine bildiklerini okuyacaklar. Ben ırk ayrımı için demiyorum ne dine ırka sahip olursa olsun kimse çocuklara el uzatmasin ayrı konu. Keske sukulet içinde halledilse ama mümkün değil.
tarafından
Aşkım ırkçı değilim ama inan bana hiç birini istemiyorum ülkemde . Tavşan gibi uremekten başka yaptıkları hiç birşey yok
0 oy
(474 puan) tarafından
Nolcak bacım paylaşım yapsak gondermiyorlar pislikleri herkes ayaklancak disarlarda olcak ki bu pislikler gitsin 
tarafından
Şuan dışarıda savaş alanı Hatayla başladı saldırmaya . Bursa Erzurum İstanbul herkes sokaklara döküldü
(11,201 puan) tarafından
Kız İstanbul'da nerede hiç duymamıştım
(474 puan) tarafından
İnşallah işe yarar hayırlısı Allah'tan
tarafından
Kuzum Twitterı takip et ülke karıştı iyice
(11,201 puan) tarafından
Ay bakayım.bi
0 oy
(838 puan) tarafından
hadii bakalımm
0 oy
(629 puan) tarafından
Göndermezler yine bak gorursunuz keske defolup gitseler 
tarafından
Bu sefer farklı helikopterler sahaya çıktı Suriye sınırlarına inşallah bu sefer pes etmeyecez halk olarak
0 oy
(134,100 puan) tarafından
baci neden sinir kapatiliyo once toplama kamplari ayarlansa mesela okullar suan bos okullarda toplasalar her sehirde somra otobuslerle simir disi etselerde oyle sinirlar kapansa
bi an once toplayip gonderilmeli asil.icimden gecen boyle bi okula toplayip o okulu yakican ibret icin
(19,919 puan) tarafından
Tövbeeeee kız kimseyi yakmayalim. Öyle şeyler deme..bu soykırım gibi bişey . Ama defolup gitsinler. Totolarina tekmeyi basalım. Çocuklar usulca nazikçe gitsin ama. Onlara yazik
hakettiler diri diri yanmayi valla bi gram uzulmem onlara tavsan gibi ürediler biz 9 ayda 1 cocuk dogurabiliyoz onlar senede kac dogum yapiyo 1 geldiler 10 oldular
(19,919 puan) tarafından
Ben de nefret ediyorum. Ama hoc boyle söyleyemem. Allah korusun. Kovsak yeter. Defolsun hepsi.
valla empati yapiyorum o 5 yasindaki kizin annesinin yerine kendimi koydugumda topunu yakarim ben hicde acimam
0 oy
tarafından
Şimdi halk sokağa dökülüp suriyelilere saldırıyor ya, polsimize daha çok zorluk çıkarmıyor mu? Benim kafam iyice karıştı polsimize hangi tarafı koruyacak 
tarafından
Offf yaaa inan bana tek üzüldüğüm nokta bu ama gitmeleri için bu şarttı ve hiç bu kadar ayaklanma olmamış tüm şehirler ayaklanmış
tarafından
Bende buna çok üzülüyorum şu an :-( inşallah hiç biri zarar görmeden def ederler hepsini
tarafından
İnşallahhhhh inşallah canım
0 oy
(1,383 puan) tarafından
Yazık çok yazık yüzlerce askerimiz şehit gazi oldu. O topraklarda Nankör pislikler Allah kahretsin ya 
tarafından
Ya zamanında bu serefsizlerrr gene Türkiye'ye hainlik yaptı.  Ne bekliyorsun ki ülkesinden savaşmadan kacanlardan . Komple vatan hainleri
0 oy
(1,188 puan) tarafından
Sanki sınırdan mi geliyorlar. Kaçak geliyor o.cocuklari. eşim asker bir bilsen neler çekiyor onlardan.. Keşke tüm ülkede hepimiz ayaklansak ve ellerimizle sinir kapısına bırakıp gelsek. İnan nefret ediyorum onlardan.
tarafından
Aşkım şuan ülke karışmış durumda birçok şehirde halk ayaklandı bu sefer inşallah gidecekler umudum var
0 oy
(8,346 puan) tarafından
Valla sırf ordakiler gelip daha fazla karistirmasin die kaoatildi kesin yandaşcılık yapmasinlar die .Geri açarlar ortalik bı durulsun hiç zannetmiyorm gideceklerini de bişey olacaginida 
tarafından
İlk defa bu kadar karıştı ülke kuzum herkes ayaklandı her şehirde halk sokağa döküldü
0 oy
(5,869 puan) tarafından
Suriye vatandaşı oldu türk vatandaşı  onları nasıl olcak . Bı sürü  mülteci var onları cikarsaydi iyiydi
tarafından
30 bin Suriyelinin vatandaşlığı alınması kolay önemli olan 1.8 milyon Suriyeliyi def etmek aşkım
(5,869 puan) tarafından
Okurken nefesim kesildi yaaaa . Ben hep burda derim inşallah öyle olmayız da  biz mülteci olmayalım inşallah

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 279 göst.
0 oy
13 cevap 235 göst.
21 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevimm12 (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 298 göst.
17 Mart 2023 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 623 göst.
27 Ekim 2021 Diğer kategorisinde M.o.c (423 puan) tarafından soruldu