+4 oy
1,790 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar desteğe devam . İnşallahhhhh ülkemizden de defolacaklar. Sosyal medyadan Desteğe devam . Paylaşabildiğiniz kadar paylaşın ...

30 Cevaplar

0 oy
(4,303 puan) tarafından
Sınırı kapatsalar ne işe yarayacak içimizdekileri tutup atamadıktan sonra şuan ki durum sadece Türkiye'yi  birbirine kırdırmaya çalışmak işler çığrından çıkıyor ırkçılık yapmak isterken yabancıları istemiyor göndermek isterken şuan olan tek şey halkın birbirine düşmesi sağlanıyor sonumuz hayır olsun 
tarafından
İnan bana düşsün birbirine daha çok düşsün bu şekilde zorla gideceklerse defolup gitsinler . Abi bir insan bu kadar mı yüzsüz olur istenmiyorlar ama hâlâ daha yüzsüz gibi buradalar
-Reklam-
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Bizim buralarda fena karıştı %80 i Suriyeli hatay ın inşallah defolur giderler inşallah 
(7,101 puan) tarafından
Onlar gitsinde bize yer açılsın yeminle koloni halinde heryerdeler Türkler çıkmaya korkar oldu elhamdülillah bizim konteyner kentte yoklar ama oldukları yerlerde herkes illallah etmiş durumda
(1,000 puan) tarafından
Twitter'ım yok ama bu olanları nereden takip edebilirim hatay ve adana da çok yaşlı akrabalarımız var onlar için endişeliyim
tarafından
Kuzum en sağlam kaynak Twitter, aç fake hesap
(7,101 puan) tarafından
İnstagramdan görüyorum ben yakmaya yıkmaya başladılar ciddi anlamda korkuyorum valla
(1,000 puan) tarafından
Hangi sayfaya bakiyim ya bir saatir bakıyorum birşey bulamadım nereye bakacağım onu da bilmiyorum
0 oy
(2,416 puan) tarafından
İnşallahhh defolup giderler sadece Suriyeliler değil bütün mülteciler s.gitsinler memleketimizden
tarafından
Tabikiiii hiç birini istemiyoruzz
(2,416 puan) tarafından
Ama zor gibi yani bu kafayla çok zor
0 oy
(20,024 puan) tarafından
Bu işte bir iş var. Hayırlısı. Tüm mukteciler hepsi defolup gitsin inşallah sadece Suriyeliler değil Ruslar Ukraynalılar afganlar. 

Ayrıca Araplar adamlar ülkenin kaymağını yediler bitirdiler nerdeyse bize bırakmadılar. Ülkenin en güzel yerinde Ruslar Ukraynalılar Araplar. ,
0 oy
(51,770 puan) tarafından
merak etme secim zamani aliriz yine Allah in belalari.insan olsalar ulkelerinde dururlar ulkelerini savunurlar
(7,101 puan) tarafından
Hah vallahi bende bunu anlamıyorum madem bu kadar yürekli bunlar neden zamanında kuyruklarını kıstırıp kaçtılar
0 oy
(20,617 puan) tarafından
Sabahtan beri belki 10 tane story attım atmayada devam bu bayrağı ezenler bu ülkeden defolup gidecekler 
0 oy
(7,816 puan) tarafından
Hiçbir şey olmaz aynen devam edecekler. Zamanında buna benzer çok olay oldu sonuç ne? Ortalık sakinleşsin diye milleti kandırıyorlar işte 
0 oy
tarafından
Nereye kadar olacak bu durum ki kaç senedir icimizdeler vatandaslik alanlar oldu doğum yapan çocuklar hep vatandaş oldu e aklı olmayan afedersiniz de kendi ******** vatandaşlarımızla evlenenler oldu sonuç boşta kalanlar gidecek çocukları elimizde büyüyecek vatandaşlık alanlar kendileri gibi eğitecek evlenenleri hiç hesap etmiyorum bile 
0 oy
(2,306 puan) tarafından
Dünki şerrin hayrı bu olsa gerek.
0 oy
(327 puan) tarafından
Olayları bilmiyorum bu gün eşim olaylar var dedi sadece  ben bir yandan çok kızıyorum bir yandan kendimi onların yerine koyuyorum bizi bbirbirimize katmaya çalışıyorlariç savaş istiyorlar  buna Rabbim mahal vermesin ülkemize huzur saadet güç kuvvet akıl feraset bersin

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 293 göst.
0 oy
13 cevap 236 göst.
21 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevimm12 (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 298 göst.
17 Mart 2023 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 623 göst.
27 Ekim 2021 Diğer kategorisinde M.o.c (423 puan) tarafından soruldu